می خواهم به شما بگویم هر فکر و تصور ناامید کننده ای که در ذهن خود دارید همین حالا آن را از ذهن خود خارج کنید و به هر چیز که دو دست دارید در زندگیتان اتفاق بیفتد فکر کنید و این امر را محال ندانید.غیرممکن برای شما وجود ندارد .
چون خود من در گذشته جزو افرادی بودم که به اصطلاحی، همه چیز خود را از دست داده بود ولی به لطف هدایت الهی دوباره متولد شدم و نگرش های شگفت آور بزرگی در زندگی من شکل گرفت .

متوجه شدم که وجود انسان به این پوست و گوشت و استخوان محدود نمی شود ؛ بلکه در درون انسان نیروها و استعدادهایی نهفته است که او می تواند بوسیله ی این توانایی ها هر اتفاق بزرگی را در زندگیش رقم بزند. آنطور که من با وجود محدودیت های شدید ، اقتصادی ، مالی ، تحصیلی و روحی توانستم این موقعیت ها را به بالاترین مقاطع بکشانم تا جایی که هم اکنون با بالاترین سطوح مسولین کشور ی و مجامع بزرگ علمی و پزوهشی و فرهنگی ، اقتصادی در ارتباط و تبادل تجربیات هستم .

افتخار می کنم که خدواند این گونه مرا بسوی شناخت خویشتن هدایت کرد . هر چند که هنوز راه زیادی باقی است ولی همین مقدار مرا به امر شکر گذاری در برابر خداوند یکتا و توانا مجاب می کند. اکنون در حدود 15کتاب تألیف کرده ام که هفت عنوان آن چاپ شده ، و باقی آن ها طبق قرادادهای مختلف آماده برای چاپ هستند . البته در حوزه ی موفقیت کودکان ٢٠ کتاب تازه نوشته ام که مجموع آثار فعلی من در حدود ٣۵اثر می باشد .

به لطف و مددالهی می خواهم تا حدود چهار سال دیگر مجوع کتاب های خودم را به پنجاه اثربرسانم و برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی کرده ام.باید بگویم : فکر به محدویت ها ، محدویت ساز می شود. رسیدن به شکوفایی شاید سخت باشد ولی غیر ممکن نیست . چیزهایی را که با نیروی اراده و شهامت به دست می آورید ارزش هر نوع فداکاری و سختکوشی را دارد. همه بزرگان با رنج و محنت های زیادی رو به رو بوده اند ولی هیچگاه در برابر موانع تسلیم نمی شوند و به راه خویش ایمان دارند . به خودتان افنخار کنید و گام به گام به سوی رؤیاهای واقعگرایانه به پیش بروید .

نویسنده: ابراهیم علی عزیزی
منبع:راز موفقیت و خوشبختی