-
مدير بازنشسته
یه سری پ نه پ
با دوستم سه ساعت تو صف نونوايي وايساده بوديم نوبتم شده يارو ميگه نون مي خواي ؟ پَـــ نَ پَـــ تا الان قطار بازي مي کرديم واگن آخرم بوديم...
تصادف کردم، زنگ زدم 110 ... پلیسه اومده میگه تصادف کردی؟! گفتم پـــ ن پـــــ اینا همش نقشه بود بیای ببینمت!
رفتم خونه دیدم ماهی از تنگ افتاده بیرون، داداشم میگه یعنی مرده؟ میگم پـــ ن پــــ دوگانه سوزش کردم وقتی آب نیست با هوا کار میکنه!!
دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند. گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند. پـَـ نـَـ پـَـ کچلی را بگرفتند و سرش شانه زدند!!!
تو خیابون با دوستم داشتم راه می رفتم ، یارو موتوریه گوشیمو از دستم قاپید دوستم گفت گوشیتو دزدید ؟ گفتم پـَـــ نَ پـَــ برد سیستم عاملشو آپدیت کنه فردا میاره !
روی نیمکت توی پارک، روزنامه دستمه... اومده میگه... روزنامه میخونی؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ سبزی خریدم نمیدونم کدوم صفحه گذاشتمش...
تو جاده پلیس دیدم دستمو کردم بیرون انگشتمو می چرخونم. رفیقم می گه: داری به ماشینای روبرویی علامت میدی؟! پ ن پ!!!! دارم هوا رو با انگشتم هم می زنم خنک شه
یه روز با جعبه خیلی بزرگ رفتم اداره پُست ، گذاشتم رو ترازو جعبه رو کارمنده اومده میگه می خوای پُست کنُی ؟! گفتم : پَ نه پَ اومدم وزنش کنم ببینم اگه اضافه وزن داره شبها بهش شام ندم !
بابام از اداره زنگ زده خونه بعد کلی احوال پرسی میگه امیر خودتی ؟ میگم: پَ نه پَ به سیستم تلفنباک بانک تجارت خوش آمدید برای پرداخت قبوض شماره ۱ ، برای اطلاع از موجودی حساب شماره ۲ و … گفت زهر مار و قطع کرد ! دیدم ظهر عصبانی اومد توی اتاق . منم پای پَ نه پَ بودم ! گفت اگه یه بار دیگه بگی پَ نه پَ ، دیگه تو این خونه نمیخوابی ! گفتم یعنی بیرونم میکنی بابا ؟ گفت پَ نه پَ خونه رو عوض میکنم !
عاقبت یه دختر که به پَ نَ پَ اعتیاد داره سرسفره عقد ! عاقد : عروس خانم وکیلم ؟ عروس: پَ نَ پَ رئیس قوه قضاییه ی کل تهران بزرگی !!