بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 16

موضوع: گل شیفته فراهانی درمقابل دوربین برهنه شد/عکس

Lorenzo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    آزاد
    رشته تحصیلی
    راه های ارتباطی

Icon12 گل شیفته فراهانی درمقابل دوربین برهنه شد/عکس

علیرغم آن که بسیاری از کارشناسان سینمایی کارهای غیراخلاقی این بازیگر را پیش بینی کرده بودند اما انگار گلشیفته فراهانی علاقه زیادی برای سرعت بخشیدن به این شیب غیراخلاقی دارد.

به گزارش ندای انقلاب به نقل از باشگاه خبرنگاران، در آخرین عکس منتشر شده از گلشیفته فراهانی در روزنامه فیگارو فرانسه، وی ارزش های اخلاقی که حتی در کشورهای غربی نیز اندکی وجود دارد را زیر پا گذاشته و به صورت کاملا برهنه در مقابل دوربین ظاهر شده است؛ موضوعی که شاید هواداران وی نیز آنرا باور نمی کردند.

انتشار عکس برهنه وی موج گسترده ای از مخالفت ها را در شبکه های اجتماعی به همراه داشته و حتی رسانه های غربی نیز به آن پرداخته اند.

تاکید وی بر این رفتارش نیز به خوبی در انتشار عکس هایش در صفحه فیس بوک شخصی اش نشان می دهد که وی علاقه شدیدی برای جلب توجه و شدت بخشیدن به شیب رفتار غیراخلاقی اش دارد.

جالب آنکه هنوز مدت زمان زیادی از اظهار نظر گلشیفته فراهای در نشریه مد wox (که در نمایش عکس های عریان سابقه دارد) که تاکید کرده بود از حجاب متنفر است نمی گذرد. آیا هنوز هم برخی علاقمند به دعوت او به ایران هستند؟

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

مادر گلشیفته فراهانی: عکس برهنه فتوشاپ است!

اگر من گلشیفته را بزرگ کرده ام بهتر از هرکس به این امر واقف هستم که دخترم اهل این چنین خودنمایی ها و خودفروختگی ها نیست وبه شما با قاطعیت می گویم این عکس واقعی و متعلق به دختر من نیست.

عکس جنجالی گلشیفته فراهانی در مجله مادام لافیگارو یکبار دیگر سبب شد تا نام او در رسانه های کشور بر سر زبان ها بیفتد و این مساله واکنش فهیمه رحیمیان،مادر وی را به همراه داشت.

به گزارش اوج، رحیمیان در این باره اظهار داشت: در حال حاضر دخترم در هند به سر می برد و حالی مطلوب دارد وبنده که مادر او هستم به شما می گویم یقین بدانید دختر من اهل برهنگی و این مسائل نیست.

وی ادامه داد: در دنیای امروز که دنیای تکنولوژی است همه چیز امکان پذیر است و مطمئن باشید این عکس فتوشاپ بوده وبه هیچ عنوان نمی تواند عکس واقعی او باشد.

رحیمیان افزود: اگر من گلشیفته را بزرگ کرده ام بهتر از هرکس به این امر واقف هستم که دخترم اهل این چنین خودنمایی ها و خودفروختگی ها نیست وبه شما با قاطعیت می گویم این عکس واقعی و متعلق به دختر من نیست.

امروز تصویر برهنه از زنی در مجله فرانسوی فیگارو منتشر شده که ادعا می شود متعلق به گلشیفته فراهانی است.

منبع قاصد نیوز

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

ماه ناز آواتار ها
    • 382

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

قشنگ مشخص بود عکس گلشیفته نیست

ttrasn آواتار ها
    • 2,209

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش IT و شبکه و بازی
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    تا شما چی بخوای ؟!
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

اگه تو صفحه فیس بوکش بوده باشه پس هیچ شکی نیست که عکس خودش نباشه و قطعا عکس خودشه و خودش گذاشته.
    Contact me
    ttrasn[at]Gmail[dot]com
    ttrasn_moon[at]yahoo[dot]com
    ttrasn[at]live[dot]com

ترجمه تخصصی

rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

البته از اين روزگار هر چي بگي برمياد
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

روزگار خوش

roya 90 آواتار ها
    • 805

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    cvvfv
    شغل , تخصص
    cvsvs
    رشته تحصیلی
    vs
    راه های ارتباطی

گلشیفته فراهانی: خودم بودم

این اقدام او که مدعی شده برای اعتراض انجام داده با واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی روبرو شد به گونه ای که یکی از زنان فعال ایرانی فیس بوک در صفحه خود نوشت:‌ تو داری آنجا عقده هایت را خالی می کنی و برای خودت حال می کنی و بعد بر سر ما هم منت می گذاری که داری اعتراض می کنی؟!

در حالی که بعد از انتشار تصویر برهنه ای از گلشیفته فراهانی در یک نشریه خارجی ، پدر و مادرش طی گفت و گویی با ناراحتی هر چه تمام تر، تصاویر منتشر شده منسوب به فرزند خود را رد کرده اند، گلشیفته فراهانی بی آنکه اندکی از انتشار این تصاویر خجل و ناخرسند باشد، در گفت و گو با روزنامه دیلی تلگراف، تلویحاً صحت تصاویر منتسب به خود را تایید کرد.

متأسفانه در حال حاضر علاوه بر عکس برهنه وی ، فیلم او نیز منتشر شده است تا جایی برای انکار این اقدام شرم آور غیراخلاقی باقی نماند.

به گزارش انتخاب، دیلی تلگراف نوشت: پس از اینکه یک بازیگر ایرانی در مجله ی خبری فرانسوی به نشانه ی اعتراض(!)، عکسی برهنه از خود منتشر کرد، به او گفته شده است که دیگر در کشورش خوش امد گویی برای او نیست.

این اقدام او که مدعی شده برای اعتراض انجام داده با واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی روبرو شد به گونه ای که یکی از زنان فعال ایرانی فیس بوک در صفحه خود نوشت:‌ تو داری آنجا عقده هایت را خالی می کنی و برای خودت حال می کنی و بعد بر سر ما هم منت می گذاری که داری اعتراض می کنی؟!

عکس برهنه گلشیفته فراهانی توسط مجله مادام فیگارو منتشر شده است.

فراهانی می گوید: یکی از مسئولین وزارت ارشاد به من گفت که ایران به چنین هنرمندان و بازیگرانی نیاز ندارد. شما می توانید خدمات هنری خود را در جای دیگر ارائه بدهید.

دیلی تلگراف نوشت: چندین ساعت پس از انتشار این عکس در فیس بوک، هزاران نفر در این صفحه پیغام گذشته و او را به بی حیایی متهم کرده اند.

به گزارش انتخاب، هم اکنون تصویر منسوب به گلشیفته فراهانی از صفحه مذکور حذف گردیده است.

پیش از این، شنیده شده بود که حواد شمقدری معاون سینمایی ارشاد در حال رایزنی برای بازگرداندن گلشیفته فراهانی به ایران است.

اقدام زننده این بازیگر ایرانی مقیم خارج از کشور، در حالی تیتر نخست رسانه های مختلف را اشغال کرده که پیش از این، جامعه سینمایی و غیرسینمایی به خاطر برنده شدن اصغر فرهادی در جشنواره معتبر گلدن گلوب، اوج شعف و شادمانی را تجربه می کرد.

گلشیفته فراهانی حرف های پدر و مادرش را تکذیب کرد: خودم بودم!

دانشجوی زیرک آواتار ها
    • 18

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

هنرنمایی های پشت دوربینشونو آوردن جلوی دوربین!
    قبلا هم کارهایی از این دست کرده بود، با اون بوسه ی معروف هالیوودیش می شد همه چیز رو پیش بینی کرد

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

یاد حرف های یه ماه پیش سلحشور افتادم!
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

دانشجوی زیرک آواتار ها
    • 18

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    یاد حرف های یه ماه پیش سلحشور افتادم!
    سلحشور فکر میکنی کیه؟! بدتر از اونه! فیلم نامه دزدی بدتر از این کاره

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط دانشجوی زیرک نمایش پست ها
    سلحشور فکر میکنی کیه؟! بدتر از اونه! فیلم نامه دزدی بدتر از این کاره
    خب بد رو باید از آدم بد شنید دیگه!
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع