-
با پیام متنی بیشتر دروغ می گوییم!
نتایج این بررسی کاملا منطقی به نظر می رسد. چرا که در ملاقات های حضوری زبان بدن و حالات چهره افراد می تواند نشان دهنده راست یا دروغ بودن گفتار آنها باشد. به همین خاطر است که افراد در ارتباط های متنی با پیامک راحت تر دروغ می گویند.
نارنجی: برای برقراری ارتباط با ديگران چه راهی را ترجیح میدهید؟ ملاقات حضوری، گفتگوی تلفنی، ويديو چت و يا ارسال پيام های متنی مانند اس ام اس؟ یک مطالعه و بررسی نشان می دهد که افراد در برقراری ارتباط با ديگران از طريق ارسال پيام های متنی مانند اس ام اس نسبت به ديگر راه ها، راحت تر دروغ می گویند.
این بررسی بر روی یک جامعه آماری که شامل 140 دانش آموز بود، صورت گرفت. افراد به گروه های دو نفره تقسيم شدند و از آنها خواسته شد تا با يکديگر معامله ای انجام بدهند. در هر گروه يک دانش آموز نقش دلال فروش سهام يک شرکت را بازی می کرد. به او گفته شده بود سهامی که در اختیار دارد طی یک هفته آینده ۵۰ درصد ارزش اش را از دست خواهد داد و او می بایست فرد مقابل اش را راضی به خرید آن سهام بکند. این افراد با روش های ارتباطی مختلفی با یکدیگر در ارتباط بودند و در این بررسی تمام ارتباطات آنها بررسی می شد.
نتیجه بررسی نشان داد زمانی که فروشندگان سهام از پیامک برای فروش سهام استفاده می کردند بیشتر در مورد سهام و ارزش آنها به خریدار دروغ می گفتند. در حالی که در صورتی که فروش سهام به صورت چهره به چهره یا حتی تلفنی صورت می گرفت، نتایج کاملا تغییر می کرد و افراد کمتر به دروغ متوسل می شدند.
البته می توان گفت که نتایج این بررسی کاملا منطقی به نظر می رسد. چرا که در ملاقات های حضوری زبان بدن و حالات چهره افراد می تواند نشان دهنده راست یا دروغ بودن گفتار آنها باشد. به همین خاطر است که افراد در ارتباط های متنی با پیامک راحت تر دروغ می گویند.
به نظر می رسد که در این عصر تکنولوژی و ارتباطات بایستی در پیدا کردن روش برقرای ارتباط با دیگران هوشيار تر عمل کرد تا بتوان بهترين نتیجه را از تعاملات خود با ديگران بدست آورد. شما کدام گزينه ارتباطی را ترجیح می دهید؟
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن