اخر ما نفهمیدیم حجاب اجباری ربطش به اسلام چیه؟
دریغ از یه حدیث و ایه که به حجاب اجباری برا غیر مسلمونا اومده باشه اگه کسی سندی برا حجاب زوری داره بگه
تو قران به صراحت اومده به مسلمون ها حجاب توصیه شده نه غیر مسلمون ها وبرده ها
اخر ما نفهمیدیم حجاب اجباری ربطش به اسلام چیه؟
دریغ از یه حدیث و ایه که به حجاب اجباری برا غیر مسلمونا اومده باشه اگه کسی سندی برا حجاب زوری داره بگه
تو قران به صراحت اومده به مسلمون ها حجاب توصیه شده نه غیر مسلمون ها وبرده ها
اسلام هیچ اجباری واسه انجام دستورات قرار نداده و در قرآن به صراحت اعلام شده که هیچ اجباری در دین نیست (لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی) این آیه آزادی انسان و اختیارش رو در انتخاب راه درست از نادرست نشون میده کسانی که به زور و اجبار میخوان احکام اسلامی رو به اجرا در بیارن خودشون به این آیه چرا عمل نمیکنن پس حتی اونا هم از قانون خدا تخلف کردن و واسه منافع خودشون کار میکنن
من خودم منکر مسئله حجاب نیستم و به سختی از اون دفاع میکنم چون انتخابم بود و از راه بینش اونو انتخاب کردم نه اجبار اما این باعث نمیشه که عقایدم رو بر دیگران تحمیل کنم بلکه هر کس بینش و اختیار خودش رو داره
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور