سه عکس از سه بازیکن خارجی تراختور در حال شنا در سواحل آنتالیا ( لوپز ، توسی ، آرفی )
سه عکس از سه بازیکن خارجی تراختور در حال شنا در سواحل آنتالیا ( لوپز ، توسی ، آرفی )
جعفری: ميجنگم تا قهرمان شويم
90: يك هفته از اولتيماتومش مبني بر رفتن از تراكتورسازي ميگذرد، اما خبري از جدايي نيست. محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز كه اين تيم را در اردوي تركيه همراهي نميكند قرار است در تبريز پيگير پول باشد تا بحران مالي اين تيم حل شود. از اين رو تصميم گرفتيم گفتگويي را با وي ترتيب دهيم كه در پي ميخوانيد:
مهدي مرتضويان
90: گفته بوديد اگر مشكلات مالي حل نشود از تراكتور ميرويد؟
واقعا چنين قصدي داشتم. اگر حمايت و دلگرميهاي آقايان بيگي و پورجمشيد نبود نميماندم و همين هفته پيش باشگاه را تحويل ميدادم. ولي آنقدر اين دو نفر با من صحبت كردند و دلگرمي دادند كه ميمانم و مشكلات مالي را برطرف ميكنم.
90: يعني بحث ماندن در قدرت نيست؟
اي بابا! اين چه حرفي است من اگر دنبال قدرت بودم كه در تبريز نميماندم تا مشكلات مالي را حل كنم اگر ميخواستم با تيم به آنتاليا ميرفتم و بيخيال جيب خالي بازيكنانم ميشدم. تمام تلاشم را خواهم كرد تا قولهايي كه به اعضاي تيم دادهام را برآورده كنم.
90: چرا اين حمايتها تا اين لحظه تبديل به پول نشده است؟
به هر حال براي آنكه پول به حساب باشگاه واريز گردد احتياج به يك پروسه دارد. مثلا شوراي شهر تبريز مصوبه خوبي را هفته پيش براي حمايت از تيمهاي اين شهر اتخاذ كرد، اما احتياج به زمان داريم تا اين مصوبه، اجرايي شود.
90: اين مشكلات هفته جاري برطرف ميشود؟
اميدوارم اين اتفاق بيفتد و پول به حساب ما واريز شود. مطمئن هستم اين اتفاق خواهد افتاد و مشكلاتمان حل خواهد شد. به بازيكنان تيم هم گفتم كه پولدار شدنتان دير و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد!
90: با آمدن عقيل اعتمادي، جدايي عباس محمدي قطعي به نظر ميرسد.
تقريبا قطعي است. در جلسهاي كه با او داشتم توجيحش كردم كه در تبريز ماندنش به صلاح او نيست. عباسي احتياج به فضايي ديگر غير از تبريز دارد. با توجه به اين قضيه بهتر است برود. ما به او گفتيم تا در مدت يك هفتهاي كه براي نقل و انتقالات وجود دارد با تيمهاي خواهانش به توافق برسد و سپس شرايطي را به ما اعلام كند.
90: شايعاتي مبني بر منشوري بودن او به گوش ميرسد
به هيچوجه! اصلا اين موضوع صحت ندارد. او با آقاي قلعهنوعي و اعضاي باشگاه هم مشكلي ندارد. دروازهبان خوبي است و سال گذشته نيز عملكرد خوبي داشته است اما شرايط به نحوي است كه رفتنش به صلاح خودش و تيم است. بودن چهار دروازهبان در يك تيم شايد براي گلرها در طول فصل ايجاد مشكل كند.
90: آرفي خواهد ماند؟
بله. اشپيتيم در تراكتور ميماند. در نيم فصل دوم بيشتر از قبل، اسمش را خواهيد شنيد.
90: قبول داريد حتي در سكوت هم كه كار ميكنيد حاشيهها تيم شما را رها نميكند.
ببينيد بحث حاشيه نيست. چند آيتم داريم كه به صورت زنجيرهاي در تيممان به يكديگر وصل هستند. نميخواهم ادعا كنم كه بهترين مدير ايران در عرصه ورزش هستم. من معتقدم كه شرايط كنوني تراكتورسازي در تاريخ باشگاه بيسابقه است. از لحاظ مديريتي كمترين نقص را داريم. اميدوارم مديران قبلي تعبير نامناسبي نداشته باشند! از لحاظ فني هم بهترين سرمربي تاريخ ليگبرتر ايران را در اختيار داريم. وقتي هم فاكتور مردمي بودن به اين مجموعه اضافه كنيد طبيعي است كه در صورت ضعف در هر بخش اين مجموعه دچار حاشيه شود. سعي كردهايم بهترين بازيكنان را نيز به خدمت بگيريم. به نظرم با توجه به تمامي اين قضايا حاشيه كمي داشتيم.
90: چقدر به قهرماني تراكتور اميدوار هستيد؟
بايد براي رسيدن به اين مقام بجنگيم. هدفمان رسيدن به اين مقصود است و اميدوارم چنين اتفاقي بيفتد. به عنوان مديرعامل با مشكلات آنقدر ميجنگم تا به اين هدف برسم.
تراكتورسازي در پي جذب يك مهاجم است
مدير تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز كه به همراه تيم فوتبال تراكتور سازي تبريز براي تشكيل اردوي آمادگي اين تيم در تركيه به سر مي برد، از مذاكرات اين تيم براي به خدمت گرفتن يك مهاجم جديد خبر داد.
حسن آذرنيا ، روز دوشنبه با بيان اين مطلب به ايرنا گفت : با اين بازيكن به پيشنهاد امير قلعه نويي سرمربي تيم مذاكراتي صورت گرفته است كه در صورت عقد قرارداد نام او را اعلام خواهيم كرد.
وي افزود: سرمربي تيم تراكتور سازي خواستار به خدمت گرفتن چند بازيكن ديگر شده است كه در حال مذاكره با آنها هستيم.
وي در باره برنامه هاي تمريني تيم تراكتورسازي تبريز در اردوي تركيه اظهارداشت : بدنسازي ، مرور كارهاي تاكتيكي و انجام دو ديدار دوستانه در برنامه هاي تيم تراكتورسازي در اردوي اين تيم در تركيه قرار دارد.
وي در باره بازگشت مصطفي دنيزلي به تيم پرسپوليس تهران گفت: دنيزلي يكي از بهترين مربيان خارجي است كه در ايران به فعاليت پرداخته است. اين مربي تركيه اي در دوراني كه هدايت تيم هاي فوتبال پاس و پرسپوليس تهران را برعهده داشت به نتايج بسيار خوبي با اين تيم ها دست يافت.
به نظر من اين مربي مي تواند پرسپوليس را به روزهاي اوج خود بازگرداند. ضمن آنكه با بازگشت كريم باقري به اين تيم مطمئن هستم كه پرسپوليس به يكي از تيم هاي قدرتمند نيم فصل دوم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران مبدل خواهد شد.
آذرنيا در ادامه گفت : حضور مربياني همچون دنيزلي در فوتبال ايران ،باعث رشد و پويايي اين رشته ورزشي خواهد شد.
وي در باره تيم هاي بالاي جدول ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران اظهارداشت:تيم استقلال به دليل داشتن بازيكنان با ارزش هم اكنون صدرنشين است. اين تيم سرمايه گذاري بسياري در اين فصل انجام داده است و در جدول از ديگر تيم ها فاصله گرفته است ولي مطمئن باشيد كه در نيم فصل دوم تيم تراكتورسازي يكي از مدعيان خواهد بود.
او گفت هدف اصلي ما كسب سهميه حضور در رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي آسياست كه با تمهيدات انديشيده شده اميد داريم به آن دست يابيم.
آذرنیا:تراكتورسازی در پی جذب یك مهاجم است
هدف اصلی ما كسب سهمیه حضور در رقابتهای فوتبال باشگاه های آسیاست كه با تمهیدات اندیشیده شده امید داریم به آن دست یابیم. ' حسن آذرنیا، روز دوشنبه با بیان این مطلب گفت : با این بازیكن به پیشنهاد ' امیر قلعه نویی' سرمربی تیم مذاكراتی صورت گرفته است كه در صورت عقد قرارداد نام او را اعلام خواهیم كرد.
وی افزود: سرمربی تیم تراكتور سازی خواستار به خدمت گرفتن چند بازیكن دیگر شده است كه در حال مذاكره با آنها هستیم.
وی در باره برنامه های تمرینی تیم تراكتورسازی تبریز در اردوی تركیه اظهارداشت : بدنسازی ، مرور كارهای تاكتیكی و انجام دو دیدار دوستانه در برنامه های تیم تراكتورسازی در اردوی این تیم در تركیه قرار دارد.
وی در باره بازگشت ' مصطفی دنیزلی ' به تیم پرسپولیس تهران گفت: دنیزلی یكی از بهترین مربیان خارجی است كه در ایران به فعالیت پرداخته است. این مربی تركیه ای در دورانی كه هدایت تیم های فوتبال پاس و پرسپولیس تهران را برعهده داشت به نتایج بسیار خوبی با این تیم ها دست یافت.
به نظر من این مربی می تواند پرسپولیس را به روزهای اوج خود بازگرداند. ضمن آنكه با بازگشت 'كریم باقری ' به این تیم مطمئن هستم كه پرسپولیس به یكی از تیم های قدرتمند نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران مبدل خواهد شد.
آذرنیا در ادامه گفت : حضور مربیانی همچون دنیزلی در فوتبال ایران ،باعث رشد و پویایی این رشته ورزشی خواهد شد.
وی در باره تیم های بالای جدول لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران اظهارداشت:تیم استقلال به دلیل داشتن بازیكنان با ارزش هم اكنون صدرنشین است. این تیم سرمایه گذاری بسیاری در این فصل انجام داده است و در جدول از دیگر تیم ها فاصله گرفته است ولی مطمئن باشید كه در نیم فصل دوم تیم تراكتورسازی یكی از مدعیان خواهد بود.
او گفت هدف اصلی ما كسب سهمیه حضور در رقابتهای فوتبال باشگاه های آسیاست كه با تمهیدات اندیشیده شده امید داریم به آن دست یابیم.
قلعه نویی مانع برگزاری دیدار با شاختار
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز به دلیل غیر استاندارد بودن زمین مسابقه در آنتالیای ترکیه، از برگزاری دیدار دوستانه تیمش برابر حریف ازبکی ممانعت به عمل آورد.. با نظر سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، دیدار تدارکاتی این تیم برابر تیم "شاختار" ازبکستان به دلیل غیر استاندارد بودن ابعاد زمین مسابقه مذکور لغو شد. این دیدار که قرار بود از ساعت 16 دیروز به وقت محلی آنتالیا به انجام برسد، با ممانعت امیر قلعه نویی لغو شد تا تیم تراکتورسازی به جای برگزاری دیدار دوستانه، همچون روزهای قبل تمرینات خود را ادامه دهد. گفته می شود یک روز قبل از موعد برگزاری این بازی، بر اساس هماهنگی های انجام یافته مقرر شده بود که دیدار دوستانه دو تیم تراکتورسازی تبریز و شاختار ازبکستان در ورزشگاه اصلی شهر آنتالیا برگزار شود اما این ورزشگاه دیروز آماده برگزاری این بازی نشد تا مسئولان باشگاه ازبکی، کمپ تمرینی تراکتورسازی را برای انجام مسابقه پیشنهاد دهند که این پیشنهاد نیز با مخالفت امیر قلعه نویی مواجه شد. ظاهرا قلعه نویی معتقد بوده که ابعاد زمین چمن تمرینی کمپ آنتالیا که تراکتورسازی هم اکنون در آنجا اردو زده، استاندارد نیست و به همین علت برگزاری دیدار دوستانه با شاختار لغو شده است. تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از روز جمعه گذشته اردوی آمادگی یک هفته ای خود را در شهر آنتالیای ترکیه برپا کرده است. این تیم در آغاز نیم فصل دوم رقابتهای لیگ برتر کشور، روز شانزدهم دی میهمان تیم صبای قم خواهد بود.