سلام من دانشجوی مهندسی محیط زیست پیام نور خرمشهر هستم
سلام من دانشجوی مهندسی محیط زیست پیام نور خرمشهر هستم
شايع ترين کلمه "شهرت"است... دنبالش نرو. لطيف ترين کلمه "لبخند" است...آن را حفظ کن. حسرت انگيز ترين کلمه "حسادت"است... از آن فاصله بگير. ضروري ترين کلمه "تفاهم"است... آن را ايجاد کن. سالم ترين کلمه "سلامتي"است... به آن اهميت بده . اصلي ترين کلمه "اطمينان"است... به آن اعتماد کن. بي احساس ترين کلمه "بي تفاوتي" است... مراقب آن باش. دوستانه ترين کلمه "رفاقت"است... از آن سوءاستفاده نکن. زيباترين کلمه "راستي"است... با آن روراست باش
سلام به همه دوستان گرامي اميدوارم حال همگي خوب باشه و بنده را در جمع خودتان قبول بفرماييد - ورودي جديد رشته itساكن خرمشهر در ضمن شاغل هم هستم
کمی در مورد اساتید صحبت کنید - ادرس سایت را به دانشجویان دیگر دهید - ادرس را به اساتید دهید - در مورد شهر به گفتگو بنشینید از مشکلات رشته خود حرف بزنید و از نوع رفتار های خود در درون کلاس حرف زده و خود را به چالش بکشانید
سلام.من دانشجوی جدید رشته صنایع خرمشهر هستم.با ارزوی موفیت برای همه دانشجویان عزیز ، بچه های این رشته اگر مایل باشن میتونیم با هم تبادل اطلاع کنیم.ممنونم.
اگه هر که از دوستان مایل باشن رشته ی تحصیلی+سن+شغل+ترم تحصیلی خودشون رو بگن شروع خوبی میشه نه؟؟؟
سلام من هم دانشجوی جدیدمترجمی زبان خرمشهرهستم،،لطفآاگه اطلاعاتی در مورددروس داری برام بنویس،متشکرم