-
همکاري علمي دانشجويان ارشدmba
باتوجه به اتخاب دروس به صورت خودخوان همکاري دانشجويان بايکديگر بسيار مفيد وارزنده مي باشد
-
-
اگرموافقيد واشکالي نداره بااين شماره تماس بگيريد
دوست عزیز ارسال شماره تلفن مخالف قوانین باشگاه میباشد
با احترام ناظم باشگاه
-
چون امکان ملاقات حضوري به دليل بعدمسافت مقدورنيست تماس تلفني کارگشاست درهرصورت هرچي صلاح ميدانيد راستي نمونه سوالاتي که ارائه کرديدمقبول نيفتاد
-
عدم حضور دانشجويان ارشدmbaدرباشگاه
حضوردانشجويان ارشدmbaدراين باشگاه کم رنگ يابي رنگ مي باشد تبادل اطلاعات علمي ازطريق اين باشگاه براي همه مامفيد مي باشد بيائيد انجمن علمي دانشجويان mbaراراه اندازي تابتوانيم همکاري بهتري داشته باشيم
-
مگه سوالای فراگیر به درد ما هم می خوره؟
من هنوز هیچ کتابی رو تموم نکرده ام. آخه بعد از مدت زیادی می خوام دوباره شروع کنم به درس خوندن با توجه به کار و زندگی و ... تمرکز کردن برام خیلی سخته..مخصوصا اینکه درسهای خوندنی برای من که رشته ام ریاضی فیزیک بوده خیلی غریبه اند.
در کل موافقم که ترم بعد با هماهنگی هم درس بخونیم
-
سلام چه عجب جواب داديد معمول با آرامش داريد درس ميخونيد خانم آرامش راستي مدرک کارشناسيتون چي بوده خلاصه کتابهاي فراگير بنام کتابهاي طلائي به کارت مياد راستي شماجائي استخدام هستيد
-
اصلاح مي کنم معلوم که با آرامش تمام داريد درس ميخونيد خانم آرامش راستي کسيرو سراغ داريد هم رشتمون باشه وکلاس بره
-
والا از هم ورودی های خودم با یکی روز ثبت نام آشنا شدم اما اشتباهی که کردم این بود که شماره ای چیزی ازش نگرفتم که الان به درد شما بخوره.
بابت کتابهای طلایی هم ممنون که راهنمایی کردین...
مهندسی پزشکی
بله جایی از 8 تا 4:30 کار میکنم
-
سلام هم کلاسي ازاين که گفتم کسيروپيداکن سرکلاس بره به خاطر دوتامون بود چون منم رشته تحصيليم فني بوده خوندني برام سخته وبه خاطر مشغله هاي کاري و...نمي تونم سرکلاس برم ومجبوريم بااين وقت کم حجم زياد کتابهاروبخونيم درصورتي که ممکن استادروي يکسري مطالب تاکييدبيشتري داشته باشد ووقت براي مباحث غيرضرورنگذاريم
برچسب برای این موضوع