رييس سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام ظرفيت پذيرش حدود يك ميليون و 250 هزار نفر در كنكور 90 ، گفت: ظرفيت پذيرش كنكور امسال از شمار داوطلبان پيشي گرفت.
دكتر محمد حسين سرورالدين در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به برگزاري كنكور سراسري از روز پنجشنبه نهم تا شنبه 11 تيرماه با شركت يك ميليون و 150 هزار داوطلب، گفت: از اين تعداد 5/60 درصد داوطلبان را همانند سال گذشته زنان تشكيل ميدهند.
وي با اشاره به شركت 150 هزار نفر در گروههاي آزمايشي شناور زبان و هنر علاوه بر گروه آزمايشي اصلي، اظهار كرد: براي حدود يك ميليون و 300 هزار داوطلب كارت ورود به جلسه صادر شده است.
سرورالدين با اشاره به كاهش 150 هزار نفري شمار داوطلبان كنكور 90 نسبت به سال گذشته، تصريح كرد: خوشبختانه ظرفيت دوره كارشناسي و كارداني بسيار افزايش يافته است به گونهاي كه بيش از تعداد داوطلبان ظرفيت پذيرش وجود دارد.
صدور بيش از 3 ميليون دفترچه سوال براي داوطلبان
رييس سازمان سنجش با بيان اينكه براي اين دوره از آزمون3 ميليون و 100 هزار دفترچه سوال صادر شده است، تصريح كرد: همچنين براي داوطلبان نابينا 444 دفترچه به خط بريل و براي داوطلبان كم بينا 788 دفترچه با خط درشت طراحي شده است.
چاپ يكهزار و750 دفترچه براي كنكوريهاي خارج از كشور
وي با بيان اينكه براي داوطلبان خارج از كشور نيز يك هزار و750 دفترچه سوال چاپ شده است، اظهار كرد: آزمون سراسري امسال در 310 شهرستان و بخش در 400 حوزه در داخل و 7 كشور خارجي و 31 حوزه در خارج از كشور برگزار ميشود.
كليه دفترچهها به صورت شخصي سازي بستهبندي شده است
چند چينشي سوالات از سوء استفاده جلوگيري ميكند
رييس سازمان سنجش با بيان اينكه شخصي سازي در اين دوره از آزمون همانند سال گذشته اعمال شده است، خاطرنشان كرد: بر اساس شخصي سازي، هر داوطلبي داراي پاسخنامه و دفترچه سوال جداگانهاي است كه به صورت بستهبندي در اختيار داوطلب قرار ميگيرد و به جز خود داوطلب كسي آن را نخواهد ديد.
سرورالدين با تاكيد بر اينكه با شخصي سازي ضريب امنيتي آزمون بسيار افزايش يافته است، اظهار كرد: علاوه بر شخصي سازي، چند چينشي كه به صورت دفترچههاي a,b,c,d طراحي شده است موجب جلوگيري از سوء استفاده ميشود.
با تمهيدات امنيتي انديشيده شده جاي هيچگونه سوء استفادهاي وجود ندارد
وي با تاكيد بر اينكه با توجه به تمهيدات امنيتي انديشيده شده جاي هيچ گونه سوء استفادهاي وجود ندارد، خاطرنشان كرد: آزمون سراسري فقط مربوط به سازمان سنجش نيست؛ بلكه كليه استانداريها، فرمانداريها، نيروي انتظامي و ديگر دستگاهها در اجراي آن نقش دارند و هر ساله شوراي تامين حفاظت از آزمون تشكيل ميشود.
رييس سازمان سنجش در خاتمه با بيان اينكه در اين دوره از آزمون 120 هزار نفر به عنوان عوامل اجرايي با ما همكاري دارند، اظهاركرد: پس از برگزاري از آزمون عوامل خدمات ماشيني تا زمان اعلام نتايج در قرنطينه قرار ميگيرند.