عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: اسانس نعناع برای تسكین دردهای پا، دست، كمر و گردن مفید است.

محمد صالحی سورمقی اظهار داشت: گیاه نعناع با نام علمی mentha است كه در جهان به نام minth شناخته می‌شود؛ این گیاه دارای بیش از 30 گونه مختلف در جهان است.
وی با بیان اینكه اكثر این گونه‌ها به صورت شیره خوراكی از زمان باستان مورد استفاده بوده است، افزود: نعناع یكی از پرمصرف‌ترین گیاهان خوراكی دارویی است و رایحه آن از پرمصرفترین رایحه‌ها در صنایع خوراكی، غذایی، بهداشتی، ماساژ درمانی و دارویی محسوب می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: دو گونه مهم دارویی ـ خوراكی نعناع به نام‌های mentha piperita با نام ایرانی نعنا فلفلی و mentha spicata نام ایرانی نعنای قمی مشهور هستند.

صالحی سورمقی بیان داشت: محصولات گیاه نعناع به صورت تازه، خشك، عصاره، عرق گیاهی، چای كیسه‌ای و تنتور مورد استفاده است. در حال حاضر محصولات گیاهی ایده‌آلی از نعناع در داروخانه‌ها ارائه می‌شود كه به نام منتول meinthol و كارمیت مشهور است.

وی اظهار داشت: منتول meinthol به عنوان ضددرد، تسكین و درمان دردهای دست، پا، كمر و گردن، رفع علائم سرماخوردگی،‌ رفع احتقان بینی در سرماخوردگی، آسم مورد استفاده قرار می‌گیرد.