-
تغذیه فرزندان دختر از شیر مادر احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه
تغذیه فرزندان دختر از شیر مادر، احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه را در بزرگسالی کاهش می دهد.
زنان بزرگسالی که در دوران کودکی از شیر مادر تغذیه شده اند، در معرض ریسک کمتری برای ابتلا به سرطان سینه قرار دارند، مگر اینکه فرزند اول باشند.
یکی از پزشکان که در این مطالعه شرکت دارد اعلام کرد: در گروهی که مورد آزمایش قرار گرفتند، زنانی که در کودکی با شیر مادر تغذیه شده بودند 17 درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان سینه را داشتند.
البته زمانیکه زنان فرزند اول مورد آزمایش قرار گرفتند چنین نتایجی بدست نیامد. دانستن سن زایمان در یک زن به پیش بینی میزان آلاینده های محیطی در شیر او کمک می کند و مطالعات انجام شده رابطه ای را بین افزایش ریسک سرطان سینه و تراکم این آلودگی ها نشان می دهد.
محققان برای تحلیل رابطه بین ترتیب ولادت زن و سن مادرش در هنگام زادن او و اینکه آیا تغذیه شیر مادر در دوران شیرخوارگی تغییری در ریسک ابتلا به سرطان می دهد یا نه، با 2016 زن بین سنین 20 تا 69 سال مبتلا به سرطان سینه و 1960 زن در همان سنین بدون سرطان سینه مصاحبه کردند. و نتیجه این بود که زنانی که در دوره شیرخوارگی با شیر مادر تغذیه شده اند، معمولا خط ریسک ابتلایشان کمتر بوده است.
با این حال، در میان زنانی که شیر مادر خورده بودند، کسانی که سه و بیشتر از سه خواهر و برادر بزرگتر از خود داشته اند، ریسک کمتری نسبت به فرزندان اول خانواده برای سرطان سینه داشتند و همین گروه، تاثیری را نسبت به سن مادر در هنگام تولد جهت تغییر ریسک ابتلا نشان ندادند.
اما در میان زنانی که از شیر مادر تغذیه نشده بودند، ریسک ابتلا به سرطان در بزرگسالی با سن مادرشان در هنگان تولد آنها مرتبط بود. اما ارتباطی بین ترتیب ولادت آنها و سرطان وجود نداشت.
در حالیکه مطالعات نشان می دهد ریسک سرطان سینه بر حسب اینکه آیا زن در شیرخوارگی از شیر مادر تغذیه کرده یا نه، متفاوت است، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا تعیین کند آیا میزان دوره شیرخوارگی نیز جزو عوامل موثر خواهد بود یا نه؟
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن