امير قلعهنويي از سمت سرمربيگري استقلال استعفا داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حذف استقلال از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا امير قلعهنويي از سمت سرمربيگري استقلال استعفا داد.
امير قلعهنويي از سمت سرمربيگري استقلال استعفا داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حذف استقلال از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا امير قلعهنويي از سمت سرمربيگري استقلال استعفا داد.
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
قلعه نويي جدايي خود را از استقلال اعلام كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اعلام كرد فصل آينده در اين تيم نخواهد ماند.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك كه استقلال برابر الاتحاد عربستان در جمع خبرنگاران عنوان كرد كه ديگر در استقلال نخواهد ماند. وي گفت: 5 روز پيش به واعظ آشتياني گفتم به فكر يك مربي ديگر باشد.
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
پس از اعلام كناره گيري-1
قلعه نويي: نميتوانستم با واعظ آشتياني كار كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با واعظ آشتياني دوست هستم اما نميتوانستم به همكاري ام با او ادامه دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك برابر الاتحاد عربستان و حذف از گردونه ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: از بازيكنانم تشكر ميكنم. آنها زحمت زيادي كشيده اند و فوتبال تاكتيكي خوبي ارائه كرده اند اما استقلال در آسيا بسيار بد شانس بود. بايد از مردم و طرفداران استقلال نيز تشكر كنم. ما بايد پس از قهرماني در ليگ برتر تا فاصله ليگ قهرمانان آسيا شاد ميبوديم.
وي ادامه داد: سه روز پس از قهرماني، اين عنوان را لوث كردند و با خود زنيهاي كه داشتيم قهرماني فراموش شد. ما در يك سال دو قهرماني به دست آورديم و اعتقاد داريم خيلي ها دوست نداشتند ما قهرمان شويم اما به لطف امام زمان؛ استقلال قهرمان شد.
سرمربي استقلال در مورد علت جدايي خود از اين تيم تاكيد كرد: 5 روز پيش به دوست مشتركمان با واعظ آشتياني پيغام دادم كه به فكر مربي باشد تا استقلال ضربه نخورد. من نميتوانستم با ايشان كار كنم اما از آنجايي كه او را دوست دارم نمي خواستم دوستي مان به هم بخورد.
به ادرس زیر مراجعه کنید
قلعهنويي:
از استقلال ميروم
من و واعظ همكارهاي خوبي براي هم نيستيم
امير قلعهنويي گفت: من و واعظ نميتوانيم همكارهاي خوبي براي هم باشيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قلعهنويي در نشست مطبوعاتي پس از ديدار استقلال ايران برابر الاتحاد عربستان اظهار كرد: من با بررسي جميع جهات به اين موضوع رسيدم كه باشگاه استقلال نميخواهد با من همكاري كند. بعد از قهرماني دو، سه مصاحبه انجام شد كه فهميدم كه مسوولان باشگاه امير قلعهنويي را نميخواهند. اصلا عدهاي نميخواستند كه استقلال با قلعهنويي قهرمان شود اما به لطف امام زمان (عج) و امام هشتم در مشهد قهرمان شديم.
وي در خصوص ارتباطش با واعظي آشتياني مديرعامل استقلال گفت: من و واعظ دوستهاي خوبي هستيم. اما نميتوانيم همكارهاي خوبي باشيم.
قلعهنويي ادامه داد: من با هيچ باشگاهي مذاكره نكرهام و تا آخرين لحظه قراردادم با استقلال به اين تيم تعهد دارم و پس از پايان قرارداد از استقلال ميروم. در جلسهاي كه چند روز پيش با فتحي معاون واعظ داشتم اعلام كردم كه من در استقلال نميمانم.
وي درباره شايعه رابطهاش با ليدرهاي استقلال گفت: حتما هم امروز من پول دادم كه من را تشويق كردند؟ اصلا من پول ميدهم كه تماشاگران من را تشويق كنند؟!
به ادرس زیر مراجعه کنید
اشاره به ممنوعيت حضور هواداران از سوي واعظ - 2
قلعهنويي: نميتوان در را بر روي هواداران تيم مردمي بست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نميتوان در را بر روي هواداران يك تيم مردمي بست.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي در ادمه صحبت هاي خود اظهار داشت: من چون براساس استانداردهاي روز دنيا كار ميكنم و كار مربيگريام براساس اصول علمي است نگذاشتم كسي براي شرط تعيين كند. من هيچ نشستي با هيچ شخصي نداشتم تا بخواهند برايم شرط بگذارند.
وي ادامه داد: من خودم رفتم تا ديگر نيازي به شرط گذاشتن نباشد. باشگاه استقلال قدمتي 64 ساله دارد و مردم صاحب اصلي آن هستند. امثال قلعهنويي 6 ماه يا 2 سال ميآيند و ميروند اما اين باشگاه و مردم هستند كه ميمانند. نميتوان در را بر روي هواداران يك تيم مردمي بست. همانطوري كه حضرت امام فرمودند ميزان رأي ملت است. پس چرا ميگوييم مردم هماكنون در انتخابات بايد حضور پرشوري داشته باشند. بنابراين در را نميتوان بر روي مردم بست.
سرمربي استقلال تصريح كرد: براي اولينبار ميگويم يك ماه و نيم پيش واعظ آشتياني پيش من آمد و گفت قراردادت را امضا كن. من گفتم سفيد امضا ميكنم تا خيالتان راحت باشد و بدانيد امير دنبال پول نيست اما بگذاريد بازي با پيام تمام شود بعد مفصل با هم صحبت ميكنيم. ايشان يك ساعت بعد به من گفت پس ليست بازيكنان مورد نيازت را بده. گفتم بايد 48 تا 72 ساعت با يك گروه كارشناسي صحبت و فهرست تعيين كنم.
قلعه نويي يادآور شد: متأسفانه با پروژه زيباي آقاي جهانگير كوثري و برنامه 90 تيم ما به حاشيه رفت. پس از بازگشت از مشهد آن برنامه زيباي جهانگير كوثري و برنامه 90 پيش آمد و بحث ارزآوري شد. همان موقع تصميم گرفتم كه ديگر در استقلال نمانم. من با واعظ آشتياني دوست و رفيق هستم. به همين خاطر از استقلال ميروم تا دوستيمان پابرجا بماند. اما افرادي كه 9 سال ممنوعالتصوير بودند حالا از ميكروفن بيتالمال استفاده ميكنند و برخي حرف ها را ميزنند.
اين مربي در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي دلاري خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به گذشته است. از فرهاد مجيدي و دو سه نفر ديگر ميتوانيد در مورد اين مسئله سؤال كنيد. آنها شاهد هستند من از اين مبلغ گذشتم اما سر نخواستنم دعواست و با هيچ تيمي مذاكره نكردم.
سرمربي استقلال تكيد كرد: 5 روز پيش به واعظ آشتياني گفتم به فكر مربي باشد تا استقلال لطمه نخورد. اميدوارم اين تيم در فصل آينده نيز موفق شود. از مردم ميخواهم كه مرا حلال كنند. من به كسي اجازه نميدهم برايم شرط تعيين كند و همانطور كه گفتم جلسهاي نداشتيم تا نقطهنظراتم را بگويم.
قلعهنويي در مورد شعار هواداران استقلال به نفع او با طعنه خاطرنشان كرد: من به همه ليدرها پول دادم تا تشويقم كنند. بنويسيد امير قلعهنويي پول داد تا تشويق شود. اما ديگر در استقلال نيستم و برابر الجزيره نيز روي نيمكت استقلال نمينشينم.
وي در مورد درگيري خود با ابراهيم تقيپور پس از پايان بازي گفت: چرا اسم درگيري روي اين مسئله ميگذاريد. فقط به بازيكنم گفتم چرا يك فرصت گلزني عالي را از دست دادي. در اين ديدار ما 8 موقعيت بالاي 80درصد را از دست داديم. البته تماشاگران كمي دلخور بودند و جو عليه تيم ما بود.
قلعه نويي در مورد اينكه استقلال از تيمهاي كرهاي و عربستاني عقبتر است يا نه يادآور شد: اين حرف را قبول ندارم. استقلال يك بار با ناصر حجازي در آسيا دوم شده است. ما از نظر انساني بهترين افراد را داريم اما بايد امكانات سختافزاري، تقويم مناسب با ديدارهاي خارجي و شرايط حرفهاي نيز داشته باشيم.
وي در مورد اينكه برخي از بازيكنان تهديد كردند در صورت جدايي او از استقلال ميروند؛ گفت: نبايد اينگونه باشد. من را كسي عوض نكرده ام .من خودم از استقلال جدا شدم.
وي در مورد اينكه چه افرادي نميخواستند استقلال قهرمان شود اظهار داشت: اين يك مسئله درونباشگاهي است و نميخواهم در موردش حرفي بزنم تا جو تيم برهم نريزد. ما در اين فصل بهترين خط حمله داشتيم و آقاي گل مسابقات از استقلال بود. من و همكارانم در مجموع كمتر از 700 ميليون تومان پول گرفتيم با اين حال شاد كردن دل مردم برايم بيش از اينها ارزش دارد.
قلعهنويي در مورد اينكه واعظ آشتياني گفته است لمپنيسم بايد از استقلال پاك شود گفت: بهتر است در اين مورد از واعظ بپرسيد من چيزي نميدانم.
به ادرس زیر مراجعه کنید
پس از اعلام كنارهگيري/ تكميلي
قلعهنويي: من و واعظ نميتوانيم با هم كار كنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از اعلام كنارهگيري از اين تيم گفت: من و واعظ آشتياني همكاران خوبي براي هم نيستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك برابر الاتحاد عربستان و حذف از ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: از بازيكنانم تشكر ميكنم. آنها زحمت زيادي كشيده اند و فوتبال تاكتيكي خوبي ارائه كرده اند اما استقلال در آسيا بسيار بد شانس بود. بايد از مردم و طرفداران استقلال نيز تشكر كنم. ما بايد پس از قهرماني در ليگ برتر تا فاصله ليگ قهرمانان آسيا شاد ميبوديم.
وي ادامه داد: سه روز پس از قهرماني، اين عنوان را لوث كردند و با خود زنيهاي كه داشتيم قهرماني فراموش شد. ما در يك سال دو قهرماني به دست آورديم و اعتقاد داريم خيلي ها دوست نداشتند ما قهرمان شويم اما به لطف امام زمان؛ استقلال قهرمان شد.
سرمربي استقلال در مورد علت جدايي خود از اين تيم تاكيد كرد: 5 روز پيش به دوست مشتركمان با واعظ آشتياني پيغام دادم كه به فكر مربي باشد تا استقلال ضربه نخورد. من نميتوانستم با ايشان كار كنم اما از آنجايي كه او را دوست دارم نمي خواستم دوستي مان به هم بخورد.
قلعهنويي در ادمه صحبت هاي خود اظهار داشت: من چون براساس استانداردهاي روز دنيا كار ميكنم و كار مربيگريام براساس اصول علمي است نگذاشتم كسي براي شرط تعيين كند. من هيچ نشستي با هيچ شخصي نداشتم تا بخواهند برايم شرط بگذارند.
وي ادامه داد: من خودم رفتم تا ديگر نيازي به شرط گذاشتن نباشد. باشگاه استقلال قدمتي 64 ساله دارد و مردم صاحب اصلي آن هستند. امثال قلعهنويي 6 ماه يا 2 سال ميآيند و ميروند اما اين باشگاه و مردم هستند كه ميمانند. نميتوان در را بر روي هواداران يك تيم مردمي بست. همانطوري كه حضرت امام فرمودند ميزان رأي ملت است. پس چرا ميگوييم مردم هماكنون در انتخابات بايد حضور پرشوري داشته باشند. بنابراين در را نميتوان بر روي مردم بست.
سرمربي استقلال تصريح كرد: براي اولينبار ميگويم يك ماه و نيم پيش واعظ آشتياني پيش من آمد و گفت قراردادت را امضا كن. من گفتم سفيد امضا ميكنم تا خيالتان راحت باشد و بدانيد امير دنبال پول نيست اما بگذاريد بازي با پيام تمام شود بعد مفصل با هم صحبت ميكنيم. ايشان يك ساعت بعد به من گفت پس ليست بازيكنان مورد نيازت را بده. گفتم بايد 48 تا 72 ساعت با يك گروه كارشناسي صحبت و فهرست تعيين كنم.
قلعه نويي يادآور شد: متأسفانه با پروژه زيباي آقاي جهانگير كوثري و برنامه 90 تيم ما به حاشيه رفت. پس از بازگشت از مشهد آن برنامه زيباي جهانگير كوثري و برنامه 90 پيش آمد و بحث ارزآوري شد. همان موقع تصميم گرفتم كه ديگر در استقلال نمانم. من با واعظ آشتياني دوست و رفيق هستم. به همين خاطر از استقلال ميروم تا دوستيمان پابرجا بماند. اما افرادي كه 9 سال ممنوعالتصوير بودند حالا از ميكروفن بيتالمال استفاده ميكنند و برخي حرف ها را ميزنند.
اين مربي در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي دلاري خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به گذشته است. از فرهاد مجيدي و دو سه نفر ديگر ميتوانيد در مورد اين مسئله سؤال كنيد. آنها شاهد هستند من از اين مبلغ گذشتم اما سر نخواستنم دعواست و با هيچ تيمي مذاكره نكردم.
سرمربي استقلال تاكيد كرد: 5 روز پيش به واعظ آشتياني گفتم به فكر مربي باشد تا استقلال لطمه نخورد. اميدوارم اين تيم در فصل آينده نيز موفق شود. از مردم ميخواهم كه مرا حلال كنند. من به كسي اجازه نميدهم برايم شرط تعيين كند و همانطور كه گفتم جلسهاي نداشتيم تا نقطهنظراتم را بگويم.
قلعهنويي در مورد شعار هواداران استقلال به نفع او با طعنه خاطرنشان كرد: من به همه ليدرها پول دادم تا تشويقم كنند. بنويسيد امير قلعهنويي پول داد تا تشويق شود. اما ديگر در استقلال نيستم و برابر الجزيره نيز روي نيمكت استقلال نمينشينم.
وي در مورد درگيري خود با ابراهيم تقيپور پس از پايان بازي گفت: چرا اسم درگيري روي اين مسئله ميگذاريد. فقط به بازيكنم گفتم چرا يك فرصت گلزني عالي را از دست دادي. در اين ديدار ما 8 موقعيت بالاي 80درصد را از دست داديم. البته تماشاگران كمي دلخور بودند و جو عليه تيم ما بود.
قلعه نويي در مورد اينكه استقلال از تيمهاي كرهاي و عربستاني عقبتر است يا نه يادآور شد: اين حرف را قبول ندارم. استقلال يك بار با ناصر حجازي در آسيا دوم شده است. ما از نظر انساني بهترين افراد را داريم اما بايد امكانات سختافزاري، تقويم مناسب با ديدارهاي خارجي و شرايط حرفهاي نيز داشته باشيم.
وي در مورد اينكه برخي از بازيكنان تهديد كردند در صورت جدايي او از استقلال ميروند؛ گفت: نبايد اينگونه باشد. من را كسي عوض نكرده ام .من خودم از استقلال جدا شدم.
وي در مورد اينكه چه افرادي نميخواستند استقلال قهرمان شود اظهار داشت: اين يك مسئله درونباشگاهي است و نميخواهم در موردش حرفي بزنم تا جو تيم برهم نريزد. ما در اين فصل بهترين خط حمله داشتيم و آقاي گل مسابقات از استقلال بود. من و همكارانم در مجموع كمتر از 700 ميليون تومان پول گرفتيم با اين حال شاد كردن دل مردم برايم بيش از اينها ارزش دارد.
قلعهنويي در مورد اينكه واعظ آشتياني گفته است لمپنيسم بايد از استقلال پاك شود، خاطرنشان كرد: بهتر است در اين مورد از واعظ بپرسيد من چيزي نميدانم.
به ادرس زیر مراجعه کنید
راستش رو بخواین
رفتن امیر خان از استقلال خیلی مشخص بود. دلیلش هم اینه که ایشون با استقلال به قهرمانی رسیده و می دونه سال دیگه نمی تونه از این کارا بکنه. می ره تا توی ذهن طرفداراش اسطوره بمونه که اگر بیاد تیم رو قهرمان می کنه. اون ادم روزهای سخت نیست.
باشگاه استقلال اعلام كرد: مهلت قلعه نويي به پايان رسيد از فردا مذاكره با گزينهها شروع ميشود
به ادرس زیر مراجعه کنید
قلعه نويي جدايي خود را از استقلال اعلام كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اعلام كرد فصل آينده در اين تيم نخواهد ماند.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك كه استقلال برابر الاتحاد عربستان در جمع خبرنگاران عنوان كرد كه ديگر در استقلال نخواهد ماند. وي گفت: 5 روز پيش به واعظ آشتياني گفتم به فكر يك مربي ديگر باشد.
به ادرس زیر مراجعه کنید
قلعه نويي در بازي با الجزيره روي نيمكت استقلال نمينشيند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در بازي آخر اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا قصد نشستن روي نيمكت را ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در پايان ديدار امروز برابر الاتحاد عربستان و حذف از ليگ قهرمانان آسيا اعلام كرد ديگر در استقلال نخواهد ماند.
وي تاكيد كرد در ديدار پاياني برابر الجزيره امارات نيز روي نيمكت نمي نشيند.
استقلال امروز برابر نماينده عربستان به تساوي يك بر يك رسيد و از دور مسابقات كنار رفت.
به ادرس زیر مراجعه کنید