بنظر من حجاب اسلام هیچ محدودیتی برای ما ایجاد نمی کنه.اگر دقت کرده باشید معمولا پزشکها و کارکنان آزمایشگاه یا کارگاه ها هم موقع کار روپوش بلند و حتی بعضی موقع ها موهاشون هم می پوشونن
بنظر من خداوند بزرگ به هر کدام از ما 2ت چشم داده که اگر آینه نباشه نمی تونیم کاملا خودمون رو ببینیم و فقط می تونیم دیگران رو ببینیمو حالا نوع پوشش و رنگش هر کس می تونه روی دیگری اثر بذاره پس پوشش ما باید طوری باشه که با سلیقه ی دیگرون هم احترام بگذاریم و فقط نباید به میل خودمون لباس بپوشیم چون تنها کسی که دقیقا نمی تونه ببینه خودمون هستیم.
باز مسئله ی رنگ ،به نظر من .که هم میتونه درست باشه یا غلط (البته مادر و خواهرو نصف دوستام چادری اند و من ارادت خاصی نسبت بهشون دارم و اصلا قصد بی احترامی ندارم)
رنگ مشکی روی آدم ها حس بدی به وجود میاره ،مثلا منو دوستم که خودش هم چادری سر سخت(شرمنده کلمه ی بهتری پیدانکردم) تو دانشگاه برای کاری گفتن برید فلان اطاق، تادر رو باز ردیم چندتا خانم چادر و مقنعه ی مشکی نشسته بودن رو دیدیم ،به احساس ترس و یه مدلی وحشت دست داد (دست خودم نبودا )و لی دوستم برگشت و گفت خدا به دادمون برسه تو اینجا بود که منشدم.
و اینکه من بارها شنیدم که میگن چادر مشکی به آدم سنگینی میده که بقیه چادررنگی نمیده ،خب اینکه به شما وقار و سنگینی میده باعث میشه شما جدی تر و خشک بنظر بیان و خب معلومه که دیگر شماروبه عنوان آدم شوخ و شاد نمی تونن بپذیرن چون این دو احساس متفاوت هست.و رنگ مشکی رو معمولا تو زمن ناراحتی و شادنبودن می پوشیم .تو مغز آدم ها طوری هست که می خواد خیلی سریع هر موضوعی رو بفهمه و روش مسلط بشه به خاطر همین سریع دنبال الگوها هست. به خاطر همین با دیدن چندتا خانم چادری خیلی جدی الگو میگیره که همه ی چادریها ایجوریاند یا تا چندتا آقای ریش دار مذهبی میبینه که موسیقی گوش نمیدن فکر میکنه که همه این مدل آدمها خشک هستن
اصلارنگ مشکی یه طور خاصی هست.زمانی که داییم فوت کرد دختر داییم میگفت من به بقیه کاری ندارم من دوست ندارم مشکی بپوشم مگه حرکی که نا راحته حتما باشید مشکی بپوشه ولی مجبور شد که بپوشه و بعد از چهلم داییم میگفت من دلم نمی آد لباسم رو عوض کنم من رنگ مشکی رو دوست دارم ولی بازور لباس رنگی پوشید و بعد از 3یا 4 روز بعد میگفت وای لباس مشکی چی بود که من پوشیدم چجوری تونستم 40روزتحملش کنم.
شرمنده اگه باعث ناراحتی و بی احترامی به کسی شدم
عزیزم
شما منظوره منو نفهمیدین!!!!!
درسته چادر مشکی و مثلا شوخ بودن با هم تناقض داره!!!
اما بنظره من همین چادر مشکی اجازه نمیده هر کسی وارد حریم شخصی آدم بشه
وقتی که با دوستاتی میتونی راحت باشی < بگی بخندی اما نه هرجا!!!!
چادر مشکی یکیشه ...در هر صورت تو شرایط مختلف آدم باید انعطاف پذیر باشه بنظره من
مثلا تو یه جای عمومی قرار نیست بگی بخندی و با همه ارتباط برقرار کنی
این رنگ مشکی و یا دقت تو طرزه حرف زدن این چارچوب و مشخص میکنه
نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه!!!!
راستش من تک وتوک نظر ها را خوندم ,بنظر من حجاب اسلام هیچ محدودیتی برای ما ایجاد نمی کنه.اگر دقت کرده باشید معمولا پزشکها و کارکنان آزمایشگاه یا کارگاه ها هم موقع کار روپوش بلند و حتی بعضی موقع ها موهاشون هم می پوشونن
بنظر من خداوند بزرگ به هر کدام از ما 2ت چشم داده که اگر آینه نباشه نمی تونیم کاملا خودمون رو ببینیم و فقط می تونیم دیگران رو ببینیمو حالا نوع پوشش و رنگش هر کس می تونه روی دیگری اثر بذاره پس پوشش ما باید طوری باشه که با سلیقه ی دیگرون هم احترام بگذاریم و فقط نباید به میل خودمون لباس بپوشیم چون تنها کسی که دقیقا نمی تونه ببینه خودمون هستیم.
باز مسئله ی رنگ ،به نظر من .که هم میتونه درست باشه یا غلط (البته مادر و خواهرو نصف دوستام چادری اند و من ارادت خاصی نسبت بهشون دارم و اصلا قصد بی احترامی ندارم)
رنگ مشکی روی آدم ها حس بدی به وجود میاره ،مثلا منو دوستم که خودش هم چادری سر سخت(شرمنده کلمه ی بهتری پیدانکردم) تو دانشگاه برای کاری گفتن برید فلان اطاق، تادر رو باز ردیم چندتا خانم چادر و مقنعه ی مشکی نشسته بودن رو دیدیم ،به احساس ترس و یه مدلی وحشت دست داد (دست خودم نبودا )و لی دوستم برگشت و گفت خدا به دادمون برسه تو اینجا بود که منشدم.
و اینکه من بارها شنیدم که میگن چادر مشکی به آدم سنگینی میده که بقیه چادررنگی نمیده ،خب اینکه به شما وقار و سنگینی میده باعث میشه شما جدی تر و خشک بنظر بیان و خب معلومه که دیگر شماروبه عنوان آدم شوخ و شاد نمی تونن بپذیرن چون این دو احساس متفاوت هست.و رنگ مشکی رو معمولا تو زمن ناراحتی و شادنبودن می پوشیم .تو مغز آدم ها طوری هست که می خواد خیلی سریع هر موضوعی رو بفهمه و روش مسلط بشه به خاطر همین سریع دنبال الگوها هست. به خاطر همین با دیدن چندتا خانم چادری خیلی جدی الگو میگیره که همه ی چادریها ایجوریاند یا تا چندتا آقای ریش دار مذهبی میبینه که موسیقی گوش نمیدن فکر میکنه که همه این مدل آدمها خشک هستن
اصلارنگ مشکی یه طور خاصی هست.زمانی که داییم فوت کرد دختر داییم میگفت من به بقیه کاری ندارم من دوست ندارم مشکی بپوشم مگه حرکی که نا راحته حتما باشید مشکی بپوشه ولی مجبور شد که بپوشه و بعد از چهلم داییم میگفت من دلم نمی آد لباسم رو عوض کنم من رنگ مشکی رو دوست دارم ولی بازور لباس رنگی پوشید و بعد از 3یا 4 روز بعد میگفت وای لباس مشکی چی بود که من پوشیدم چجوری تونستم 40روزتحملش کنم.
شرمنده اگه باعث ناراحتی و بی احترامی به کسی شدم
حالا نظر خانم شیمیدان
خانم ها ی محترم خیابان برای دیده شدن نیست ,اونجایی که باید خودتو نشون بدی خانه ی خودته که هیچ نگاهی اذیتت نمیکنه ,حالا رنگ مشکی چادر از نظر من اصلا مشکلی نداره ,ولی خوب زیر چادر هر رنگی که دلت خواست ,ما باید کاری کنیم که کمتر زیر نظر نگا های سنگین باشیم ,نه اینکه رنگ چادر را بکنیم رنگ دیگه که دیده بشیم
اولا:حرف alamatesoall
اینه که چه چادری چه بی چادر تمیز و اتو کشیده باشیم ,همین بحث حجاب چیز دیگه اییه که اگه ناراحتی میتونید از نقش خودتون توی این موضوع کم کنید ,یعنی چی؟یعنی هرکسی که اول به خودش نگاه کنه خودشو اصلاح کنه واز این شرایطش را ضی باشه دیگران هم ترقیب میکنه که این کار را بکنن بزارید یه ذره از خودم تعریف کنممن به خاطر حجابم هر جا رفتم خدا رو شکر مورد تحسین بودم ,دوستانم هم ترقیب به این کار کردم ,خدارو سپاس
دوما مگه آقایون پوشش خوبی دارن که حالا خانما را بردید زیر ذره بین ؟هان
حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...
که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!
http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif
من به عنوان یک مرد از میلیونها مردی که تو این جامعه ما دارن زندگی میکنم اینو میگم که:
اول اینکه من با گشت ارشاد مخالفم .
دوم اینکه مامردا نه بعضی از مردا بلکه همه مردا خودمونم میدونیم که حتی اگه ازون جانماز آبکشی ها هم باشیم باز هم مردیم و اگه یه زن تو خیابون ببینیم که وضعیت پوشش یه خورده نا مناسب باشه سریع آب از لب و دهنمون سرازیر میشه هر مردی هم بیاد بگه که نه من اله ام و بله ام داره دروغ میگه , البته اینی که گفتم تو مردای مختلف درصد داره بطور مثال میگم : مثلا یکی هست که جنبش کمه حتی به چادری ها هم رحم نمیکنه ولی یکی هم هست که جنبش خیلی زیاده ( البته این گزینه به ندرت تو مردا یافت میشه) و میاد به اونایی که بطور فجیح میگردن گیر میده .
منظور من از این صحبتا این بود که دخترای ما چه چادری باشن چه مانتویی و چه خیلی ببخشید میگم لخت باشن ما مردها هستیم که باید جلوی خودمونو بگیریم نه اینکه زنها رو مجبور کنیم به پوشش اسلامی ( تورو میگم ای مرد) من خیلی هارو دیدم که حتی به چادری ها ی خیلی پوشیده هم رحم نمیکنن و حتی با اون جوراب زخیم تو پاشون هم رحم نمیکنن و خودشون رو ار............. میکنن .
به نظر من حتی اگه دخترها چادری باشن طوری که سرتا پاشونم معلوم نباشه بازم یک سری مردها هستن که کنجکاوند و حتی به اون چادری هم رحم نمیکنن.
اینهمه از مردا بد گفتم شما دخترا حال کردین نه ........
حالا درباره زنها میگم :
ببنیند من تو جاهای مخلتف کار کردم یکسری از خانم ها هستن که با حجاب کامل دارن سو استفاده میکنن و به عمل روسپیگری می پردازن و ازشون هم سوال کنی میگن اینجوری هیشکی به ما شک نمیکنه نه فامیل نه همسایه نه مامور و نه ....................
و یکسری دخترها هم برای اینکه جلوی خانواده و همسایه و فامیل خوب دیده بشن چادر سر میکنن ولی این چادر فقط تا پای قرار دوام داره و اونجا شکل واقعی شخص معلوم میشه .
خلاصه سرتون رو درد نیارم به نظر من همه پوششها خیلی خوبن و هر شخصی باید هر جور که دلش میخواد بگرده , چون میگم که باید فقط جنبه ها رو حفظ کرد .
پس اگه ما پسرا به دخترها و زنها تو خیابون یه جوری نگاه میکنیم مطمئن باشید که به خواهر مادرامونم همونجوری نگاه میکنن
نتیجه کلی : هرچقدر گیر زیاد باشه بدتر میشه .
همان گونه که زنان با رعایت حجاب درطریق سعادت خانواده گام برمی دارند ، مردان نیز باید با رعایت عفت درتامین سعادت خانواده سهیم باشند
اینم یه حدیث از امام علی که خطاب به مردان گفته:« مجاهدی که درراه خداوند به شهادت می رسد اجری برتراز آن کس که قدرت برحرام پیدا می کند وعفت می ورزد ، نخواهد داشت . انسان با عفت نزدیک است که ملکی ازملائکه باشد »
اگر زنی از شوهرش بی عفتی ببینه نباید بخاطر بد حجابی ملامتش کرد
اینو همه ما میدونیم که هر مرد متعصبی که به خانواده ش بیش از حد سخت بگیره و اونا رو محدود کنه مشکل از نگاه خودش به زن و بچه ی مردمه ولی مردی که بیش از حد تعصب نشون نمیده حتما چشم دل و خودش پاکه که همه رو عین خودش پاک میبینه پس این مورد رو هم باید در نظر گرفت
من تا اینجا هر چی لازم بوده گفتم حالا شما خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
عجب بحثی شده اینجا
خوب نظر بنده حقیر
حجاب که بحثش طولانیه که نمیشه توی تاپیک منظورو رسوند ولی باید بگم که حجاب یعنی پوشش کامل
چه بی چادر چه با چادر
ممکنه کسی که چادری بلا نسبت خانومای چادری باشگاه هزاران کار کنه پس چادر ملاک نیست
پوشش چه مشکی چه رنگی باید درست باشه
پیامبران هم همینو میگن
پوشش دیگه تو ایران اونی که ما میبینیم نیست متاسفانه !
طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...
http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg