عزیزم فکر میکنم منظوره شما با بنده بود
منم این حرفتونو قبول دارم که هر کس طبق شخصیته واقعی خودش عمل کنه و...
انسان قدرت اختیار داره و خودش میتونه راهشو انتخاب کنه
حالا یا بنابه فرهنگ خانوادگی یا اجتماعی و اعتقادی ویا علایق شخصی و .. هرکس نوعه پوششه انتخاب میکنه
مشکل اینجاس که واقعا جامعه خراب شده
من اگه گفتم محجبم قصد تعریف نداشتمووومن حجابمو خودم انتخاب کردم
ممکنه خیلی از دوستامم باشن که مثله خودم نباشن اما من هیچوقت این اجازرو بخودم نمبدم که به کسی توهین کنم یا در موردش اظهار نظر کنم
مشکل اینه که جامعه قبول کنین داره به سمت راه اشتباه میره
همین2روزه پیش منو دوستم که تو مترو بودیم 2 تا خانومه مثلا روشنفکر که کنارمون بودن شروع کردن به توهین کردن به هر چی چادریه...طوری که نزدیک بود اشک منو دوستم دربیاد...که اخرسرم فهمیدیم این 2تا خانوم دانشجوی ترمه اخره دانشگاه خودمون بودن بنظرتون یه خانومه حداقل تحصیل کرده باید همچین رفتاری داشته باشه؟
البته منو دوستم اصلا جوابشونو ندادیم
منظور من خدایی نکرده توهین به شما یا اشخاص خاصی نبوده یا اینکه بخوام از عده ی بخصوصی طرفداری کنم اصلا این طور نیست ببین من خودم این نوع پوشش رو به هیچ عنوان نمیپسندم و در شأن خودم نمیدونم ولی خب معتقدم که چیزای مهمتری در جامعه هستش که باید به اونا فکر کنیم
اون دوتا خانمی که شما ازشون یاد کردی باور کن داشتن حقارت خودشون رو به نوعی با حرف زدن پوشش میدادن اونا مجبورن که این حرفا رو بزنن چون نمیتونن مثل شما باشن شما کارت فوق العاده درست بود که جوابشون رو ندادی چون گاهی وقتا سکوت منظوری رو میرسونه که با صدتا حرف هم نمیشه بیانش کرد
تقدیم به چادریها چادر زیباترین پوششی که من تا حالا دیدم در حالی که خانواده و فامیلای من به این چیزا اعتقاد ندارن راستی یه مانتو که کوتاه و تنگ نباشه هم عالیه واینم تقدیم به اونایی که مانتویی هستن اما پوشش مناسب دارن،
من که از دست اون خانوما الان این شکلی هستم نه این شکلی هستم ،جواب ابلهان خاموشی ست
اون روزی که حقیقت معلوم شه ،اون روز برای هممون روز سختی خواهد ،امیدوارم این افسوس کمتر از اون چیزی باشه که فکرش رو میکنم