-
نمودار p-f چیست ؟
نمودار P-F که در شکل زیر نشان داده شده است ، به نوعی تشریح کننده دلیل اثربخش بودن و کاربرد اجرای CM میباشد. مطابق تصویر تجهیزات از زمانی که در شرایط کارکرد عادی قرار داشته تا زمانی که دچار شکست و خرابی میگردند ، نشانه هایی دال بر عملکرد نامناسب از خود بروز میدهند .
این نشانه ها زمانی توسط اپراتور ماشین رویت میگردد (نقطه بالقوه بروز خرابی – P) که اندک زمانی تا وقوع خرابی (نقطه وقوع خرابی یا شکست- F) باقی نمانده و یا خرابی اثرات مخرب خود را ایجاد نموده است.
نمودار P-F بر این موضوع تاکید دارد که نشانه های بروز عیب میتواند خیلی زودتر از آنکه ظاهر گردد ، بتوسط ابزار CM ردیابی شود . توصیه های مختلفی برای تعیین تناوب اجرای CM ارائه شده است یکی از این موارد که در سایت Plant-Maintenance ارائه شده بر اجرای برنامه های CM حداقل در نصف و یا یک سوم میانگین زمانی وقوع خرابیها ، اشاره دارد.
نکته حائز اهمیت آنست که در این روش زمان مورد نیاز برای برنامه ریزی و زمانبندی تعمیرات ، قبل از وقوع خرابی فراهم میگردد. این وضعیت از بروز خرابیهای سنگین و توقفات پرهزینه جلوگیری خواهد نمود.
مطالعات نشان میدهد که هزینه تعمیرات در این حالت تا 50درصد هزینه تعمیر در حالت اضطراری میباشد. بعبارت دیگر استفاده از رویکرد CBM میتواند هزینه نگهداری و تعمیر تجهیزات را تا 50درصد کاهش دهد.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن