نوشته اصلی توسط
d.kh
با عرض سلام و خسته نباشید و تبریک به مناسیت ماه پر برکت رمضان
من متولد 15/2/1370 هستم و موقعی که به سن مشمولیت(18 سال تمام) رسیدم,مشغول تحصیل بودم و هنوز دیپلم هم نگرفته بودم تا اینکه سال 89 که میخواستم دیپلم بگیرم,مسئولین مدرسه گفتند که:" باید اول وضعیت نظام وظیفه رو مشخش کنید."
من هم که میخواستم زود دیپلم بگیرم به همراه پدرم برای گرفتن مفافیت پزشکی اقدام کردیم(پدرم متولد 1333 است ).(چون پدرم یکبار سکته کرده و قلبش رو فنر زده) و و ماهم از اداره پلیس +10 دفترچه گرفتیم و قسمت معافیت پزشکی رو پر کردیم و بقیه مراحل رو انجام دادیم تا اینکه بعد از 6 یا 7 ماه بعد (تیر ماه سال 90),جواب شورای پزشکی اومد و معلوم شد که درخواست ما پذیرفته نیست(چون جواب اکو 50٪ در 50٪ بود) و بعد از یکماه برگه اعزام به خدمتم اومد و ما در شهریور ماه90 هم این برگه رو به مدرسه بردیم و دیپلم رو گرفتیم و من هم فکر میکردم اگر ادامه تحصیل بدم بهتره و به هر حال در یک مدرسه دیگه ثبت نام کردم و الان هم دارم پیش دانشگاهی رو تموم میکنم و البته شنیدم که اگر در آزمون دانشگاه شرکت کنم و قبول بشم میتونم به اداره نظام وظیفه برم و برگه اعزام به خدمتم رو باطل کنم و معافیت تحصیلی بگیرم.و حالا با توجه به اینکه مشمول غایب هستم میتونم این کار رو بکنم؟یانه؟
با تشکر