بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 13 اولیناولین ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 از مجموع 127

موضوع: آیا حاضرید با دختری ازدواج کنید که قبلا دوس پسر داشته؟

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط samane-89 نمایش پست ها
    حالا کدومش درسته؟ تعریف شما از دوس پسر داشتن چیه
    تا چه حد رابطه منظورته؟
    نظر بنده عوض شده
    تعریف من از دوست پسر اینه حدش مهم نیست وقتی یه دختر با یه پسر تو یه محیط میگه میخنده تو پارک خیابون دانشگاه و....مردم همه جور فکری در موردش می کنن که همه جور رابطه ای با هم دارند حالا هزار تا قسم هم بخوره که ما در حد صحبت بودیم کسی باور نمی کنه با این امکانات جراحی و محصولات چینی همه چی ترمیم میشه
    من به شخصه وقتی یک دختر رو با یه پسر بینم که نسبتی با هم ندارند همه جور فکری در موردشون میکنم
    تو پست اولم گفتم

من به شخصه حتی اگه طلاق هم گرفته باشه ولی همونی باشه که می خوام اشکالی نداره

دلیلش اینه کسی که قبلا شوهر داشته ادم خیالش راحته با یه نفر بیشتر نبوده وقصدش زندگی بوده مثل دخترایی که دوست میشن ارشیو دوست پسر جمع نمی کرده

دخترایی که خارج از چارچوب ازدواج با پسری رابطه دارن فکر زندگی نیستن ادم های تنوع طلبی هستن و خوش گذرون فردا سر کوچک ترین مشگل دوباره تو خیابون با یکی دیگه دوست میشن
    کلا یه دختر پسر باید یکی از این راه ها رو انتخاب کنن
    نجیب زندگی کنن و ازدواج کنن وتشکیل خانوده بدن
    دوست بازی کنن که در این صورت باید قید ازدواج رو بزنند اگه هم ازدواج کنن در اینده زندگیشون متلاشی میشه
    هر پسری اول تا اخر این جمله رو به زنی که از طریق دوستی باش اشنا شده باشه بش میگه
    تو یی که با من دوست شدی از کجا معلوم با بقیه دوست نشدی و نمی شی

دختر پسری که هم رو می خوان واقعا با هم ازدواج می کنن کسایی دوست میشن که تنوع طلب هستند

fatemeh2011 آواتار ها
    • 2,472

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار اخبار ایران و جهان
    راه های ارتباطی

حالا اومد و دو نفر با هم بودن در حد همین صحبت و واقعا هم همو دوس داشتن و قصد ازدواج داشتن ولی شرایط ازدواج براشون پیش نیومد و مثلا بعدش از هم جدا شدن تکلیفشون چیه ؟ بازم میگید دنبال هوس بودن ؟ نمونشو دیدم خودم که اینجوری شده

و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

samane-89 آواتار ها
    • 230

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها
    نظر بنده عوض شده
    تعریف من از دوست پسر اینه حدش مهم نیست وقتی یه دختر با یه پسر تو یه محیط میگه میخنده تو پارک خیابون دانشگاه و....مردم همه جور فکری در موردش می کنن که همه جور رابطه ای با هم دارند حالا هزار تا قسم هم بخوره که ما در حد صحبت بودیم کسی باور نمی کنه با این امکانات جراحی و محصولات چینی همه چی ترمیم میشه
    من به شخصه وقتی یک دختر رو با یه پسر بینم که نسبتی با هم ندارند همه جور فکری در موردشون میکنم
    تو پست اولم گفتم

من به شخصه حتی اگه طلاق هم گرفته باشه ولی همونی باشه که می خوام اشکالی نداره

دلیلش اینه کسی که قبلا شوهر داشته ادم خیالش راحته با یه نفر بیشتر نبوده وقصدش زندگی بوده مثل دخترایی که دوست میشن ارشیو دوست پسر جمع نمی کرده

دخترایی که خارج از چارچوب ازدواج با پسری رابطه دارن فکر زندگی نیستن ادم های تنوع طلبی هستن و خوش گذرون فردا سر کوچک ترین مشگل دوباره تو خیابون با یکی دیگه دوست میشن
    کلا یه دختر پسر باید یکی از این راه ها رو انتخاب کنن
    نجیب زندگی کنن و ازدواج کنن وتشکیل خانوده بدن
    دوست بازی کنن که در این صورت باید قید ازدواج رو بزنند اگه هم ازدواج کنن در اینده زندگیشون متلاشی میشه
    هر پسری اول تا اخر این جمله رو به زنی که از طریق دوستی باش اشنا شده باشه بش میگه
    تو یی که با من دوست شدی از کجا معلوم با بقیه دوست نشدی و نمی شی

دختر پسری که هم رو می خوان واقعا با هم ازدواج می کنن کسایی دوست میشن که تنوع طلب هستند

از کجا معلوم همین نظرت تا دوماه دیگه عوض نشه!

مشکل می دونی کجاس؟ اینه که خیلی از پسرا به دخترا قول ازدواج میدن و اعتقاد دارن که یه مدت بهتره همدیگه رو بشناسیم تا ببینیم تفاهم داریم یانه؟ بعد که طرف تکراری میشه میگن با هم تفاهم نداریم یه دوتا درگیری الکی هم درست میکنن که بگن دیدی تفاهم نداریم. و دوباره میرن سراغ بعدی!
    بیچاره خانوما که این وسط همه جور انگی بهشون میخوره، سرخورده و افسرده میشن توی این شرایط دوباره گول یه پسر دیگه رو راحت تر میخورن!
    خانوم مطلقه هم می تونه با دیگران رابطه داشته باشه شما از کجا میدونید نداره!
    خانوما به حرف من گوش کنین هیچ پسری ارزش اینو نداره که دوستش بشین بذارین اگه خواست بیاد خواستگاریتون!
    دیدین که پسرا چقد زود نظرشون عوض میشه و تغییر موضع 180 درجه ای میدن

یکی یه تاپیک بزنه که آیا حاضرید با یه پسر ازدواج کنید که دوس دختر داشته . خواهشاً

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2011 نمایش پست ها
    حالا اومد و دو نفر با هم بودن در حد همین صحبت و واقعا هم همو دوس داشتن و قصد ازدواج داشتن ولی شرایط ازدواج براشون پیش نیومد و مثلا بعدش از هم جدا شدن تکلیفشون چیه ؟ بازم میگید دنبال هوس بودن ؟ نمونشو دیدم خودم که اینجوری شده
    اگه شرایطش رو ندارن و میدونن نمی تونن به هم برسن بی خیال شن اگه هم دارن خانواده هاشون رو در جریان بگذارند

roya 90 آواتار ها
    • 805

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    cvvfv
    شغل , تخصص
    cvsvs
    رشته تحصیلی
    vs
    راه های ارتباطی

اگه شرایطش رو ندارن و میدونن نمی تونن به هم برسن بی خیال شن اگه هم دارن خانواده هاشون رو در جریان بگذارند
    امیر خان این چیزایی که میگی خودت بهش اعتقاد داری؟ این همه تناقض گویی واسه چیه؟ شما نظرت عوض نشده فقط می خوای مخالفت کنی بستگی به جو اون تاپیک داره! واسه جلب توجه راههای دیگه ای هم هست!

امیدوارم ناراحت نشی از اونجایی که انتقاد پذیر هستی راحت صحبت کردم.

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

مشکل می دونی کجاس؟ اینه که خیلی از پسرا به دخترا قول ازدواج میدن و اعتقاد دارن که یه مدت بهتره همدیگه رو بشناسیم تا ببینیم تفاهم داریم یانه؟ بعد که طرف تکراری میشه میگن با هم تفاهم نداریم یه دوتا درگیری الکی هم درست میکنن که بگن دیدی تفاهم نداریم. و دوباره میرن سراغ بعدی!
    خود دختر ها هم می دونن دوستی شون به خاطر ازدواج نیست اگه پسری دختری رو بخواد با خانوادش در میون میذاره خود دخترایی که با پسرا دوست میشن هدفشون اینه پسرا ازشون سو استفاده کنن خوششون میاد

بیچاره خانوما که این وسط همه جور انگی بهشون میخوره، سرخورده و افسرده میشن توی این شرایط دوباره گول یه پسر دیگه رو راحت تر میخورن!
    بمیرم برا این خانوما که تند تند گول پسرا رو می خورن درس عبرت هم نمی گیرن
    دختر از دوست پسرش خسته به یه پسر دیگه میگه دوست پسرم بم خیانت کرد استاد دروغ گویی هستند پسرا گول اینجور دختر ها رو نخورید
    هیچ دختری نمی اد بگه من ادم تنوع طلبی و دم دم هستم تقصیر رو میندازن گردن پسر

خانوم مطلقه هم می تونه با دیگران رابطه داشته باشه شما از کجا میدونید نداره!
    میتونه ولی احتمالش کمتر دختری که ازدواج می کنه مجازات خیانتش سنگین برا همین گفتم
    ولی دختر راحت میتونه با کلی ادم دوست باشه دختری که با یه نفر دوست میشه با خیلی ها دوست میشه
    خانوما به حرف من گوش کنین هیچ پسری ارزش اینو نداره که دوستش بشین بذارین اگه خواست بیاد خواستگاریتون!
    افرین دختر خوب موافقم

دیدین که پسرا چقد زود نظرشون عوض میشه و تغییر موضع 180 درجه ای میدن
    این به خاطر مشاهداتی که داشتم تو دوستان و اشنایان که چه جور بد بخت شدن

یکی یه تاپیک بزنه که آیا حاضرید با یه پسر ازدواج کنید که دوس دختر داشته . خواهشاً
    پسری هم که تو خیابون به دختری شماره بده و باش دوست بشه مرد زندگی نیست هزاری هم بت گفت بهترینی من فقط تو رو می خوام دروغ میگه اگه خواستی واقعا ببینی برا زندگی می خوادت بگو بیا خاستگاریم اگه دیدی بهانه اورد و نیومد بدون کارش و در روز به چند نفر این حرف هارو می زنه

naznazi آواتار ها
    • 9

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    music
    شغل , تخصص
    daneshjo
    رشته تحصیلی
    modiriat
    راه های ارتباطی

به نظرمن هیچ اشکالی نداره .خیلیم خوبه چندتاپیرهن پاره کردن قبل از زندگی مشترک خیلیم عالیههیچ دختروپسری نباید تنهابمونن

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط roya 90 نمایش پست ها
    امیر خان این چیزایی که میگی خودت بهش اعتقاد داری؟ این همه تناقض گویی واسه چیه؟ شما نظرت عوض نشده فقط می خوای مخالفت کنی بستگی به جو اون تاپیک داره! واسه جلب توجه راههای دیگه ای هم هست!

امیدوارم ناراحت نشی از اونجایی که انتقاد پذیر هستی راحت صحبت کردم.
    رویا خانوم نه ناراحت نشدم خواهش می کنم
    من هیچ وقت تو زندگی ادم متعصبی نبودم اگه بفهمم روزی افکارم اشتباه بود میام میگم اشتباه گفتم الان هم به این مسئله پی بردم خواستم اشتباهم رو در این زمینه اصلاح کنم

من مخالف دوستی دختر و پسر نیستم ولی حرفم اینه دختر پسری که دوست دارن اینجور زندگی کنن و دنبال تنوع و هوس هستند به فکر ازدواج نباشن که فردا یه بچه هم بد بخت نکنن همون دوست پسر و دوست دختر بازی هاشون رو ادمه بدن
    یه اشتباهی که همیشه دخترا میکنن اینه فکر میکنن به طرفشون بگن اون رابطه رو با دوست پسر قبلیشون نداشتن پسر بشون اعتماد میکنه
    ولی نمیدونن مشگل یه چیز دیگه به چنین دختری نمیشه اعتماد کرد حتی بعد از ازدواج هم میره با یه مرد دیگه دوست میشه

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط naznazi نمایش پست ها
    به نظرمن هیچ اشکالی نداره .خیلیم خوبه چندتاپیرهن پاره کردن قبل از زندگی مشترک خیلیم عالیههیچ دختروپسری نباید تنهابمونن

منم نگفتم تنها بمونن این روزا هر دختری بره تو خیابونا 5 تا پسر پیدا میشه که بشون شماره بده
    من حرفم اینه ازدواج نکنن و یه خانواده متزلزل ایجاد نکنن

ستاره ی سهیل 10 آواتار ها
    • 356

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

رویا خانوم نه ناراحت نشدم خواهش می کنم
    من هیچ وقت تو زندگی ادم متعصبی نبودم اگه بفهمم روزی افکارم اشتباه بود میام میگم اشتباه گفتم الان هم به این مسئله پی بردم خواستم اشتباهم رو در این زمینه اصلاح کنم

من مخالف دوستی دختر و پسر نیستم ولی حرفم اینه دختر پسری که دوست دارن اینجور زندگی کنن و دنبال تنوع و هوس هستند به فکر ازدواج نباشن که فردا یه بچه هم بد بخت نکنن همون دوست پسر و دوست دختر بازی هاشون رو ادمه بدن
    یه اشتباهی که همیشه دخترا میکنن اینه فکر میکنن به طرفشون بگن اون رابطه رو با دوست پسر قبلیشون نداشتن پسر بشون اعتماد میکنه
    ولی نمیدونن مشگل یه چیز دیگه به چنین دختری نمیشه اعتماد کرد حتی بعد از ازدواج هم میره با یه مرد دیگه دوست میشه

احسنت به شما امیرخان با این انتقاد پذیریه بالا . اقرار به اشتباه برای خیلی ها سخت هست! این موضوع هم برای دخترا و هم برای پسرا صادقه
    به پسری که عمری دختر بازی کرده نمیشه اعتماد کرد ولی در این بین خیلی از موارد هست مثل موردی که فاطمه خانوم اشاره کرد یا مواردی از این دست .
    درمورد همه یه جور قضاوت نکنید همه چیز رو صرفاً سیاه یا صرفاً سفید نبینید.

صفحه 7 از 13 اولیناولین ... 56789 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع