پسران چشم چران در تله دختر شیک پوش

این عکس تغییر سایز داده شده است. روی این جایگاه کلیک کنید برای دیدن عکس کامل. تصویر اصلی دارای اندازه 936x1200 یا سنگینی میباشد 170کیلو بایت.
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز : دختری شیک پوش که بر سر راه پسران سبز می شد و با ریختن طرح دوستی خیابانی ، خودروهای آنان را می دزدید در شیراز ردیابی و دستگیر شد.
به گزارش روز یکشنبه گروه حوادث ایسکانیوز : چندی پیش پسری به نام «فرامرز» به اداره آگاهی شیراز رفت و شکایتی تسلیم کرد.
وی اظهار داشت : سوار بر ماشینم در خیابان بودم که دختر خوش ظاهری دست بلند کرد و به محض توقف ، سوار شد.آن دختر که خود را «نگین» معرفی می کرد پس از گشت و گذار در شهر وانمود کرد حالش به هم خورده و نیاز به آب معدنی دارد.من هم که به او اطمینان کرده بودم در مقابل یک مغازه توقف کردم و بی این که سوئیچ را از روی ماشینم بردارم ، رفتم تا برای «نگین» آب معدنی بخرم اما با این حماقت پژو 405 خود را از دست دادم.
پلیس ، چهره نگاری رایانه ای برای شناسایی متهمه را در دستور کار خود داشت که با دو فقره شکایت مشابه رو به رو شد.کارآگاهان پس از کشف سرنخها ، مشخصات خودروهای مالباختگان را به واحدهای گشتی اعلام کردند و سرانجام دختر پژو سوار ردیابی شد.
ماموران «ایست» دادند اما او که دستپاچه شده بود بی درنگ بر سرعت خودرو افزود تا این که سرانجام متوقف شد.گزارش ایسکانیوز می افزاید ، این مجرم که نام واقعی اش «ماهرخ» است در اداره آگاهی شیراز به سه فقره دزدیدن خودرو با ریختن طرح دوستی خیابانی و تعارف آبمیوه آغشته به مواد بی هوش کننده اعتراف و جزئیات نقشه های شومش را بازگو کرد.
در همین رابطه «حسین پور» رئیس دادسرای ناحیه یک شیراز اعلام کرد : تحقیق جامع تر پلیس برای افشای سایر دستبردهای احتمالی دختر تبهکار ادامه دارد