-
از بین بردن بوی حاصل از سرخ کردن سبزی
اگر میخواهید شروع به سرخکردن سبزی یا موادی بکنید که مطمئن هستید هم خودتان و هم دیگر اهالی خانواده از بوی حاصل از آن ناراحت میشوند، پیش از شروع کار، ابتدا هواکشهای داخل آشپزخانه را روشن کرده سپس مقداری سرکه سفید را در کاسهای بریزید و آن را کنار اجاقگاز روشن قرار دهید؛ بوی حاصل از سرکه سفید، باقیمانده بوی حاصل از سرخکردن آن مواد را در محیط خنثی میکند.
کدبانوی دیجیتالی

من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن