حوادث : به گزارش فارس، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.
اين زن 28 ساله در حضور قاضي اين شعبه با بيان اينكه حق طلاق در دست من است، گفت: شوهرم هيچگونه مشكل روحي و جسمي نداشته و اصلاً به رفت و آمد من كار ندارد ولي من از اين وضع خسته شدهام چرا كه شوهرم را نسبت به خود بيتفاوت ميدانم؛ در واقع او از روي محبت مرا آزاد گذاشته است ولي من اين محبت را نميخواهم.
وي با اشاره به اينكه فرزندي نداريم، ادامه داد: شوهرم اصلاً از هيچ كدام از رفتارهاي من ايراد نميگيرد؛ گاهي رفتار خود را تغيير ميدهم تا از من ايراد بگيرد ولي او در عين خونسردي، پر محبت نيز هست و ايرادي از من نميگيرد.
زن در حضور قاضي دادگاه گفت: گاهي آنقدر داد و فرياد كرده و غذا را ميسوزانم تا شوهرم ايراد بگيرد ولي او اصلاً اهميتي نداده و مثل هميشه پرمحبت است و من در حال حاضر ديگر نميتوانم اين زندگي را تحمل كنم.
مرد در دادگاه خانواده حاضر شد و با بيان اينكه من همسرم و زندگيام را دوست دارم و نميخواهم اختلافي بين ما پيش بيايد، گفت: با همه رفتارهاي همسرم كنار آمدم و نگذاشتم كه كوچكترين مشكل و اختلافي در زندگيمان پيش بيايد و هميشه كوتاه آمدم ولي امروز به دليل گذشت و محبتم به دادگاه كشانده شده و متهم به محبت افراطي هستم.
زن بار ديگر در مقابل قاضي افزود: ميخواهم از شوهرم جدا شوم چرا كه تحمل زندگي در كنار او را ندارم.
قاضي اين شعبه حكمي صادر نكرد و طرفين را به مصالحه دعوت كرد و جلسه را پايان داد.