فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام. من دانشجوی ارشد ورودی بهمن 1390 هستم. دوشایعه وجود ادارد که می خواستم صحتشو بدونم:
1) مدیر آموزش دانشگاه ما علنا اعلام کردند دروس افتاده دانش پذیری در معدل کل تاثیری ندارد . آیا این واقعیت دارد. اخبار ضد و نقیض زیاده! چون با این نمرات رساندن معدل به 14 تقریبا غیر ممکنه. یعنی مدیر آموزش دروغ میگه؟!
2) چندی پیش در روزنامه خبر 23 اردیبهشت نوشته بود واسه کلیه دانشجویان 88 به بعد دروس افتاده در معدل کل تاثیری ندارد. این تا چه حد صحت داره؟ هر کسی یه چیزی می گه!
با سلام
دوست گرامی کلا دقت کنید کلیه دانشجویان 88 به بعد دروس افتاده در معدل کل تاثیری دارد و این مورد فقط برای کلیه دانشجویان 88 به قبل می باشد
برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید
برای ورودیهای 86 و قبل از آن نمرات مردودی در معدل کل پیام نوریها لحاظ نمیشود
نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان قدیم تغییر نکرده است / نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان جدید
موفق باشید
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام خسته نباشید
من دیپلم کاردانش دارم و اخیرا متوجه شدم که می تونم از طریق ازمون فراگیر وارد دانشگاه بشم.
با یکی از دوستام که صحبت می کردم می گفت از طریق ازمون فراگیر من دانش پذیر محسوب میشم و هیچ وقت شرایط یه دانشجو رو ندارم می خواستم بدونم این درسته یا نه؟
موضوع بعدی اینه که می خوام ببینم غیر از دوره ی فراگیر من می تونم از طریق ازمون سراسری وارد دانشکاه بشم چون در این صورت من دانشجو محسوب میشم و اگه می تونم با ازمون سراسری وارد دانشگاه بشم زمان برگزاری این ازمون کی هست؟
ممنون
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
اما چند روزه پیش یه تراکت رو دیدم که نوشته دارندگان مدرک دیپلم کاردانش می تونن به طور همزمان با دوره ی دانش پذیری مدرک پیش دانشگاهیشون رو هم بگیرن من تماس گرفتم سوال هم کردم بهم گفتن باید یه ازمون کارشناسی بدم بعد همزمان می تونم پیش دانشگاهی رو هم بخونم.
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
خب من مشکلی برای گرفتن پیش که ندارم.سوال اصلیم اینه که اگه من با دوره ی فراگیر وارد دانشگاه بشم به عنوان دانشپذیر وارد میشم.ایا من هیچ وقت شرایط یه دانشجو رو ندارن؟مدرکی که می گیرم با کسایی که دانشجو هستن فرقی داره؟؟واینکه ایا راهی هس که من به عنوان دانشجو وارد دانشگاه بشم نه دانشپذیر؟؟