بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: گل شیفته فراهانی درمقابل دوربین برهنه شد/عکس

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

برای خودمون متاسفم که به مون میگن شیعه با این کار ی که این خانم کرد

ماه ناز آواتار ها
    • 382

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

باشگاه خبرنگاران: این فیلم جزء مجموعه ای است که از هفت بازیگر جوانی که نامشان برای نامزدی بخش بهترین "بازیگر مستعد" جوایز سینمایی سزار مطرح شده است، تهیه شده است که آنها را در حال عریان شدن نشان می دهد.
    وب‌سایت فرانسوی‌زبان «مادام لا فیگارو» این هفته کلیپی ویدئویی روی وب‌سایت خود قرار داد که در آن هفت بازیگر نامزد جایزه سزار، اسکار سینمای فرانسه، در حال برهنه شدن دیده می‌شوند. گلشیفته فراهانی یکی از این بازیگران است که متأسفانه از همه اینها مستهجن تر است .در این کلیپ سیاه‌وسفید که تصویری از آن نیز در صفحه فیس‌بوک گلشیفته فراهانی قرار داده شده این بازیگران در حال برهنه کردن نیم‌تنه بالایی خود دیده می‌شوند.

این در حالی است که مجله فيگارو عکس گلشیفته فراهانی را روز چهارشنبه از اين مجموعه حذف کرد و فیلم رسمی آن که در یوتیوب منتشر شده بود، مدتی در دسترس نبود.
    در مقابل نیز مخالفان برهنه شدن گلشیفته فراهانی در مقابل دوربین را عملی مذموم بر شمرده اند و آن را مغایر با ارزشهای یک زن دانسته اند

در سال 2011 نیز گلشیفته فراهانی در فیلم "جای اژدها" براحتی بازیگر مرد فیلم "دوگاری اسکات" را می بوسد و در تختخواب هتل با لباس خواب در کنار اومی خوابد و صحنه های نیمه برهنه وی با دوگاری اسکات که نقش دوست پسر وی را دارد، سکانس های دیگر فیلم را شکل داده اند.
    کم نبودند کسانی همانند گلشیفته فراهانی که با امید به تبدیل شدن به ستاره سینمای هالییوودی به تمام سنت های وطنی اش پشت پا زدند و همه چیز را نادیده گرفتند.

اما در نهایت و زمانی که استفاده تبلیغاتی این ستاره ها به پایان می رسد کم کم نشریات مبتذل مد هم حتی به سراغ آنها نخواهند رفت و تازه تلخی غربت و مزه گس آلت دست شدن حس می شود. احساس بدی آنقدر بد که تلخی آن را حتی می شود از تکذیبیه پدر گلشیفته یعنی بهزاد فراهانی در خصوص این رفتارهای دخترش حس کرد.

roya 90 آواتار ها
    • 805

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    cvvfv
    شغل , تخصص
    cvsvs
    رشته تحصیلی
    vs
    راه های ارتباطی

بهزاد فراهانی: دست از سرم بر دارید!

اوج نیوز: پدر گلشیفته فراهانی در تازه ترین اظهار نظر خود گفت: برایم مهم نیست دیلی تلگراف یا هر کس دیگر چه می گوید.

بهزاد فراهانی در اظهار نظری تند گفت: من در این کشور زندگی می کنم ومسائل دخترم به من ارتباطی ندارد. نمی دانم چرا هر چه می گویم کسی حرف هایم را متوجه نمی شود در حال حاضر مشکلات بسیاری وجود دارد که این موضوع ها در آن پنهان است.

وی ادامه داد: به من بگویید چرا در زمانهای دیگر هیچ کسی پیگیر برنامه های دخترم نبود. چرا شما اینقدر سست عنصرهستید؟

فراهانی افزود: در دنیا این همه بدبخت و گرسنه وجود دارد ولی شما ها بند کرده اید به دختر من که چرا فلان می کند .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رفتار گلشیفته مرا شوکه کرد!

گلشیفته سال ها پیشنهادهای متفاوت مبنی بر بی حجاب بودن و بازی در این گونه فیلم ها را رد کرد و اکنون از شنیدن و دیدن این صحنه ها...

زهره حمیدی، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در خصوص عملکرد اخیر گلشیفته فراهانی گفت: همه ما هنرمندان، در هر کجای دنيا که باشیم آبرو و نماینده مردم ایران هستیم. وی افزود: گلشیفته بسیار ستاره خوبی در ایران بود و چیزی کم نداشت که به خارج از کشور رفت و من همیشه از رفتن او ناراحت بودم.
    حمیدی اظهار داشت: گلشیفته سال ها پیشنهادهای متفاوت مبنی بر بی حجاب بودن و بازی در این گونه فیلم ها را رد کرد و اکنون از شنیدن و دیدن این صحنه ها متاسفم. وی ادامه داد: او نماینده و متعلق به خانواده اش نبود، بلکه متعلق به تمامی مردم ایران بود و من از این کار او شوکه شدم. وی خاطرنشان کرد: گلشیفته یکباره از کشورش دل کند و پس از چند سال مقاومت در برابر بی حجابی به يكباره همه چیز را کنار گذاشت و من متاسفم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

واقعا ک

طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حالم از رفتار «گلشیفته» به هم خورد؛ این کار تقصیر سلحشور بوده!

این اقدام گلشیفته انعکاسی از بعضی سخت گیری‎های بی‌مورد، تهمت‌های نابجا به سینما از سوی قشری خاص مثل آقای سلحشور و...

دربارهٔ اقدام موهن گلشیفته فراهانی با خانم مرضیه برومند بازیگر و کارگردان سینما گفتگو کردیم و نظر او را جویا شدیم.
    برومند نظر خود را اینگونه بیان کرد:
    من از این رفتاری که گلشیفته انجام داد حالم به هم خورد و این عمل، بسیار قبیح و زشت است و جای حرفی را باقی نمی‌گذارد. این کاری که گلشیفته فراهانی انجام داد اقدامی بود که با آبروی ملی، فرهنگ، آداب و رسوم و ارزش‌های انسانی کاملا در تضاد است و حتی در خود جوامع غربی نیز این عمل بسیار قبیح است زیرا هر جامعه‌ای محدودیت و هنجار خاص خودش را دارد.
    وی در ادامه افزود: یک وقت یک بازیگر در زندگی شخصی یا حقیقی خود اقدامی انجام می‌دهد که به خود او مربوط است اما یک وقت به عنوان یک ایرانی یعنی سفیر ایران در یک مراسمی شرکت می‌کند که اینجا شخصیت حقوقی خود یعنی ایرانی بودن با تمام هنجار‌ها و قوانین آن را باید رعایت کند و نمی‌تواند هر طوری که خواست ظاهر شود.

این کارگردان کشورمان به این نکته نیز اشاره داشت: اقدامی که گلشیفته انجام داد نوعی لجبازی با خودش و جامعهٔ سینمایی کشور است و مطمئنا به قشر سالم سینما نیز ضربه وارد می‌کند. او با این اقدام راه هر بازگشتی را برای خود بسته است.
    دربارهٔ علت این اقدام نیز نظر خانم برومند را جویا شدیم که وی گفت: این اقدام گلشیفته انعکاسی از بعضی سخت گیری‎های بی‌مورد، تهمت‌های نابجا به سینما از سوی قشری خاص مثل آقای سلحشور و شرایط سخت جامعه است. توجه داشته باشیم که گلشیفته بعد از حضور در هالیوود در یک مراسم بین المللی که بخشی از آن دربارهٔ فیلم «دربارهٔ الی» بود حضور پیدا کرد و با حجاب هم ظاهر شد اما ما در کشور باز هم او را دفع کردیم و به جذب حداکثری و دفع حداقلی عمل نکردیم.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع