90/براي گذراندن سربازي تيمي بهتر از تراكتور نداريم
تنها بازيكن مليپوش تيم تراكتورسازي تبريز در طول نيمفصل اول عملكرد قابل توجهي را از خود به نمايش گذاشت و هميشه از موثرترين بازيكنان تيم بوده است. احسان حاجصفي مدافع تراكتورسازان از اينكه در تبريز بازي ميكند رضايت دارد.
مينا عابدي
90: تنها بازيكن مليپوش تيم تراكتورسازي تبريز در طول نيمفصل اول عملكرد قابل توجهي را از خود به نمايش گذاشت و هميشه از موثرترين بازيكنان تيم بوده است. احسان حاجصفي مدافع تراكتورسازان از اينكه در تبريز بازي ميكند رضايت دارد. با او گفتوگويي انجام داديم كه در پي ميخوانيد:
90: ارزيابيات از نيمفصل اول چطور بود؟
عملكرد خوبي داشتيم اما با كمي دقت و تمركز بيشتر ميتوانستيم نتايج مساوي را با برد عوض كنيم و به جايگاه مناسبتري برسيم، اما اين اتفاق نيفتاد.
90: گاهي دفاع هستي و گاهي هم در پست هافبك بازي ميكني؟
به هر حال من با توجه به نظر قلعهنوعي و تفكرات او بازي ميكنم. هر چند كه هر زماني كه در اين پستها بودم شرايط خوبي داشتم و عملكردم خوب بوده است. تمام سعيام اين است كه سمت چپ را تقويت كنم.
90: چرا آمار گلهاي خوردهتان زياد است؟
اشتباهاتي فردي زياد داشتيم كه به تيم ضربه زد. البته در بازي آخر اشتباهي نداشتيم ما بايد سعي كنيم در نيمفصل دوم اين اشتباهات را به صفر برسانيم و بتوانيم با هماهنگي صددرصد بازيهاي خوبي را انجام دهيم.
90: به نظرت چرا در تبريز بازي كردن سخت است؟ تراكتور معمولا خارج از خانه بهتر نتيجه ميگيرد. فكر ميكني استرس بالا در تبريز مانع نتيجهگيري تيم ميشود؟
نه! در تبريز همه تيم را دوست دارند و با تمام وجودشان تراكتور را حمايت ميكنند. باور كنيد وقتي وارد ورزشگاه ميشويم و سيل هوادار را ميبينيم. انگيزهمان بيشتر ميشود و براي بهتر بازي كردن ترغيب ميشويم.
90: اين طور كه به نظر ميرسد احسان حاجصفي سوگلي امير قلعهنوعي است؟
آقاي قلعهنوعي به من اعتقاد دارند و من از اين بابت خوشحالم. اميدوارم كه اين اعتقاد هميشگي باشد و من هميشه براي تيم مثمرثمر باشم.
90: از اينكه تراكتور را براي گذراندن دوران سربازي انتخاب كردي راضي هستي. آمدنت به اين تيم خوب بود يا بد؟
من گزينهاي بهتر از تراكتور براي گذراندن سربازيام پيدا نكردم. تراكتور را به خاطر قلعهنوعي و هوادارانش انتخاب كردم و از اين بابت هم راضي هستم. اوايل فكر ميكردم روزهاي سختي در اين تيم داشته باشم اما اين طور نبود و من برعكس روزهاي خوبي را پشت سر گذاشته و ميگذارم.
90: تراكتور را نيمفصل دوم كجاي جدول ميتوان ديد؟
تراكتور در تعطيلات خودش را براي رقابتي سخت آماده خواهد كرد تا در نيمفصل دوم جايگاه اول را به خود اختصاص دهد.
90: مشكلات مالي تراكتور برطرف شد؟
فعلا خير اين مشكل فقط مختص ما نيست همه تيمها با آن مواجه هستند، اما مطمئنا به زودي حل ميشود.