بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 4 اولیناولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 40

موضوع: نحوه پذيرش غير حضوري پذيرفته شدگان فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام عزیزان
    عجب مکافاتی داره ثبت نام
    عزیزان من ثبت نامم نیمه تمام موند الانم که 25 امه میگه ثبت نام تموم شده مگه تا 26 ام نبود؟
    اقا ریاضی 1 پر بود بصورت در حال انتظار گرفتم این یعنی چی؟ انجام شده؟
    بعد هم مشکل دیگه اینکه فیزیک 1 رو بخاطر در انتظار بودن ریاضی نتونستم بگیرم
    حالا چیکار کنم
    حذف و اضافه داره یا نه؟
    پول رو الان باید بریزیم یا وقتی مراجعه کردیم

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط alfee2009 نمایش پست ها
    سلام عزیزان
    عجب مکافاتی داره ثبت نام
    عزیزان من ثبت نامم نیمه تمام موند الانم که 25 امه میگه ثبت نام تموم شده مگه تا 26 ام نبود؟
    اقا ریاضی 1 پر بود بصورت در حال انتظار گرفتم این یعنی چی؟ انجام شده؟
    بعد هم مشکل دیگه اینکه فیزیک 1 رو بخاطر در انتظار بودن ریاضی نتونستم بگیرم
    حالا چیکار کنم
    حذف و اضافه داره یا نه؟
    پول رو الان باید بریزیم یا وقتی مراجعه کردیم
    در حال انتظار یعنی ذخیره!,اگه ظرفیت کلاس رو بردن بالا شما رو هم حساب میکنن!وگرنه باید آخر حذف اضطراری کنید,به احتمال زیاد درستش میکنه دانشگاه,باید صبر کنی,البته سریعا برو پیش مسئول آموزش مشکل رو بگو,شاید ظرفیت رو الان درست کردن.پول رو سعی کن تا قبل امتحان بریزی
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

عزیز فیزیک رو نتونستم بگیرم چیکار کنم مگه تا 26 ام نبوده
    حذف واضافه نداره؟

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    asalooye
    راه های ارتباطی

سلام . من یه اشتباهی کردم . اون فرمهای پیش ثبت نام رو که باید روز ثبت نام حضوری برد دانشگاه رو نه سیو کردم نه پرینت گرفتم. حالا بسته شده و فرم ها رو ندارم. کسی فرمهارو واسه مقطع ارشد داره برام مِیل کنه لطفا؟!!!

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    asalooye
    راه های ارتباطی

و اینکه این فرم واریز شهریه رو پرینت بگیرم اینو بدم بانک ؟!! بعدشم تا کی باید شهریه رو واریز کنیم؟! نمیشه بعد عید این کارو کرد؟!

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام
    عزیزان پول رو کی باید بریزیم
    روزی که مدارک رو میبریم باید فیش رو بدیم؟
    اون فیش ها که تو سایت هست رو باید ببریم بانک؟

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

عزیز فیزیک رو نتونستم بگیرم چیکار کنم مگه تا 26 ام نبوده
    حذف واضافه نداره؟
    با سلام

غیر فعلا تاریخ خاصی برای این کار اعلام نشده دیقیقا و باید منتظره اطلاعیه بعدی در این زمنیه باشید یا حضوری به مرکز آموزشی دانشگاهتون مراجعه و اقدام لازمه را انجام دهید.
    موفق باشید

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal hatke نمایش پست ها
    سلام . من یه اشتباهی کردم . اون فرمهای پیش ثبت نام رو که باید روز ثبت نام حضوری برد دانشگاه رو نه سیو کردم نه پرینت گرفتم. حالا بسته شده و فرم ها رو ندارم. کسی فرمهارو واسه مقطع ارشد داره برام مِیل کنه لطفا؟!!!
    با سلام
    مشکلی نیست ثبت نام شما انجام شده و در دانشگاه ثبت شده و هنگام مراجعه حضوری برای ثبت نام این مورد را به مسئول ثبت نام و دریاقت مدارک اعلام کنید حتما انها یک پرینت به شما می باید بدهند چون اطلاعات شما در سیستم دانشگاه ثبت شده

موفق باشید

روزگار خوش

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal hatke نمایش پست ها
    و اینکه این فرم واریز شهریه رو پرینت بگیرم اینو بدم بانک ؟!! بعدشم تا کی باید شهریه رو واریز کنیم؟! نمیشه بعد عید این کارو کرد؟!
    با سلام
    پرینت شهریه را باید ببرید بانک مربوطه که فکر کنم بانک صادارات باشد با توجه به شماره سریال و مبلغ شهریه انرا پرداخت کنید و فیش واریزی را به بخش مالی و شهریه دانشگاه یا واحد ثبت نام ارایه دهید و تاریخ اش هم چون ورودی جدید هستید باید در اسرع وقت این کار را انجام دهید وگرنه ثبت نام شما معلق می شود.

موفق باشید

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

سلام
    عزیزان پول رو کی باید بریزیم
    روزی که مدارک رو میبریم باید فیش رو بدیم؟
    اون فیش ها که تو سایت هست رو باید ببریم بانک؟
    با سلام
    پرینت شهریه را باید ببرید بانک مربوطه که فکر کنم بانک صادارات باشد با توجه به شماره سریال و مبلغ شهریه انرا پرداخت کنید و فیش واریزی را به بخش مالی و شهریه دانشگاه یا واحد ثبت نام ارایه دهید و تاریخ اش هم چون ورودی جدید هستید باید در اسرع وقت این کار را انجام دهید وگرنه ثبت نام شما معلق می شود.

موفق باشید

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

صفحه 4 از 4 اولیناولین ... 234

برچسب برای این موضوع

فراگیر پیام نور, فراگیرگلستان, فعال فراگیر شماره دانشجویی, من برای انتخاب واحد شماره دانشجویی ندارم, مهلت واریز شهریه پیام نور, مهلت پرداخت شهریه فراگیر نیمسال دوم 90, مهلت حذف واضافه قبولشدگان فراگيرنوبت بيست وسوم, می خام ثبت نام فراگیرکد خطا 1, مراحل انجام پذیرش فراگیر 90, مراحل ثبت پیام نور جدید الورود 90-91, مشکلات انتخاب واحد پذیرفته شدگان جدیدااورود اینترنتی, نمیتونم با شماره دانشجویی فراگیر, نحوه پذیرش نهایی قبول شدگان فراگیر 90, نحوه پذیرشغیر حضوری, نحوه انتخاب واحد ورودی ترم دوم پیام نور, نحوه انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر نیمسال دوم, نحوه انتخاب واحد جدید الورود پیام نور نیمه دوم 90, نحوه انتخاب واحد جدیدالورود فراگیر ارشد اسفند 90, نحوه انتخاب رشته پذیرفته شدگان فراگیر ارشد 90, نحوه تعيين واحد ترم اول فراگير, نحوه ثبت نام غیرحضوری فرگیر 90, ويرايش اطلاعات دانشجويان جديدالورود فراگير, گم کردن شماره دانشجویی ارشد فراگیر 91, گزارش 260, گزارش 260 پیام نور نمونه, پیام نور, پیام نور ورودی جدید نیمسال دوم90-91, پذيرش كارشناسي ارشدنيمسال دوم90-91, پذيرش پذيرفته شدگان فراگير كليه زمان, پذيرش غير حضوري فراگیر, پذیرفته شدگان فراگیر پیام نور, پذیرش فراگیر, پذیرش فراگیر90 پیام نور, پذیرش پیام نور جدیدالورود فراگیر گلستان, پذیرش ارشد ترم دوم 90, پرسش و پاسخ در مورد رشته های ارشد غیر حضوری, پسورد پذیرفته شدگان فراگیر, آموزش تصویری پذیرش غیر حضوری, انتخاب واحد كارشناسي فراگير اسفند90, انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-, انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-90, انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر, انتخاب واحد پذیرفتگان دوره ی فراگیر نوبت بیست و سوم, انتخاب واحد ارشد فراگیر نیمسال دوم 90 جدیدالورود, انتخاب واحدفراگیر برنامه ریزی شهری, اخبار پیام نور, ادانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, ارشد نیمسال دوم90, برای انتخاب واحد فراگیر من نمیتونم وارد سایت بشم, برای انتخاب واحد فراگیر نمیشه وارد سایت بشم, تحصيل نيمسال دوم فراگير 90, ثبت نام ورودی جدید پیام نور انجام نمیشه, ثبت نام دوره کارشناسی ارشد فراگیرنوبت دوم90, ثبت شماره دانشجویی در فراگیر, دانلود فرم های فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90, دانشگاه پیام نور, دانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, زمان پرداخت شهریه فراگیر ترم دوم 90-91, زمان پرداخت شهریه ارشد فراگیر نیمسال دوم90, زمان انتخاب واحد دانشجویان فراگیر 90-91, سایت دانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, شماره کاربری u902 فراگیر خطا می‌گیرد, شماره دانشجویی ورودی فراگیر 90, شماراه دانشجویی ارشد فراگیر, شناسه کاربری u902, شهریه فراگیر پیام نور

نمایش برچسب ها