نفوذ جاسوس های خارجی به شبکه مجازی وزارت دفاع آمریکا تا حدی کامل شده که دیگر تلاش برای جلوگیری از آن بی فایده است و باید متوقف شود.

به گزارش گرداب ، وزارت دفاع آمریکا بر 15 هزار شبکه که حدود 7 میلیون کامپیوتر را به هم وصل می کند نظارت دارد.

کارشناسان امنیت در گزارش به کمیته فرعی نیروهای مسلح سنای آمریکا گفته اند که نفوذ جاسوس های خارجی به شبکه مجازی وزارت دفاع آمریکا تا حدی کامل شده که دیگر تلاش برای جلوگیری از آن بی فایده است و باید متوقف شود.

به گفته این کارشناسان تلاش برای دفاع از فضای مجازی آمریکا باید به جای ممنوعیت دسترسی بر نگهبانی از داده ها متمرکز شود.

بی بی سی افزود: کارشناسان حاضر در این جلسه که افرادی از سازمان امنیت ملی آمریکا نیز در میانشان بودند، بیان کردند که دولت این کشور باید طرز فکر و عملش را درباره چگونگی نگهبانی از شبکه اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا تغییر دهد و در عین حال به دنبال راه هایی باشد که بتواند با اقدام متقابل جواب کشورهایی را بدهد که به شبکه های اطلاعاتی اش نفوذ می کنند.

این سایت در ادامه به نقل از دکتر "جیمز پیری" رئیس مرکز تحلیل اطلاعات در لابراتوار ملی سنای آمریکا نوشت: «ما طرز فکری اشتباه داریم. ما باید با این تصور پیش برویم که دشمن در حال حاضر در شبکه های ماست.»

به گفته وی چنین تصوری به معنی این است که وقت کمتری صرف سیستم های محدودیت دسترسی به شبکه و در عوض توجه بیشتری بر امنیت داده ها شود.

دکتر "کیگاک گبریل"، رئیس سازمان تحقیقات پیشرو دفاعی، فعالیت های جاری وزارت دفاع در حفظ امنیت فضای مجازی را به تلاش برای روی آب ماندن وسط یک اقیانوس تشبیه کرد: «تنها نتیجه این کار این است که وزارت دفاع دیرتر زیر بار نگهداری از شبکه اش غرق شود.»

دکتر "مایکل ورتیمر"، مدیر تحقیقات و توسعه سازمان امنیت ملی آمریکا نیز گفته است: «یکی از نقطه ضعف های سیستم امنیت شبکه وزارت دفاع، نظام استخدامی آن است، چرا که حقوق پایین و تاخیر در تشویق و ترفیع، نگه داشتن کارکنان با استعداد و یا استخدام نیروهای مستعد را برای دولت آمریکا بسیار دشوار کرده است.»

در پی این جلسه علنی در کمیته نیروهای مسلح سنا، جلسه ای غیر علنی نیز درباره توانایی های دولت آمریکا برای مقابله به مثل با کشورهای متخاصم در فضای مجازی برگزار شد.