-
کور کردن یا تمام کردن بافتنی به 2 روش
روش اول - کور کردن از زیر روش دوم - کور کردن از رو
من همچنان بی امضاء
-
اضافه کردن دانه به انتهای رج
گاهی در بافتنی لازم است به انتهای رج دانه اضافه کنیم، با مشاهده تصویر روبرو میتوانید این کار را به راحتی انجام دهید. برای اضافه کردن دانه به ابتدای رج، فقط کافیست یک دور نخ را دور میل بگیریم و به بافت ادامه دهیم.
من همچنان بی امضاء
-
اضافه کردن دانه بدون ایجاد سوراخ
در برخی از آموزشها آمده است که بدون ایجاد سوراخ و ژته دانه اضافه کنید، این عمل به روشی که در تصویر روبرو می بینید انجام میشود.
من همچنان بی امضاء
-
یک دانه را دو تا کردن بدون ایجاد سوراخ
گاهی در بافتنی لازم است یک دانه را دو تا کنیم بدون اینکه سوراخی در بین کار ایجاد شود. با مشاهده تصویر روبرو به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید.
من همچنان بی امضاء
-
دانه گرفتن از بافت تمام شده به 2 روش
گاهی برای بافت یقه، سجاف و ... باید از کنار بافت تمام شده دانه بگیریم. برای اینکار به دو روش میتوان این کار را انجام داد.
من همچنان بی امضاء
-
روش بافت جودانه درشت
این نوع بافت مانند بافت جودانه است با این تفاوت که یک رج در میان دانه ها را عوض میکنیم، که به آن بافت جودانه درشت میگویند.
- رج اول: یک دانه از زیر - یک دانه از رو - یک دانه از زیر - یک دانه از رو - به همین ترتیب تا انتهای رج
- رج دوم: تمام دانه ها را به همان ترتیب که می بینید ببافید یعنی دانه های زیر را از زیر و رو را از رو ....... که به این ترتیب میشود ( یک دانه از زیر - یک دانه از رو - یک دانه از زیر - یک دانه از رو )
- رج سوم: دانه های زیر را از رو ببافید درست مانند بافت جودانه که به این ترتیب میشود ( یک دانه از رو - یک دانه از زیر - یک دانه از رو ........... )
- رج چهارم مانند رج سوم
- رج پنجم مانند رج اول
- رج ششم مانند رج اول
- رج هفتم مانند رج سوم
- رج هشتم مانند رج سوم
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع