برایان وانسیک استاد بازاریابی و مدیر آزمایشگاه غذا و برند در دانشگاه کورنل گفت...
برایان وانسیک استاد بازاریابی و مدیر آزمایشگاه غذا و برند در دانشگاه کورنل گفت: در تحقیقات خود روی رستورانهای فست فود متوجه شدیم افرادی که برای صرف شام به رستورانهایی با نور و موسیقی ملایم مراجعه میکنند، 175 کالری کمتر غذا مصرف میکنند و بیشتر از غذای خود لذت میبرند.
محققان متوجه شدند: این افراد به دلیل تغییر فضا کمتر غذا میخورند - 775 کالری به جای 949 کالری یعنی 18 درصد کمتر.
وانسیک گفت: این نتایج نشان داد که مصرف غذا در یک محیط آرام بخش، میزان رضایت را افزایش و میزان مصرف غذا را کاهش میدهد.این اطلاعات، مواردی مهم برای رستورانهای فست فود به شمار میروند چرا که آنها مرتب به این دلیل که موجب چاقی میشوند مورد اتهام قرار میگیرند.ایجاد تغییرات کوچک مثل کاهش روشنایی و موسیقی آرام میتواند مانع از پرخوری شود و رضایت مشتریان را هم به ارمغان آورد.
منبع: farsnews.com