آقا واقعا دمتون گرم خیلی هم ممنون.شرمنده اگه سوال تکراری پرسیدم
آقا واقعا دمتون گرم خیلی هم ممنون.شرمنده اگه سوال تکراری پرسیدم
سلام من درس زبان تخصصی رو ترم پیش برداشتم ولی افتادم این ترم هم زبان رو برداشتم هم یه درسی که زبان پیش نیازش بود(شیوه و ارائه مطالب) اما دوباره تو زبان افتادم میخوام بدونم درس شیوه و ارائه مطالب رو برام حذف میکنن چطور میتونم نمره قبولی تو هر دو داشته باشم ترم بعدم ترم آخره تموم میکنم(در ضمن من شیوه رو قبولم) توروخدا زود جواب بدین تا اقدام کنم مرسی
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام
خسته نباشید یه سوال داشتم
من در این ترم متون حقوقی 1 ( رشته حقوق ) را با متون حقوقی 2 به صورت همزمان برداشتم ولی متاسفانه در متون 1نمره نگرفتم ولی در متون 2 نمره گرفتم .
حال سوال من این است که ایا نمره متون دو من از بین می رود یا یه راهی است .و کلا شرایط من چه جوری هست.
و البته من ترم اخر هم هستم .
ممنون میشم جواب بدین
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام
من ترم پیش 17 واحد برداشتم که 6تا رو حذف و 3 واحد دیگه نرفتم امتحان بدم خودشون حذف پزشکی کردن یعنی واحد ها من شد 9 تا که معدلم شد با این 9 واحد 11.5
می خواستم بدونم من که واحد هام زیر 12 اومد با خذفشون مشکلی پیش نمی اد واسم ؟ دانشگاه ازاد ری می خونم
سلام
من ترم قبل فیزیک 2 داشتم رفتم سر امتحان و افتادم....ای ترمم برداشتم فیزیک 2 رو ولی سر جلسه نمیخوام برم
می خواسم بدونم ترم بعد فیزیک 2 و مدار رو میتونم بردارم باهم
سلام خسته نباشید. من ترم قبل شیمی عمومی رو نتونستم باس کنم .این درس برای خاک شناسی بیش نیاز هست. من شنیدم اگه درسی رو یک ترم بیوفتی و اون بیش نیاز درس دیگه باشه اگه اونارو ترم بعد باهم بردارم هم نیاز حساب میشه درسته؟
ممنون میشم زود جواب بدید