چرا من خودم نمی تونم پورتال خودمو باز کنم که نمره هامو ببینم ولی دوستام می تونن مال منو باز کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم دیوونه می شم. چیکال کنم؟؟؟؟؟؟
چرا من خودم نمی تونم پورتال خودمو باز کنم که نمره هامو ببینم ولی دوستام می تونن مال منو باز کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم دیوونه می شم. چیکال کنم؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما باید در قسمت پرسش و پاسخ در مورد گلستان مطرح میکردین مضوع شما منتقل شد
بنده متوجه منظورتان نشدم؟!! منظورتان سیستم گلستان است؟ سیستم گلستان فعلا قفل است یعنی بسته است در ضمن اگر باز هم شود هر کسی که رمز عبور و نام کاربری رو داشته باشد میتواند وارد شود اگر احساس میکنید کسی وارد محیط شخصی گلستان شما میشود مطمعن باشید رمز عبور و نام کاربری شما رو میداند برای همین در اولین فرصت رمز خودتان را عوض کنید
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
نه می خواستم نمره هامو نگاه کنم خودم بلد نبودم . دوستم برام توضیح داد ولی چیز جالبی نگفت . دوستم نمره هامو نگاه کرد ولی خودم اصلا نمی تونم پورتال خودمو باز کنم. می دونید چیه ؟؟ من الان 3 ماهه که نمی تونم محیط آموزشی خودمو باز کنم. اصلا بلد نیستم شاید
یکم دقت کنید متوجه میشین که ما تمام اموزشهای لازم برای سیستم گلستان را در ادرس زیر قرار دادیم به ادرس زیر مراجعه کنید و هر اموزشی که لازم داریم در انجا هست
آموزش هاي استفاده از گلستان
موفق باشید
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سایت گلستان کلا با ز نمیشه علت چیه؟