بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: در هر جایی از Hard که می روم پوشه درست شده است با نام New Folder که باز هم نمی شوند. چه کار کنم؟+پاسخ

TAHA آواتار ها
    • 9,180
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    PNU-CLUB
    شغل , تخصص
    PNU-CLUB
    رشته تحصیلی
    PNU-CLUB
    راه های ارتباطی

New6 در هر جایی از Hard که می روم پوشه درست شده است با نام New Folder که باز هم نمی شوند. چه کار کنم؟+پاسخ

در هر جایی از Hard که می روم پوشه درست شده است با نام New Folder که باز هم نمی شوند. چه کار کنم؟

مشکل شما با یک نرم افزار بسیار کم حجم برطرف خواهد شد. ابتدا این نرم افزار را از اینجا دانلود کنید.
    روی فایلی که دانلود کردید (فشرده Zip) ، راست کلیک کرده و Extract را انتخاب کنید تا پوشه از حالت فشرده خارج شود.
    اکنون نرم افزار New Folder.exe Remover را مشاهده می کنید.
    اما احتمالا وقتی روی آن کلیک می کنید صدای Error به گوش می رسد و برنامه باز نمی شود. برای رفع این مشکل مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
    - ابتدا روی New Folder.exe Remover راست کلیک کنید و به Properties وارد شود.
    - از Menu های بالا گزینه Compatibility را انتخاب کنید. پنجره تغییر خواهد کرد.
    - از میان گزینه های موجود ، دو گزینه زیر را با تیک زدن فعال کنید و سپس Apply و OK را بفشارید:
    1- Disable Visual Themes.
    2- Turn off Advanced text Services for this Program.
    حالا می توانید برنامه را اجرا کنید. پس از اجرا شدن برنامه ، در پنجره کوچک آن دکمه Kill را بزنید و منتظر باشید پروسه به اتمام برسد. با اتمام عملیات و یکبار Restart کردن ، مشکل شما برطرف خواهد شد.

• 11,406
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    pnu
    شغل , تخصص
    مربی
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

آنتی ویروس آویرا اگه درست اسپلش کرده باشم اگه روی کامپیوتر نصب بشه تمام این پوشه ها رو پاک می کنه

برچسب برای این موضوع