-
مراقبتهای تغذیهای در بیماری آلزایمر
آلزایمر نوعی بیماری عقلی است که بهطورمعمول در اواخر دوره میانسالی بروز مییابد. مبتلایان به آلزایمر دچار مشکلاتی همچون اختلال در درک و بیان مطالب، از دست دادن حافظه، حواسپرتی، نشناختن اشیا و ناتوانی در انجام کارهای ظریف و ساده هستند.
-توصیههای تغذیهای در بیماری آلزایمر
- در این بیماری، غذای بیمار باید در وعدههای بیشتر و با حجم کمتر در هر وعده مصرف شود.
- برای جلوگیری از بروز یا تشدید افسردگی یا اضطراب در این بیماران، باید برنامه غذایی این بیماران به شکلی مناسب و متعادل تنظیم شود و از افزایش یا کاهش وزن بدن ایشان جلوگیری به عمل آید.
- به منظور جلوگیری از بروز یبوست و کمآبی در این بیماران باید آب و مایعات مصرفی ایشان بیشتر باشد.
- از آنجایی که این بیماران بهطورمعمول قادر نیستند به تنهایی غذا بخورند، باید برای کمک به غذا خوردن ایشان برنامهریزی کرد.
- به سبب آنکه این بیماران اغلب دچار مشکل در بلع هستند، غذای آنها بیشتر باید به شکل مایعات غلیظ و پوره باشد.
- به دلیل وجود بیاشتهایی در بسیاری از مبتلایان به آلزایمر، باید به سلایق و عادات ایشان هنگام تهیه غذا توجه کرد.
- وجود مقدار کافی فیبر در رژیم غذایی این بیماران نیز به جلوگیری و رفع یبوست ایشان کمک میکند.
نویسنده: فريد نوبخت حقيقي
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن