بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 6 اولیناولین ... 456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 54 از مجموع 54

موضوع: لباس های شما درباره شما حرف میزند

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط fr.chemi3t نمایش پست ها
    راستش من تک وتوک نظر ها را خوندم ,
    حالا نظر خانم شیمیدان
    خانم ها ی محترم خیابان برای دیده شدن نیست ,اونجایی که باید خودتو نشون بدی خانه ی خودته که هیچ نگاهی اذیتت نمیکنه ,حالا رنگ مشکی چادر از نظر من اصلا مشکلی نداره ,ولی خوب زیر چادر هر رنگی که دلت خواست ,ما باید کاری کنیم که کمتر زیر نظر نگا های سنگین باشیم ,نه اینکه رنگ چادر را بکنیم رنگ دیگه که دیده بشیم
    اولا:حرف alamatesoall
    اینه که چه چادری چه بی چادر تمیز و اتو کشیده باشیم ,همین بحث حجاب چیز دیگه اییه که اگه ناراحتی میتونید از نقش خودتون توی این موضوع کم کنید ,یعنی چی؟یعنی هرکسی که اول به خودش نگاه کنه خودشو اصلاح کنه واز این شرایطش را ضی باشه دیگران هم ترقیب میکنه که این کار را بکنن بزارید یه ذره از خودم تعریف کنممن به خاطر حجابم هر جا رفتم خدا رو شکر مورد تحسین بودم ,دوستانم هم ترقیب به این کار کردم ,خدارو سپاس
    دوما مگه آقایون پوشش خوبی دارن که حالا خانما را بردید زیر ذره بین ؟هان
    سلام به خانم مهندس ،باید عرض کنم من خودم یک سال هست بیرون از خونه اصلا لباس آستین کوتاه نپوشیدم و دیگر هرگز نخواهم پوشید و چون تیپم همیشه اسپرته سعی میکنم از شلوار لی تنگ ولباسای تنگهم استفاده نکنم و لباسام رو میدم خیاط میدوزه تا متفاوت از مدلهای موجود در بازار باشه ودر حد یه فرد تحصیل کرده باشه ،حتی شلوار لی رو ،من حتی تو گرم ترین روزای تابستونم از زیر پیراهن تیشرت میپوشم تا یقه ام پوشیده باشه ،در حلی که یکسال پیش فقط از تیشرتهای اسپرت وبدن نما استفاده میکردم.از حجابی هم که دارید و بدین واسطه به کسی آسیب نمیرسونید و آرامش ذهنی دیگران رو هم برهم نمیزنید بسیار متشکرم

saharnaz_71 آواتار ها
    • 735

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط BISOOTOON نمایش پست ها
    سلام به خانم مهندس ،باید عرض کنم من خودم یک سال هست بیرون از خونه اصلا لباس آستین کوتاه نپوشیدم و دیگر هرگز نخواهم پوشید و چون تیپم همیشه اسپرته سعی میکنم از شلوار لی تنگ ولباسای تنگهم استفاده نکنم و لباسام رو میدم خیاط میدوزه تا متفاوت از مدلهای موجود در بازار باشه ودر حد یه فرد تحصیل کرده باشه ،حتی شلوار لی رو ،من حتی تو گرم ترین روزای تابستونم از زیر پیراهن تیشرت میپوشم تا یقه ام پوشیده باشه ،در حلی که یکسال پیش فقط از تیشرتهای اسپرت وبدن نما استفاده میکردم.از حجابی هم که دارید و بدین واسطه به کسی آسیب نمیرسونید و آرامش ذهنی دیگران رو هم برهم نمیزنید بسیار متشکرم
    افرین

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط negar92 نمایش پست ها
    عجب بحثی شده اینجا

خوب نظر بنده حقیر
    حجاب که بحثش طولانیه که نمیشه توی تاپیک منظورو رسوند ولی باید بگم که حجاب یعنی پوشش کامل
    چه بی چادر چه با چادر
    ممکنه کسی که چادری بلا نسبت خانومای چادری باشگاه هزاران کار کنه پس چادر ملاک نیست
    پوشش چه مشکی چه رنگی باید درست باشه
    پیامبران هم همینو میگن
    پوشش دیگه تو ایران اونی که ما میبینیم نیست متاسفانه !
    بله چادری بودن یا نبودن ملاک مناسبی برای قضاوت کردن درباره انسانیت افراد نیست ، و یک مانتوی مناسب که بلندایی تا بالای زانو داره یک پوشش full وشایسته محسوب میشه ،در ضمن راه انداختن این بحث که توسط من شروع شد برای به قضاوت نشستن درباره دیگران نبود چون من باور دارم و واقعا معتقدم خانومایی که به افتضاح ترین وضع ممکن در بیرون از خونه حاضر میشن انسان هستن و پاک و فقط بدنبال شیک پوششی هستن اما روش شیک بودن رو کمی اشتباه متوجه شدن ،ما هرگز اجازه قضاوت کردن درباره دیگران رو نداریم که چه بسیارند به چاه افتادگان که به راه افتن وچه بسیارتر یه راه افتادگانی که به چاه افتن ...
    پس ما باید حواسمون به کار خودمون باشه تا اینکه حواسمون به دیگران باشه و یه دفعه به خودمون بیایم و ببینیم که این ما هستیم که از مسیر درست منحرف شدیم نه دیگران
    !!!

من دلم برای اونایی که راه رو عوضی میرن نمیسوزه ،دلم میسوزه برای اونایی که عوضی راه میرن ، در پایان باید بگم که خانوما قدر خودتون رو بدونید که ارزش شما بیشتر از اینه که بخواید فقط یک ظاهر باشید و مایه سرگرمی ناپاکان، با آرزوی موفقیت برای تمام بانوان ایرانی

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط alamatesoall نمایش پست ها
    همان گونه که زنان با رعایت حجاب درطریق سعادت خانواده گام برمی دارند ، مردان نیز باید با رعایت عفت درتامین سعادت خانواده سهیم باشند

اینم یه حدیث از امام علی که خطاب به مردان گفته:
    « مجاهدی که درراه خداوند به شهادت می رسد اجری برتراز آن کس که قدرت برحرام پیدا می کند وعفت می ورزد ، نخواهد داشت . انسان با عفت نزدیک است که ملکی ازملائکه باشد »

اگر زنی از شوهرش بی عفتی ببینه نباید بخاطر بد حجابی ملامتش کرد

اینو همه ما میدونیم که هر مرد متعصبی که به خانواده ش بیش از حد سخت بگیره و اونا رو محدود کنه مشکل از نگاه خودش به زن و بچه ی مردمه ولی مردی که بیش از حد تعصب نشون نمیده حتما چشم دل و خودش پاکه که همه رو عین خودش پاک میبینه پس این مورد رو هم باید در نظر گرفت

من تا اینجا هر چی لازم بوده گفتم حالا شما خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
    حرف حق فقط تشویق داره

صفحه 6 از 6 اولیناولین ... 456

برچسب برای این موضوع