بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 9 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 84

موضوع: چی سر عقاید اکثر آقایون اومده لطفا همه آقا پسرا و دختر خانوما نظرشونو بگن

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

پیش فرض چی سر عقاید اکثر آقایون اومده لطفا همه آقا پسرا و دختر خانوما نظرشونو بگن

من واقعا سر در نمیارم چی سر عقاید آفا پسرا و بابا ها اومده .تو کوچه و خیابون که میری ،دانشگاه که میری یا ...این دخترای جورو واجور رو که میبینی (البته نه همهی دخترا اکثر دخترا رو منظورمه) فکر میکنی چرا آقایونه این خانوما یا پدراشون هیچ توجهی به طرز لباس پوشیدن یا آرایش و... دختراشون یا همسرشون ندارن .آدم شک میکنه نکنه خدای نکرده خدای نکرده آقایون غیرتشونو به باد دادن یا این که نسبت به عزیزشون بی توجه شدن شاید هم دوست دارن با اونها به بقیه پز بدن که ما میتونیم میدونین که منظورم چیه؟ من فکر نمیکنم ناموس تقسیم شدنی باشه که این آقایون ناموسشونو در اختیار چشمای نامحرما میگذارن تازه ذوق هم میکنن. یکی به من بگه چرا تواین عروسی ها با این لباس هایی که خانوما میپوشن و آقیون براشون دیگه فرقی نمیکنه که زنشون یا نامزدشون یا دخترشون با آقای دیگه برقصه یا رژه بره آقا یکی جواب منو بده:169:

pinkrainbow آواتار ها
    • 123

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    ایران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مدیریت جهانگردی
    راه های ارتباطی

به نظر من علتش برنامه ها و فیلمهای بی محتوای ماهواره هست که کم کم داره روی باورهای دینی اثر میذاره و یه جورایی همه رو بی حیا کرده

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام
    ربطی به برنامه های ماهواره یا جاها و موارد دیگر نداره.بی خود بی عقلی و بی هویتی خودمون رو گردن کسی ندازیم.
    خدا به همه عقل و شعور داده و حالا هرکسی ازشون استفاده می کنه یا بیخال میشه خودشو می زنه به نفهمی با گردن کسی می انداره!!

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط adeleh 2 نمایش پست ها
    من واقعا سر در نمیارم چی سر عقاید آفا پسرا و بابا ها اومده .تو کوچه و خیابون که میری ،دانشگاه که میری یا ...این دخترای جورو واجور رو که میبینی (البته نه همهی دخترا اکثر دخترا رو منظورمه) فکر میکنی چرا آقایونه این خانوما یا پدراشون هیچ توجهی به طرز لباس پوشیدن یا آرایش و... دختراشون یا همسرشون ندارن .آدم شک میکنه نکنه خدای نکرده خدای نکرده آقایون غیرتشونو به باد دادن یا این که نسبت به عزیزشون بی توجه شدن شاید هم دوست دارن با اونها به بقیه پز بدن که ما میتونیم میدونین که منظورم چیه؟ من فکر نمیکنم ناموس تقسیم شدنی باشه که این آقایون ناموسشونو در اختیار چشمای نامحرما میگذارن تازه ذوق هم میکنن. یکی به من بگه چرا تواین عروسی ها با این لباس هایی که خانوما میپوشن و آقیون براشون دیگه فرقی نمیکنه که زنشون یا نامزدشون یا دخترشون با آقای دیگه برقصه یا رژه بره آقا یکی جواب منو بده

زن و دختر هم عقل دارن شعور دارن همه انسان ها اختیار دارن خودشون نوع پوشش رو انتخاب کنن زن هم انسان خوب نیست ادم به جا بقیه تصمیم بگیره
    مگه بردمون هستن به شون دستور بدیم و تنها فرق انسان و حیوان اینه که انسان اختیار داره خوب نیست انسان این گوهر زیبا رو از کسی سلب کنه
    خودت رو بذار به جای یه دختر ببین دوست داری کسی به جات فکر کنه ومجبورت کنه؟
    اگه غیرت معنیش اینه مزاحمت برا عزیزت درست کنی کن من بی غیرتم
    غیرت و مردونگی به اینه از مشکلات کسی که دوست داری کم کنی ازش حمایت کنی نه اینکه خوت بانی مشگل برا عزیزت باشی
    میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

دوتا فیلم هست نگاه کردنش خالی از لطف نیست
    افساید
    گیس بریده
    تا حالا به این فکر کردی چرا امار دخترایی که فرار میکنن از خونه بالاست؟

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
    که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
    واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند
    چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

حافظ این دوتا بیت رو خیلی خوب اومده
    شما وکیل وصی مردمی مگه پوشش هر کس به خودش ربط داره تو زندگی مردم سرک نکش

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

من واقعا سر در نمیارم چی سر عقاید آفا پسرا و بابا ها اومده .تو کوچه و خیابون که میری ،دانشگاه که میری یا ...این دخترای جورو واجور رو که میبینی (البته نه همهی دخترا اکثر دخترا رو منظورمه) فکر میکنی چرا آقایونه این خانوما یا پدراشون هیچ توجهی به طرز لباس پوشیدن یا آرایش و... دختراشون یا همسرشون ندارن .آدم شک میکنه نکنه خدای نکرده خدای نکرده آقایون غیرتشونو به باد دادن یا این که نسبت به عزیزشون بی توجه شدن شاید هم دوست دارن با اونها به بقیه پز بدن که ما میتونیم میدونین که منظورم چیه؟ من فکر نمیکنم ناموس تقسیم شدنی باشه که این آقایون ناموسشونو در اختیار چشمای نامحرما میگذارن تازه ذوق هم میکنن. یکی به من بگه چرا تواین عروسی ها با این لباس هایی که خانوما میپوشن و آقیون براشون دیگه فرقی نمیکنه که زنشون یا نامزدشون یا دخترشون با آقای دیگه برقصه یا رژه بره آقا یکی جواب منو بده
    خب عزیز!! در این دوره زمونه نمیشه مثلا کسی به خواهرش گیر بده وقتی میگه چرا اینطوری لباس پوشیدی برمیگرده بهش میگه به تو ربطی نداره من پدر دارم یا اینکه میگه تو چرا خودت تیپ میزنی اگه بده خودت هم درست لباس بپوش. و پدره هم نمیتونه به دخترش گیر بده چون این دوره زمونه شده دوره فرزند سالاری!! یا شوهره نمیتونه به زنش گیر بده اولا زنه میگه من دختر دهاتی نگرفتی که بخوای اینطوری باشم یا اینکه تویی که بهم اعتماد نداشتی چرا با من ازدواج کردی!! یا زیاد گیر بده زنه میره مهریه اش رو به اجرا میزاره که میدونید که در ایران مرد و زن ازواج میکنن همه چیز به نفع زن تمام میشه مهریه- شیر بها- و وقتی خدای نکرده زن طلاق میگیره مهریه ای رو میگیره- جهیزیه ای که اورده رو میبره- تازه نفقه و غیره هم باید مرد بده!!! با این اوصاف مردا میترسن اولا زندگی رو زن بکامشون تلخ کنه دوما ازشون طلاق بگیره که باعث بشه این همه پول و غیره ازشون بگیره. با این همه اوصاف الان زمونه فرق کرده- همه زنای این دوره زمونه تقریبا یک نوع لباس و مدلی شدن برای همین عین قدیم نیست که همه نگاشون کنن مردا هم طرز فکشون نسبت به قدیم فرق کرده. با این همه اوصاف من خودم بشخصه با طرز لباس پوشیدن بعضی از خانوما که واقعا دیگه شورش رو در اوردن اصلا موافق نیستم. این خانما اکثرا مجرد هستن! یا از شوهرشون طلاق گرفتن یا اینکه شوهرشون یا زن ذلیل هست یا جرات مخالفت با زنش رو نداره!! در کل هر کسی به نسبت شخصیت و طر ز فکرش برخورد میکنه و یک تیپ میزنه!! ولی هیچوقت با ظاهر و لباس پوشیدن ادما قضاوت نکنید!!! من بشخصه دیدم و شنیدم خانومایی که کاملا با حجاب بودن ولی بعدا معلوم شده چه کارا کردن و حتی مامورین انتظامی توی یک خونه با چند مرد گرفتنشون!! برای همین هرگز بنظر بنده نباید با ظاهر کسی در مورد باطن و شخصیت و درستی و غلطی اون قضاوتی کرد!!

با احترام مدیریت باشگاه

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنونم که توجه کردی و خواستی این سوال منو جواب بدی.من وکیل وصی کسی نیستم دوستم ندارم تو زندگی کسی دخالت کنم نمیدونم چرا این سوال منم شما رو ناراحت کردو از کوره در رفتین اما اینو بدون که هر کسی که تو اجتماع زندگی میکنه تابع یک سری قوانینه که باید رعایت کنه اگر نمیتونه باید بره سر یه کوه و پا تو اجتماع نگذاره.میدونی منظورم چیه وقتی یه دختر خانومی با این وضعی که توصیف کردم بیرون میاد و خانواده اش هیچ عکس العملی نشون نمیدن خوبه بقیه دکانی بی حیایی که اینها باز کردن و ببندن.مطئن باش اینها با این روش زندگی روی زندگی بقیه تاثیر میگذارن نمیدونم دختر یا پسر اما مطمئنم ازدواج نکردی هر وقت متاهل شدی خوب حرف امروز منو درک میکنی این دخترا یا پسرا با بی حیایی حریم امن خانواده رو خراب میکنن و یه عده آدم ضعیف النفس و از زندگی عادیشون منحرف میکنن بین زن و مرد بی اعتمادی و زیاد میکنن.من مطمئنم ون پسری یا پدری که با این دخترا برخورد نمیکنن و به اصطلاح نمیخوان تو زندگی کسی دخالت کنن میخوان که خودشونم آزاد باشن و متعهد به کسی یا چیزی نباشن .این دخالن نیست آقا یا خانوم فیلسوف اگه متقاعد نشدی بگو بیشتر موضوعو باز کنم

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام آقای مدیر ممنونم که شما هم تو بحث شرکت کردید. اما دلخور میشم وقتی میبینم چرا بعضی وقا خودمون خودمونو گول میزنیم. من متوجه ام منظور شما رو اما وقتی که شما مشکلات پسرا رو میگید و این که خانوما با مخالفت پسرا چه بلایی سرشون میارن موافقم اما فکر نمیکنین چرا این طوری شده فکر نمیکنین شاید خود ما ها مقصر باشیم؟ منم یه دخترم ازدواجم نکردم خوبم اخلاق دخترا رو میدونم زن ذاتا دوست داره خود نمایی کنه دوست داره جلب توجه کنه اگه کسی نباشه پاسج به این جلب توجه این خانوما بده مطوئن باشین اینها یه کم خودشونو جمع و جور میکنن تازه اون پسری که همچین دختری و برای یه عمر زندگی انتخاب کرده باید این طوری ازبه اجرا گذاشتن مهریه و.... بترسه من منظورم اینه که چرا باید یه عده آدم بی حیا تو زندگی یه عده آدمی که میخوان راحت و با فکر باز زندگی کنن تاثیر منفی بذارن و بقیه هم که مخالف این طور برخوردا هستن چیزی نگن و بگن چرا باید طرز زندگی و لباس پوشیدن بقیه دخالت کنیم مگه هر کی هرکیه مگه ما تو یه اجتماع زندگی نمیکنیم من مطمئنم همون آدمایی که بی حیایی و نرویج میدن هم یه روز تو زندگیشون همون بلایی که سر زندگی بقیه آوردن سرشون میاد اما ما ها که اعتقاد به یه چیزایی داریم نباید بگذاریم بقیه هر کاری دوست دارن بکنن من میدونم از ضاهر کسی نباید قضاوت کردم میدونم منظورتون اما اینم میدونم که میدونین این دخترا با این پوشششون چه بلایی سر پسرا میارن و چه طور حالشونو خراب میکنن لااقل اینم میدونم که یه پدر فقط و فقط به خاطر ترسیدن از این که یه دختر فرار نکنه یا...... از ترس این نیست که به دختر یا خانومش تذکی نمیده مطمئن باشین اون تو تربیت بچه اش کم کاری کرده و اونجایی که باید از خودش مایه میگذاشته و جلوی خودشو میگرفته و پا روی نفسش میگذاشته نگذاشته لااقل انشاالاه اگه شما ازدواج کردید کسی و انتخاب کنیدکه اگه تذکری دادید نترسید که مهریه اجرا بگذاره اصلا آدم مجرد بمونه بهتره از این که با همچین دختر زیر یه سقف زندگی کنه یا وقتی بابا شدید شما و خانومتون بتونین هر برنامه ای هر رسانه ای یا واضح بگم ماهواره خریدن و....و بتونین پا رو دلتون بگذارید که فردا بچتون نکه به شما چه ربطی داره و.... هر چیزی و به هر جا رسیدن مایه میخواد زحمت داره که اگه خرج کنید خدا بی اجر نمیگذاره محاله تلاش کنید و عقایدتون این نباشه خدا یه دختر اون جوری نسیبتون کنه و با بچه های این طوری.

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

هر کسی که تو اجتماع زندگی میکنه تابع یک سری قوانینه که باید رعایت کنه اگر نمیتونه باید بره سر یه کوه و پا تو اجتماع نگذاره.
    فکر کنم منظورت از کوه دبی باشه تو حراج..........
    حتما شما اجتماع هستی بقیه هم یک نفر فرض کردی
    فرض کنیم اکثریت اجتماع با شما موافق این دلیل میشه زور بگی به اون یه نفر حقوق انسانیش رو زیر پا بذاری

صفحه 1 از 9 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع