بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: تاريخ اعلام نتايج فراگير نوبت 23 بهمن ماه !!!؟ و تاريخ اقدام به ثبت نام !؟!؟!!؟!؟!؟

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

Graduated تاريخ اعلام نتايج فراگير نوبت 23 بهمن ماه !!!؟ و تاريخ اقدام به ثبت نام !؟!؟!!؟!؟!؟

با سلام
    من براي فراگير نوبت 23 ثبت نام كرده بودم و جمعه 30 دي با كمك خدا امتحانشم به خوبي انجام دادم فق اين برام سواله كه كسي نميدونه دقيقا چندم اعلام نتيج ميشه و كي بايد اقدام به ثبت نام كنيم ؟!
    چون من سربازم و هم اينكه بعد از پذيرش چي كار بايد كنم كه برام معافيت تحصيلي صادر كنن
    تاريخ اعلام نتايج فراگير نوبت 23 بهمن ماه !!!؟ و تاريخ اقدام به ثبت نام !؟!؟!!؟!؟!؟ و من نميخوام همزمان با سربازي تحصيل كنم ميخوام كه برام معافيت تحصيلي صادر كنن تا با خيال راحت درسامو بخونم.

اگر كسي اطلاعي داره منو راهنمايي كنه
    با تشكر

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Faragir_90 نمایش پست ها
    با سلام
    من براي فراگير نوبت 23 ثبت نام كرده بودم و جمعه 30 دي با كمك خدا امتحانشم به خوبي انجام دادم فق اين برام سواله كه كسي نميدونه دقيقا چندم اعلام نتيج ميشه و كي بايد اقدام به ثبت نام كنيم ؟!
    چون من سربازم و هم اينكه بعد از پذيرش چي كار بايد كنم كه برام معافيت تحصيلي صادر كنن
    تاريخ اعلام نتايج فراگير نوبت 23 بهمن ماه !!!؟ و تاريخ اقدام به ثبت نام !؟!؟!!؟!؟!؟ و من نميخوام همزمان با سربازي تحصيل كنم ميخوام كه برام معافيت تحصيلي صادر كنن تا با خيال راحت درسامو بخونم.

اگر كسي اطلاعي داره منو راهنمايي كنه
    با تشكر

نتایج نهایی آزمون دوره‌های مختلف فراگیر پیام نور در هشتم اسفند ماه ۱۳۹۰ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی ‌SANJESH اعلام خواهد شد

لینک کامل خبر

http://pnu-club.com/pnu.thread63912.html

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

يعني وقتي هشتم اسفند اعلام ميشه از همون هشتم اسفند هم ميشه اقدام به ثبت نام كرد ؟ يا اون موقع اعلام ميكنن و و بعد تاريخ ثبت نام هم ميشه يه تاريخ ديگه ؟! حالا اقدامات لازم در هنگام ثبت نام براي معافيت تحصيلي رو ميدونيد چجوريه ؟ خود دانشگاه اقدام ميكنه يا من بايد نامه اي چيزي براي اونا از محل خدمتم بيارم !؟!؟

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

يعني وقتي هشتم اسفند اعلام ميشه از همون هشتم اسفند هم ميشه اقدام به ثبت نام كرد ؟ يا اون موقع اعلام ميكنن و و بعد تاريخ ثبت نام هم ميشه يه تاريخ ديگه ؟! حالا اقدامات لازم در هنگام ثبت نام براي معافيت تحصيلي رو ميدونيد چجوريه ؟ خود دانشگاه اقدام ميكنه يا من بايد نامه اي چيزي براي اونا از محل خدمتم بيارم !؟!؟
    همون موقع که نتایج اعلام شد که ثبت نام انجام نیشه!,معمولا یک هفته ای طول میکشه که مرکز اسامی رو به واحد ها بفرسته,احتمالا امسال ثبت نامش غیر حضوری هست و از طریق سیستم گلستان انجام میشه,زیاد عجله نکنین.در ضمن تحصیل همزمان به خدمت هم منتفی شده دیگه,هرچی سربازی کردین منظور میشه,بعد تحصیلات ادامش رو انجام میدین,نامه میده دانشگاه و میرین نظام وظیفه و ترخیص میشین

شما هر وقت قبول شدین,هر دانشگاهی که پذیرفته شدین,باید از آموزش همونجا پیگیری کاراتون باشین.
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

سلام

ترم جدید 24 بهمن شروع میشه و اگر نتایج 8 اسفند ماه اعلام بشه ، پس چه زمانی برای شروع ترم خواهد بود ؟

پس باید تا مهر ماه برای ترم جدید صبر کرد ؟

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Lord.Hamed نمایش پست ها
    سلام

ترم جدید 24 بهمن شروع میشه و اگر نتایج 8 اسفند ماه اعلام بشه ، پس چه زمانی برای شروع ترم خواهد بود ؟

پس باید تا مهر ماه برای ترم جدید صبر کرد ؟
    سلام.

--------------------------
    پست قبلی ام رو اصلاح کنم:زمان ثبت نام توسط دانشگاه پیام نور اعلام خواهد شد,هر موقع اعلام شد,اطلاع رسانی میکنیم.

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    سلام.

--------------------------
    پست قبلی ام رو اصلاح کنم:زمان ثبت نام توسط دانشگاه پیام نور اعلام خواهد شد,هر موقع اعلام شد,اطلاع رسانی میکنیم.
    سلام
    دوستهاي من ميگفتن كه پارسال ثبت نام پيام نور اينترنتي شده بود يعني حالا امسال هم همينجوره ؟!
    يعني من بايد گواهي اشتغال به خدمتو اسكن كنم و با باقي مدارك اونو به صورت اينتزنتي وارد كنم ؟! اصلا روالش چجوريه ؟!؟!؟
    يه سوا ديگه اگه پيام نور بخواد اينقدر ثبت نامشو كش بده اين كنكور كه براي نيمه ي دوم امسال بود به صورت رسمي ميره براي مهر سال بعد كه !!!!!!
    يا حداقل اواخر اسفند ديگه ثبت نام ميشيم!!! دوستم هميشه به من ميگفت : ((اينجا پيام نور است))
    حالا من به جملش رسيدم

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

سلام
    دوستهاي من ميگفتن كه پارسال ثبت نام پيام نور اينترنتي شده بود يعني حالا امسال هم همينجوره ؟!
    يعني من بايد گواهي اشتغال به خدمتو اسكن كنم و با باقي مدارك اونو به صورت اينتزنتي وارد كنم ؟! اصلا روالش چجوريه ؟!؟!؟
    يه سوا ديگه اگه پيام نور بخواد اينقدر ثبت نامشو كش بده اين كنكور كه براي نيمه ي دوم امسال بود به صورت رسمي ميره براي مهر سال بعد كه !!!!!!
    يا حداقل اواخر اسفند ديگه ثبت نام ميشيم!!! دوستم هميشه به من ميگفت : ((اينجا پيام نور است))
    حالا من به جملش رسيدم
    احتمالا اینترنتی هست ثبت نام.در کل پیام نور با همه مشکلاتش از بعضی دانشگاه ها بهتره,همیشه آدم رو با شرایط جدیدی روبرو میکنه

dayana آواتار ها
    • 196

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    نقاشی
    رشته تحصیلی
    کارشناسی حقوق
    راه های ارتباطی

خدا کنه نگرانی ماها بی مورد باشه

از یکی از اساتید پیام نور که وضعیتم رو واسش شرح دادم گفت از لحاظ قانونی چنین چیزی امکان نداره که دانش پذیر تبدیل وضعیت به دانشجو بشه و یک ترم بیکار بمونه

که اگه چنین اتفاقی بیفته عملا یک ترم مرخصی اجباری و همگانی به تمام پذیرفته شدگان جدید داده میشه که از لحاظ عملی چنین چیزی امکان نداره

بعدشم گفتن که پیام نور برای هر درسی کلا شش جلسه کلاس میذاره در نتیجه حتی اگه قبل از عید هم کلاسی برگزار نشه مشکلی پیش نمیاد

اگه کسی درسخون باشه توی سه ماه می تونه به راحتی درساشو بخونه

برچسب برای این موضوع