حوادث : پليس کاليفرنيا از دستگيري زني خبر داد که قصد داشت در لباس پرستار، نوزادي را از يکي از بيمارستان هاي اين ايالت بربايد.
به گزارش سرويس ?حوادث? خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير بيمارستان در توضيح اين حادثه گفت: اين زن در لباس پرستار و با گذاشتن نوزاد دختر داخل کيسه اي پارچه اي قصد داشت او را از بيمارستان خارج کند اما هنگام عبور از خروجي بيمارستان کارکنان به او شک کردند و پيش از هر اقدامي او را به دام انداختند.
پليس محلي ايالت کاليفرنيا در پي دريافت تماس کارکنان بيمارستان، به محل اعزام شد و اين زن 48 ساله را به اتهام کودک ربايي نافرجام دستگير کرد.
به گزارش ايسنا به نقل از شبکه خبري فاکس نيوز، سخنگوي پليس کاليفرنيا گفت: متهم به بهانه حمام کردن نوزاد، او را از مادرش جدا و نقشه اش را عملي کرد اما نگهبانان بيمارستان با اقدامي به موقع اين نوزاد را نجات دادند.