سلام دوستان
خدا رو شکر میبینم بعد از مدتها این پاتوق رنگ چند نفرو به خودش دیده و راه افتاده
همه هم خیلی مودب و دوستانه (با کلاس)همدیگه رو راهنمایی میکنن
امیدوارم همیشه خوش و خرم باشید
با ارزوی بهترینها
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
آره رفتیم ولی چه رفتنی
کلاس که بعد از نیم ساعت نشستن اعلام شد کنسله. بعد همگی رفتیم واحد برنامه ریزی یکی از بچه های کلاس که ظاهراً از اهواز اومده بود یه ذره شاکی شده بودو سر خانمی که مسئول ارشد بازرگانی بود دادو بیداد کرد که ما از راه دور میاییم، باید زودتر اعلام می کردید و ....
یه دفعه خانم مسئول زد زیر گریه. حالا یکی بیاد این خانمو دلداری بده. خلاصه یه نیم ساعتی هم دربند اشکای خانم بودیمو بالاخره معلوم شد مشکل از استاد مربوطه بوده که کلا با پنج شنبه ها مشکل داره و قرار شد کلاساش بیفته به روز جمعه. اولین جلسه کلاس هم همین جمعه 1/2/91 هست.....
میشه دوستای بازرگانی بگن این ترم چه درسهایی دارن؟ من که بیشتر جبرانی برداشتم آخه رشته ی لیسانسم غیرمرتبط بود.
من همین الان از ثبت نام ارشد برگشتم خونه، 6 ساعت رفت 6 ساعت هم برگشت حسابی خسته ام کرد.
من یه چیزی رو متوجه نمیشم اینا مدرک پیش دانشگاهی رو می خوان چکار!؟ اگه من پیش دانشگاهی نداشتم که نمی تونستم لیسانس بگیرم ;)
حالا باید بگردم دنبال این!
کسی می دونه مکان دقیق امتحانات ترم تابستونیه واحد ری کجاست!؟
تو سایت که فقط تو یه جمله نوشته امتحانات تابستان دانشگاه پيام نور باقرشهر در كهريزك-جنب شهرداري برگزار ميشود.
ادغام واحد باقرشهر در مرکز ری و محل برگزاری امتحانات تابستان تاریخ: 1/6/1391
قابل توجه کلیه دانشجویان به دلیل ادغام واحد باقرشهر در مرکز ری جهت انجام کلیه امور اداری به ساختمان اداری مرکز ری واقع در شهرری - خیابان ابن بابویه - خیابان شهید میر عابدینی - روبروی برج طغرل - پلاک 27 تلفن : 15-33383511 - 33389964 - 33384938مراجعه نمائید. ضمنا امتحانات تابستان در ساختمان آموزشی کهریزک-جنب شهرداری برگزار می گردد.
منبع
سلام
یکی کمکم کنه!!!
پاسخنامه ی نمونه سوالات زیر لفظی میخواد تا خودشو نشون بده
سلام دوستان میخواستم بدونم شما دوستان از دانشگاه پیام نور ری راضی هستید؟