بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 32

موضوع: تاریخ ثبت نام سال تحصیلی 92-91 برای ورودی های جدید دانشگاه پیام نور

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon300 تاریخ ثبت نام سال تحصیلی 92-91 برای ورودی های جدید دانشگاه پیام نور

تاریخ ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان ورودی جدید سال ۹۱ دانشگاه پیام نور اعلام شد

ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ورودی مهرماه ۹۱ دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری و از طریق سیستم گلستان دانشگاه پیام نور انجام خواهد شد.

براساس اعلام دانشگاه پیام نور کلیه پذیرفته شدگان ورودی جدید برای ثبت نام طبق زمان بندی اعلام شده در جدول زیر باید به آدرس reg.pnu-club.com مراجعه و نسبت به ارائه مدارک خود به صورت غیر حضوری اقدام کنند.

نکات قابل توجه:

1- لازم به توضیح است نحوه ورود به سیستم گلستان و مدارک لازم جهت ثبت نام این دسته از دانشجویان هنوز اعلام نشده است.

2- همچنین یادآور می شویم که انتخاب واحد ورودی های جدید بعد از ثبت نام در همان سیستم گلستان توسط دانشجو صورت خواهد گرفت.

3- ورودی های قدیم با توجه به تقویم آموزشی از ۱۸ شهریور انتخاب واحد آنها آغاز خواهد شد اما باتوجه به تغییرات برنامه امتحانات احتمالا چند روز دیرتر انتخاب واحد شروع شود

جدول زمان بندی غیر حضوری ورودی های جدید مهرماه سال ۹۱

ردیف
    مقطع زمان ثبت نام
    ۱ دکتری ۲۸ شهریور تا ۳۰ شهریور
    ۲ کارشناسی ارشد ۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱
    ۳ کارشناسی ۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱

1-مرحله پذيرش به صورت غير حضوري مي باشد لذا كليه دانشجويان از مراجعه حضوري به مراكز مواكدا خودداري نمايند. لازم به ذكراست پس از انجام مرحله پذيرش و انتخاب واحد بصورت غير حضوري زمان مراجعه حضوري به مراكز به اطلاع كليه دانشجويان خواهد رسيد.

2-نحوه ورود به سيستم (نام و كلمه عبور) متعاقبا اعلام ميگردد لذا كليه دانشجويان براي دريافت تاريخ و ساعت پذيرش غير حضوري در تاريخ 30/6/91 به سايت مراجعه نماييد.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

قابل توجه دانشجویان پیام نور(به غیر از ورودی های جدید)

باتوجه به اينكه شروع ثبت نام مهرماه (نيمسال 3911) از تاريخ 18/6/91 ميباشد لطفا موارد زير را مطالعه نماييد :

1- دانشجوياني كه در نيمسال 3903 نسبت به ثبت درخواست تغيير رشته بند ج اقدام نموده اند تا زمان اعلام نتيجه نهايي و اعلام نمرات آزمون تغيير رشته مجاز به انجام مرحله ثبت نام نميباشند لذا پس از اعلام نتيجه قطعي آزمون زمانبندي ثبت نام اين دسته از دانشجويان انجام خواهد شد. لازم به ذكر است عواقب ناشي از ثبت نام اين دسته از دانشجويان بر عهده خود دانشجو ميباشد.

2- كليه دانشجويان (به جز دانشجويان مشمول بند1)از تاريخ 13/6/91 ميتوانند نسبت به مشاهده زمان ثبت نام خود از منوي ثبت نام » عمليات ثبت نام » ثبت نام اصلي اقدام نمايند.

3- كليه دانشجويان نسبت به بررسي صحت كد ملي خود در سيستم اقدام و در صورت مشاهده هر گونه تناقض نسبت به رفع آن از منوي دانشجو » مشخصات دانشجو » تغيير شماره ملي دانشجو اقدام نمايند.

4- كليه دانشجويان قبل از شروع زمان ثبت نام نسبت به بررسي وضعيت شهريه خود از منوي گزارش هاي آموزش » شهريه » ليست ها و آمار ها » فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور اقدام نمايند . لازم به ذكر است مدت زمان تغيير وضعيت دانشجو از حالت بدهكار به فعال پس از پرداخت شهريه از 24 تا 72 ساعت ميباشد لذا عواقب ناشي از عدم امكان ثبت نام به دليل بدهكاري بر عهده دانشجو ميباشد.

5- كليه دانشجويان ميبايست از پردازش اطلاعات جامع دانشجو نسبت به بررسي اطلاعات موجود در قسمت دانشكده, گروه آموزشي , رشته و مقطع اقدام نماييد در صورتي كه هر كدام ازموارد فوق بصورت مجازي تعريف شده باشند دانشجو مجاز به ثبت نام نميباشد لذا در صورت مشاهده هر گونه تناقص نسبت به رفع آن با مراجعه به مركز مربوطه اقدام نماييد.
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام به دوستان عزیز من در مقطع ارشد در رشته ریاضی قبول شده ام کی زمان انتخاب واحد من است؟

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sadeghi67 نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز من در مقطع ارشد در رشته ریاضی قبول شده ام کی زمان انتخاب واحد من است؟
    سلام,شما 30 ام به سایت گلستان مراجعه کنین,وقتی وارد سیستم تون شدین,زمان انتخاب واحد رو بهتون میده,نام کاربری و رمز عبور هم تا چند روز آینده اعلام میشه,پس باید صبر کنین

به محض دریافت اطلاعات جدید,اطلاع رسانی میکنیم
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام خسته نباشید من در مقطع ارشد در رشته مهندسی کامپیوتر مرکز تهران قبول شده ام .تو اینترنت هرچی سرچ میکنم آدرس دقیق دانشگاه و اینکه دقیقا کدوم مرکز قبول شدم پیدا نمیکنم.میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

• 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام عزیزان
    بنده ترم قبل از طریق کنکور فراگیر وارد دانشگاه شدم و رشته کامپیوتر - نرم افزار رو انتخاب کردم .
    اینم بگم که رشته دبیرستانی من انسانی بوده و ترم قبل رو هم مشروط شدم ...

دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن که توی انتخاب رشته چه درس هایی رو انتخاب کنم که راحت تر بتونم دروس رو پاس کنم .
    با تشکر

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط 123pani نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید من در مقطع ارشد در رشته مهندسی کامپیوتر مرکز تهران قبول شده ام .تو اینترنت هرچی سرچ میکنم آدرس دقیق دانشگاه و اینکه دقیقا کدوم مرکز قبول شدم پیدا نمیکنم.میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
    با سلام

از این ادرس زیر استفاده کنید احتمالا همین باشد

دانشگاه پیام نور استان تهران

موفق باشید
    روزگار خوش

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz522 نمایش پست ها
    سلام عزیزان
    بنده ترم قبل از طریق کنکور فراگیر وارد دانشگاه شدم و رشته کامپیوتر - نرم افزار رو انتخاب کردم .
    اینم بگم که رشته دبیرستانی من انسانی بوده و ترم قبل رو هم مشروط شدم ...

دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن که توی انتخاب رشته چه درس هایی رو انتخاب کنم که راحت تر بتونم دروس رو پاس کنم .
    با تشکر
    باسلام
    دوست گرامی اگر سوالی دیگر در این زمینه داشتید بهتر است سوالات خودتون را باذکر مشخصات بهتر مطرح کنید در ادرس زیر تا بتونمی بهتر و سریعتر پاسخ گو باشیم

http://www.pnu-club.com/pnu.thread9554.html

[/COLOR]
    در مورد سوالتون چون اعلام نکردید چه درس هایی را پاس نکردید و مشروط نشدید نمی توانیم کمک زیادی کنیم ولی همان درس های که قبلا افتادید را قاعدتا باید مجددا اخذ کنید و چند درس دیگر که پیش نیاز ان را قبول شده اید.

موفق باشید
    روزگار خوش

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png

به ادرس زیر مراجعه کنید

بارون بهاری آواتار ها
    • 416

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

از شما آقایان محترم که با دلسوزی و محبت هرچه تمامتر به سوالها و پرسشهای بچه ها پاسخ میدهید، از صمیم قلب تشکر میکنم
    انشالله خداوند به شما جزای خیر عنایت فرماید

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام به همه دوستان.من توی کنکور کارشناسی ارشد رشته ی مهندسی شیمی دانشگاه پیام نور مرکز تهران (مجازی) قبول شدم میشه راهنمایی کنید که برای ثبت نام چکار باید بکنم؟؟؟؟

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

قابل توجه, مقطع, مهلت ثبت نام ارشد شهریه دانشگاه پیام نور 91-92, مان تبت نام نيمسال اول 91-92پيام نور در سايت pnu news, نور, نحوه, واحد, گلستان, پیام نور, امتحانات, انتخاب, انتخاب واحد پام نور, احتمالا, ارشد, تقویم آموزشی, تاریخ, تارخ ثبت نام بیام نور 91-92, تحصیلی, ثبت نام قبول شدگان کارشناسي ارشد پيام نور 91-92, ثبت نام قبول شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 91-92, ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 91-92, ثبت نام پیام نور, ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد پیام نور 91-92, ثبت نام ارشد مجازی پیام نور ورودیهای 91, ثبت نام دانشگاه مجازی ورودی 91 کی است؟, ثبت نام دانشگاه پیام نور, ثبت نام دانشگاه پیام نور سال 91-92, جدول شهریه سال تحصیلی 91-92 فراگیر پیام نور, دکتری, دانشگاه, دانشجویان, زمان تبت نام نيمسال اول 91-92پيام نور در سايت pnu news, زمان ثبت نام کارشناسی ارشد پیام نور 91-92, زمان ثبت نام پیام نور, زمان ثبت نام دانشگاه بیام نورمقطع کارشناسی ارشد, زمانبندی انتخاب واحد پیام نور 91-92, سیستم, سیستم گلستان پیام نور, سیستم گلستان دانشگاه پیام نور

نمایش برچسب ها