بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 9 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 84

موضوع: چی سر عقاید اکثر آقایون اومده لطفا همه آقا پسرا و دختر خانوما نظرشونو بگن

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط adeleh 2 نمایش پست ها
    تو کشورهای خارج که میگی متلک نمیندازن چرا از زن استفاده طبلیقاتی برای فروش اجناسشون میبرن؟

تو تبلیغات خارجی هم اقایون بازی می کنن هم خانوما یه شغل دیوید بکام دل پیرو و خیلی دیگه از اقایون..............
    کلی ازمون های مختلف رو باید رد کننداز بین هزاران تفر تا بتونن بازیگر تبلغات شن به اختیار خودشون هم بازیگر تبلیغات میشن خیلی ها این ارزو رو دارند
    ولی موقع ازدواج مهریه و شیر بها اینجور چیزا مطرح نیست به نظرت اینا قیمت گذاری رو انسان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من با نظر شما موافقم میدونم جامعه ما هم اون طور باید و شاید درست اسلام و حجاب و تعریف نکرده که یا یه عده معنای واقعی حجاب و ندونستن یا این که بدون این که خودشونم متوجه بشن و به خیال لجبازی با یه عده افراطی به خودشون ظلم کردن . من میدونم حتی الان هم حجاب و دینداری جنبه سیاسی پیدا کرده. که این خیلی اشتباه. من میگم زن ها و دخترا به چه قیمتی خودشونو فقط و فقط برای خودنمایی تباه میکنن برای هیچ.میدونم شاید منم درباره پسرا و این که با پوشش دختر خانوما چه حالی مشن زیاده روی کردم اما حتی تو کشور های خارجه زن هایی که بری تبلیغ یا بازیگری و امثال این شغل ها با پوشش هایی ظاهر میشن کهالان ما چند برابرش و در دخترامون میبینیم که نه هنر پیشه ان و نه تبلیغاتی. نمیگم هنر پیشه ها همه بدن و خدای نکرده ... اما جامعه ما اسلامیه اگر قبول کردیم تو این جامعه زندگی کنیم باید حداقل یه کم با روش های زندگی این جامعه پسش بریم من هیچ وقت نخواستم و نمیخوامتو زندگی کسی دخالت کنم یا این که نظرمو به کسی تحمیل کنم من من فقط خواستم نظرات دخترا و پسرای این باشگاه و بپرسم که چرا واقعا اکثریت جوونا این طوری فکر میکنن و بزرگتر هاشونم نسبت به اونها بی تفاوتن همین

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

تعریف شما از تباهی چیه ؟ چرا کسایی که مدل هستند بازیگر بی حجاب اینا دارن تباه می شن؟ مگه دزدن یا قاتلن؟
    الان بازیگرا و خواننده ها هالیودی پولدارترین ادما دنیا هستند لامبورگینی سوار میشن تو قصر زندگی مکنن با این پولایی که در میارن به اقشار فقیر هم کمک میکنند
    هم خودشون خوب زندگی مکنن هم بقیه رو از مرگ و کرسنگی نجات میدن هم مردم رو سرگرم میکنن
    به چندتا نمونه اشاره میکنم
    آمار جالب توجه سازمان ملل
    نکته قابل توجه دیگر اینجاست که افرادی مانند آنجلیناجولی و برادپیت هر کدام با یک میلیون دلار کمک نقدی ، بیش از کشورهای نفت خیز خاورمیانه و روسیه به مصیبت زدگان هائیتی کمک کرده اند...ایران نیز تا کنون 30 تن کمک های جنسی و 106 هزار دلار کمک مالی به هاییتی ارایه کرده است...عربستان هیچ کمکی نکرد.
    منبع

مردی آنست که دست افتاده گیری، هیچ ارزشی بالاتر از کرامت انسانی و احترام گذاشتن به اون نیست.

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

مدونا شکیرا ماریا کری وغیره........ تا حالا جون خیلی از افریقایی هارو نجات دادن که داشتن از گرسنگی می مردن
    خیر ترین ادما دنیا همین ستاره ها هالیود هستند هر کودم چند میلیون دلار صرف خیریه میکنه و طرفدار هاشون هم تشویق به این کار می کنن
    5 سال پیش کل خواننده ها جهان در حمایت از گرسنگان افریقا یه کنسرت گذاشتن تو کل جهان میلیونها نفر تو کل جهان به این کنسرت رفتن در کشورها مختلف
    پول خیلی زیادی تونستن کمک کنن به کودکان افریقا
    صحرا افریقا جاییه بچه از گرسنگی پا مادرش رو گاز می زنه و کلی ها از گرسنگی میمیرن
    همین شکیرا تو mtv یه روز دیدم یه بچه ایدزی افریقایی رو بغل کرده بود داشت گریه می کرد

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من خوب منظورتونو متوجه ام اما شاید اشتبا از منه که خوب منظورمو بیان نمیکنم.منظور من از تباهی فقط زندگی 80 ساله این دنیا نیست حالا تازه اگرم 80 سا ل عمر کنیم معلوم نیست که تا کی زنده هستیم منظورم اینه که اگه به دنیا اومدیم نه این که اون قدر سر گرم دنیا بشیم که یادمون بره چرا دنیا اومدیم.منظورم اینه که طوری زندگی نکنیم که اون دنیا خجل باشیم و حسرت بخوریم که چرا خودمون خودمونو گول زدیم و کار هایی که خدا گفته نکنید و کردیم و کارایی که گفته بکنید و انجام ندادیم و کوتاهی کردیم. همه ی ما میدونیم خدا دوست نداره زن ها طوری رفتار کنن یا طوری لباس بپوشش کهباعث جلب توجه مردا بشه . یا زن میتونه شیک باشه تمیز باشه مرتب باشه حتی گرون ترین لباس ها رو بپوشه اما پوشیده باشه. من حق میدم یه عده آدم افراطی فکر میکنن با کثیف بودن و ...مثلا مون ترین آدم هستن . نه من میگم چه دختر چه پسر باید به خودش برسه مرتب باشه خوب لباس بپوشه اما نه این که شال سر کنه انگار چیزی سرش ننداخته یا این که انگار صورتشو کردهتو قوطی رنگ زن متونهخوب وارد جامعه بشه با مردا در کنارشون کار کنه .تبادل نظر کنه و......به طوریرفتار کنه که بقیه در کنارش فکرشون آزاد باشه نه این که یه زن کارمند با یه جور لباس پوشیدن یا یهه جور صحبت کردن معقوله کار زن و مرد در کنار هم و به جاهای دیگه سوق بده.

در باره هنر پیشه ها و .که گفتید باید بگم این درسته که آنجولیا جولی کمکها ی زیادی به فقیرا میکنه .بقیه چیزایی که خودتون شمردین اما به چه قیمتی؟ حالا من یه مثال برای شما میزنم شما بگو کدوم بهتره؟ یه دکتر و فرض کنید که زحمت کشیده درس خونه و پول خیلی زیادی در میاره یا هر آدم دیگه ای که شما میشناسید. این دکتر با کار و تلاشش به فقیرا کمک میکنه. حالا آنجلیا جولی رو تصور کنید یا برادپیت با بازی کردن چه فیلمایی پول در میارن وبه بقیه کمک میکنن هر دو پول یکیه؟؟؟من که فکر نمیکنم . مثلامن نیتم خیره و دوست دارم به بقیه کمک کنم اما میرم دزدی یا این که هزار خلاف میکنم یا از راه حلال پول در نمیارم اما میارم میدم به فقیر این درسته
    ؟؟؟ اونها تو آخرت چی جواب خدا رو میدن؟ کار عربستانی ها هم درست نیست من طرفدارشون نیستمم یا نمیگم هر کسی که به ظاهر مومنه نمره اش بیسته نه خیلی ز آدما هستن که از دین فقط و فقط نماز خوندن و روزه گرفتن و ...... فهمیدن این بدتر هم هست. ما که حداقل از زمانی که د نیا اومدیم اسم مسلمونی رومون گذاشتن و لااقل یه چیزای دسته پاشکسته بیشتر از اونایی که از اسلام چیزی نمیدونن که نباید بگیم زندگی این هالییودی ها خیلی خوبه .باید تعریف زندگی خوب ما یه چیز دیگه باشه.باید اگه شب سرمونورو بالش گذاشتیم فقط به این فکر کنیم که اگه یه دقیقه دیگه مردیم پشیمون نیستیم که چرا این طوری زندگی کردیم. من اصلا نمیخوام نظرمو به دوستان تحمیل کنم من فقط میخواستم بپرسم چرا این قدر ما جوونا خودمون دست کم گرفتیم و اون قدر خودمون سرگرم ظواهر کردیم که توانایامون وگم کردیم و با خود آرایی میخوایم خودمون مطرح کنیم. خدا همیشه بنده هاشو همه چیز تموم میخواد . اهل تفکر باشن مرتب باشن به خودشو برسن. به دینشون برسن و بنده های دیگه خدارو تو چشم نگه دارن

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

خوب اخه اونا مسلمون نیستن هر کس دینش یه چیزتو جهان 2 میلیارد مسیحی هست که یک میلیارد و چهارصد مسلمون که دویست میلیون نفرشون شیعه هستند بعضی ها دین ندارن مثلا بودایی ها به خدا اعتقاد ندارن 700 میلیون هم هستند مسیحی ها اعتقاد به حجاب ندارن ادیسون انیشتن پاستور نیوتن داروین ذکریا رازی مندلیوف گاندی زیگموند فروید و غیره اینا مسلمون نبودن میرن جهنم به نظرت؟اینا یه سری ادمایی هستند که همه براشون احترام قائلن
    دین یه چیزی نیست بین همه انسان ها مشترک باشه ولی یه سری مسایل هست که سرشت انسانی همه انسان ها توش شریکن مثل عشق مادر به فرزندش کمک به همنوع

من خودم به شخصه اگه کار خوبی میکنم یا کاری بدی نمیکنم برا پاداش بهشت و مجازات جهنم نیست
    همین که پیش وجدان خودم خیالم راحت باشه ارامش دارم

همیشه می گفتن بعد از کار تو معدن بازیگری سخت ترین شغله. بتونی نقش ها مختلف رو تجربه کنی و باهاشون زندگی کنی.بازیگری به نظر اسون میاد خیلی سخته
    مثل این که بگیم یه اهنگساز که داره گیتار میزنه کارش راحته ولی خودمون بخوایم اینکار رو انجام بدیم نمیتونیم
    نمی دونم چه ارتباطی بین بازیگری و دزدی هست؟ که اینو گفتین

به نظرم سخت ترین کار تو زندکی انسان بودن
    مثل یه نقاش که احتیاج به مهارت وتلاش داره ما انسانها هم باید در انسان بودنمون تلاش کنیم و مهارت کسب کنیم

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

دوتا انسان یه بودایی یه مسلمون رو در نظر بگیریم کنار هم
    وقتی یه مسلمون داره یه گوسفند رو قربانی میکنه احساس ثواب داره ولی یه بودایی اینکار رو نمی کنه و عذاب وجدان می گیره که به یه جاندار دیگه صدمه بزنه

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط adeleh 2 نمایش پست ها
    ما که حداقل از زمانی که د نیا اومدیم اسم مسلمونی رومون گذاشتن
    به نظر من هرکس خودش باید تحقیق کنه راه خودش رو انتخاب کنه درست نیست از بچگی برامون تعیین کنند چی هستیم

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من منظورم این نیست که بازیگری شغل راحتیه نه منظورم این نیست که بازیگرا آدمای خوبی نیستن اما تو هر کشوری یا هر دینی اینو قبول نمیکنه که مثلا هر نقشیو بازی کنن منظورمو متوجه میشید؟؟مثلا آنجلیا جولی هر نقشیو بازی میکنه که درست نیست. درسته که اونها مسلمون نیستن اما متعهد به همسر بودن براشون مهمه.درسته؟؟زنی که هر نقشی و بهش بدن بازی بکنه به نظرت به همسرش متعهده؟؟حالا ما اصلا با اونها کاری نداریم من منظورم دخترا و خانومای ایرانی بود که حتی معنای قربونی ردن و میدونیم که بودا نمیدونه یا این که خودمون دوست داریم همسرمون به ما وفادار باشه و ما تنها زن زندگیش باشیم همون طور که اونها تنها مرد زندگمون هستن. من واقعا متاسفم که اینو میگم.من دوره لیسانسم تو شهرستان درس خوندم که مجبور بودم خوابگاه بگیرم .دخترایی بودن که عقد کرده بودن اما با یه پسر دیگه تو اون شهر دوست بودن . من متوجه نمیشم همون اگه میفهمید شوهرش با کسی دوست بوده زمین و به آسمون میدوخت پس چرا خودش؟؟؟من میگم راهمونو گم کردیم. من میگم خودمون خودمون دست کم گرفتیم. من میگم ما که از وقتی دنیا اومدیم تو کشور اسلامی بزرگ شدیم یه کوچولو بیشتر از کسایی به دین اعتقاد داریم که اصلا چیزی از اسلام نمیدونن. من میگم آدامایی هم که مسیحی هستن هم باز به چیزایی اعتقاد دارن که الان دخترای ایرانی اعتقاد ندارن چرا باید این طوری باشه من مخخالف مسیحی و...تیستم نمیگم اونها جهنمین نه.ددوست دارم یکی خیلی صادق به من بگه واقعا چرا دخترا این طوری لباس میپوشن اگه بفهمن یکی بهتر تونسته دل همسرشون ببره خوشحال میشن یا بی تفاوت میذرن. دوست دارم یکی به من بگه واقعا یه مرد یا پدر اگه ببینه هزار تا مرد از دیدن سر و گردن لخت دخترش یا زنش یا بالذت بردن از آرایشش یا خیلی چیزای دیگه اونم لذت میبره ؟ناراحت نمیشه؟؟اگه نه چرا؟؟

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

مشگل از اونجایی شروع میشه که همه چی با هم قاطی میشه فرض کن یه دختر نخواد با کسی ازدواج کنه شرایط اجنماعی و فرهنگی قانونی جامعه یه جور که نمی تونه از پس زندگیش بر بیاد به تنهایی مجبور میشه ازدواج کنه مردی هم که باش ازدواج میکنه بد بخت میشه دختر وقتی ازدواج می کنه یه سری محدودیتایی که تو دو دوران دو شیزگی داشته
    برداشته میشه منظورم رو فکر کنم گرفتین

تو خارچ کسایی که دوست ندارن به کسی تعهد بدند ازدواج هم نمی کنن مسیر زندگی شون رو جدا میکنن و........
    من متوجه منظورتون هستم حرفتون هم حق ولی دلیلشو دارم میگم که اینجور خیانت پیش میاد

مشگل جامعه ما اینه الان همه چی با هم قاطی شده معلوم نیست کی چه کاره همه مجبورن یه جور زندگی کنن برا همین کوچکترین روزنه ای به دست بیارن خیانت می کنن
    اجبار و زور نتیجه عکس داره برا همینه انقدر مشگل داریم تو جامعه و این مسایل پیش میاد

صفحه 3 از 9 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع