دوستای گلم بیاید از باشگاه بمناسبت عید غدیر عیدی بگیریم
اگه موافقید بگوووووووووووویییییید
دوستای گلم بیاید از باشگاه بمناسبت عید غدیر عیدی بگیریم
اگه موافقید بگوووووووووووویییییید
با سلام
حالا عیدی چی می خواهید.
اگر بتونیم چشم د حتما عیدی همم میدیم
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
تو رو خدا يه نفر به من بگه چرا نمي تونم نمونه سوالات حقوق جزا رو دانلود كنم - همش پيغام خطا ميده در حاليكه هنوز كاربر ويژه باشگاه هستم
تو رو خدا اين نمونه سوالات رو به من عيدي يا كادوي تولد بدين . خواهش ميكنم
دفعه قبل از مديريت باشگاه درخواست كمك كردم ولي مسير ادرس نمونه سوالات رو به من داد . من مسيرش رو بلدم فقط ميخوام بدونم چرا همش پيغام خطا به من ميده . يه راهي پيش روم بزاريد تا بتونم اين سري نمونه سوالات رو تهيه كنم . با امروز دقيقا يك ماهه كه درخواست كمك ميكنم ولي نتيجه نميگيرم شايد به مناسبت عيدي نتيجه بگيرم .
ممنونم
ببخشيد نمونه سوالاي جزا نبود نمونه سوالاي حقوق بين الملل خصوصي 1بود
نام درس : حقوق بين الملل خصوصي 1
رشته : حقوق
مقطع : كارشناسي
كد درس : 1223044
با تشكر
با سلام
دوست گرامی
شما هر گونه درخواستی در این زمینه داشتید در ادرس زیر مطرح کنید حتما در اولین فرصت پیکیری و فراهم می شود
درخواست نمونه سوالات براي كاربران ويژه از بانك جامع نمونه سوالات باشگاه در حال بازسازي
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
خیلی چیزا اقاطه نمیدونم کدومشو بگم ولی غافلگیر بشیم