بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 5 اولیناولین 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 48

موضوع: خبرهایی مهم و ضروری از سیستم جامع گلستان برای تمامی دانشجویان

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط علی معالی نمایش پست ها
    سلام من نمره درسای این ترمم از تو سیستم پاک شده کسی میدونه علتش چیه؟
    دوستان یکی میتونه جواب ما را بده
    سلام دوست عزیز قبلا همین سوال رو تو یک تاپیک دیگه پرسیده بودید و من هم جواب داده بودم که میتونید نمره خودتون رواز طریق اطلاعات جامع دانشجو و کلیک روی ترم جاری ملاحظه کنید یکی ازدرسهای خود من هم مثل شما پاک شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    منظورتون از پاک شدن چی هست؟/گزینه های سیستم تون نیست یا اینکه هست و اجازه دست رسی بهتون نمیده؟
    سعیدجان یکسری نمرات وارد شد و کلیدش هم گذاشته شد ولی بعنوان مثال درس ما که 50 سوال داشت از30سوال حساب شده بود و کلید هم 30 گزینه داشت بعد از یکی دو روز کلید رو به مراه نمره ها برداشتن و
    الان نمرات فقط از طریق اطلاعات جامع قابل مشاهده ست

با ارزوی بهترینها
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط redboy64 نمایش پست ها

سعیدجان یکسری نمرات وارد شد و کلیدش هم گذاشته شد ولی بعنوان مثال درس ما که 50 سوال داشت از30سوال حساب شده بود و کلید هم 30 گزینه داشت بعد از یکی دو روز کلید رو به مراه نمره ها برداشتن و

با ارزوی بهترینها
    بله درسته برای خیلی از رشته ها امسال کلیدها مشکل داشتن,خب حل میشه آخر/دوست مون درست مشکل رو نگفتن که مربوط به کدوم بخش هست/ممنون
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

MOOJTABA SH آواتار ها
    • 1,183

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دماوند
    شغل , تخصص
    طراح
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

سلام انتخاب واحدا براساس حروف الفبا نیست؟میشه بگید چجوری یعنی از کی تا کی

• 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط redboy64 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز قبلا همین سوال رو تو یک تاپیک دیگه پرسیده بودید و من هم جواب داده بودم که میتونید نمره خودتون رواز طریق اطلاعات جامع دانشجو و کلیک روی ترم جاری ملاحظه کنید یکی ازدرسهای خود من هم مثل شما پاک شده.

با ارزوی بهترینها
    با سلام
    من درس میانه 1 را در سیستم دیدم ولی فرداش نمره اش حذف شد و الان هم میزنه نامشخص

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام
    من درس میانه 1 را در سیستم دیدم ولی فرداش نمره اش حذف شد و الان هم میزنه نامشخص
    احتمالا مشکلی در تحیح اون درس پیش اومده که حذف کردن مطمعن باشید دوباره درج میشود. زمانش مشخص نیست باتوجه به نزدیکی انتخاب واحد حتما بزودی درج میکنند.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

MOOJTABA SH آواتار ها
    • 1,183

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دماوند
    شغل , تخصص
    طراح
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

جواب منم بدید

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH نمایش پست ها
    سلام انتخاب واحدا براساس حروف الفبا نیست؟میشه بگید چجوری یعنی از کی تا کی
    روش ملموسی نداره,ولی بیشتر بر اساس ورودی های یک رشته هست,مثلا اگه 86 و 87 و 88 داشته باشیم,اول 86 ها شروع میشه و به ترتیب ورودیهای بعدی,البته ترم قبل این روش اعمال نشد,از 12 بهمن تا 22 ام هست
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

MOOJTABA SH آواتار ها
    • 1,183

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دماوند
    شغل , تخصص
    طراح
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

مرسی سعیدجون

• 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط kpn نمایش پست ها
    دسترسي به کارت ورود به جلسه آزمون های پایان ترم پیام نور در سيستم گلستان همچنان ممكن نيست.

کارت ورود به جلسه امتحانات پیام نور که به عنوان مجوز حضور در جلسه امتحان اين دانشگاه معرفی شده ، امكان دسترسي به آن در سيستم گلستان همچنان فراهم نشده است. به منظور در اختیار قرار دادن کارت ورود به جلسه در کمتر از ۸ روز مانده به برگزاری امتحانات، باید شاهد حجم بالای مراجعه به سیستم گلستان در روزهایی بود که دانشجویان به آرامش بيشتر برای حضور بهتر در امتحانات نیاز دارند. سیستم گلستان دانشگاه پیام نور با حدود یک میلیون دانشجو یعنی صدور یک میلیون کارت در زمان کم باقی مانده به امتحانات، روزهای شلوغی را در پیش خواهد داشت.

عدم برنامه ریزی، زمان بندی و کارشناسی لازم را قبل از اين هم در اجرا نشدن حذف اضطراری در زمان مقرر (عدم اجرا تا زمان نگارش این خبر) در سيستم گلستان شاهد بوديم.
    ميشه يكي به من بگه بدون كارت ورود به جلسه چطور مي تونيم امتحان بدهيم؟؟ گويا هنوز تا اين ساعت سايت گلستان جوابگو نبوده؟ من 20 خرداد امتحان دارم ولي هنوز كارت ورود به جلسه رو نگرفتم. شما بگين چه بايد كرد؟

• 8

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من ما به تفاوت هم واريز كردم ولي امروز كه خواستم كارتم رو بگيرم زده بود بدهيه شهريه رفتم نگاه كردم ديدم يه فيش بدهيه ديگه گذاشتن برام كه مبلغش صفر!اين يعني چي من 23 خر داد اولين امتحانمه چكار كنم؟

برچسب برای این موضوع

مهم, مشاهده نمرات سیستم جامع گلستان دانشگاه ارومیه, مشاهده ی نمرات دروس در سیستم دانشگاهی گلستان, نمونه فرم ارزشیابی اساتید پیام نور, نمونه سوالات سیستم جامع گلستان, نمره های میان ترم دانشگاه پیام نور نکا, نمرات پايان ترم پيام نور اردبيل, نتیجه امتحانات ترم اول دانشگاه پیام نور جامع گلستان, نتايج آزمون فارسي عمومي در سايت گلستان, نتايج امتحانات پايان ترم دانشگاه پيام نورگلستان, نتایج امتحانات پیام نور شماره دانشجویی, نتایج امتحانات دانشگاه پیام نور رشت جامع گلستان, نحوه مشاهده نمرات میانترم دانشگاه پیام نورگلستان, نحوه ی مشاهده ی نتایج امتحانات پایانی پیام نور, نحوه ی ثبت اعتراض در سیستم گلستان, نحوه ی ثبت اعتراض سیستم گلستان, نحوه کار با سیستم اینترنتی پیام نور, نحوه اعتراض به نمره ها در سیستم جامع دانشگاهی پیام نور, نحوه اعتراض در سیستم گلستان, نحوه اعتراض در سیستم گلستان پیام نور, نحوه ثت اعتراض در سیستم گلستان, و, واردکردن شماره دانشجویی پیام نور گلستان, ورود به سیستم گلستان پیام نور, کلستان پیام نور, کد گزارش سیستم جامع گلستان, گلستان, گلستان پيام نور, گلستان پیام نور, گلستان پیام نور گزارش 428, گلستان پیامنور, گلستان بیام نور, گتستان پیام نور, گزارش 428 سیستم جامع گلستان, گزارش 428 سامانه گلستان, پيام نور گلستان, پیام نور گلستان, پیام نورگلستان, اموزش مشاهده نمرات پایان ترم در سیستم گلستان, اخبار پیام نور گلستان, اخبار پیام نورگلستان, اخبار جامه گاستان, اخبار جامع گلستان, اخبار سیستم گلستان, اخبار سیستم جامع گلستان, اخبار سایت گلستان, اخبارپیام نورگلستان, اخبارسيستم جامع گلستان, اخبارسیستم گلستان, اخبارسیستم جامع گلستان, از, برای, تمامی, جامع, جامع گلستان نیشابور, خبرهایی, دانشگاه پیام نورمرکززنجان, دانشجویان, دریافت نمرات پیام نور نکا, روش یافتن نتایج میان ترم در سیستم جامع گلستان, راهنماي ثبت اعتراض در سيستم گلستان, سيستم گلستان, سيستم بيام نور, سيستم جامع گلستان پيام نور, سیستم, سیستم ÷یام نور, سیستم مشاهده نمرات دانشکاه پیام نور واحد نکا, سیستم گلستان, سیستم گلستان ÷یام نور, سیستم گلستان گزارش 428, سیستم گلستان پیام نور, سیستم جامع گلستان, سیستم جامع گلستان نتیجه ی ازمون های تستی, سیستم جامع گلستان و مشاهده نمرات ترم, سیستم جامع گلستان گزارش428, سیستم جامع گلستان پیام نور اعلام نمرات, سیستم جامع گلستان پیام نور داراب, سیستم جامع گلستان آخرین اخبار پیام نور, سیستم جامع گلستان اخبار, سیستم جامع گلستان اخبار پیام نور, سیستم جامع گلستان برای نتایج نمرات امتحانات دی ماه, سیستم جامع گلستان دریافت کارنامه, سیستم جامع گلستان(نتایج مشاهده آزمون), سیستمجامع گلستان, سامانه گلستان پيام نور, سامانه گلستان پیام نور, سايت گلستان پيام نور, سايت گلستان پيام نوراردبيل, سايت گلستان بيام نور, سایت مشاهده ی نمایش نتایج دانشگاه پیام نور گلستان, سایت گلستان, سایت گلستان پیام نور, سایت گلستان پام نور, سایت جامع گلستان مشاهده نمرات درس فارسی عمومی, سایت جامع گلستان مشاهده نتایج آزمون, سایت جامع گلستان پاسخنامه, شيوه ثبت اعتراض كلستان, ضروری

نمایش برچسب ها