بررسی های اخیر نشان می دهند میوه های ارگانیک در مقایسه با دیگر انواع میوه ها مواد غذایی و مفید بیشتری ندارند.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی کانال یک استرالیا محققان در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا با بررسی هایی که انجام داده اند میوه ها و سبزی های ارگانیک در مقایسه با انواع غیر ارگانیک خود که اندکی مواد آفت کش نیز داشته باشند، مواد غذایی بیشتری ندارند.
بررسی هایی که محققان دانشگاه استانفورد انجام داده اند نشان میدهد میوه های ارگانیک در مقایسه با بهای بیشتری که مصرف کنندگان می پردازند، تقریبا هیچ مزیت خاصی در مقایسه با میوه ها و سبزی های غیر ارگانیک ندارند.
بررسی های این دانشگاه از میوه و سبزی هایی که در بازارهای آمریکا ارائه می شود نشان می دهد میوه های معمولی که با شیوه ارگانیک پرورش داده نمی شوند، از میزان آلودگی محدود و بی خطری به مواد آفت کش برخوردار هستند.
با این حال برخی پزشکان می گویند نتیجه بررسی های دانشگاه استنفورد جامع نیست و نمی توان آن را تعمیم داد زیرا در این بررسی نوع آفت کش و میزان به کار رفته در آن و خطری که برای سلامت انسان ها وجود دارد بررسی نشده است.
با وجود انتشار نتایج این بررسی، عرضه کنندگان میوه ها و سبزی های ارگانیک می گویند از این نظر نگرانی ندارند زیرا مصرف کنندگان به علل زیست محیطی و دیگر مزایای سلامتی که این محصولات دارند، به مصرف آن روی آورده اند.
منبع : واحد مرکزی خبر | IRIB News