بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 24 از 24 اولیناولین ... 14222324
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 232 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بايد ار تجربه تاتنهام درس بگيريم مانچيني: رفتار و گفتار ته‌وز نشان مي‌دهد كه به من‌‌سيتي باور دارد سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: رفتار و گفتار کارلوس به گونه‌اي است که نشان مي‌دهد به من‌سيتي باور دارد و از نظر من او در تيم مي‌ماند. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از ديلي‌استار، روبرتو مانچيني اظهار داشت: حضور در ليگ برتر روز به روز سخت‌تر مي‌شود. در اين ليگ الان نه فقط منچستريونايتد، چلسي و آرسنال مدعي نيستند. بلکه ليورپول و تاتنهام هم به جمع مدعيان اضافه مي‌شوند و اين کار را براي ما سخت‌تر مي‌کند. وي افزود: فکر مي‌کنم در تابستان بايد بازيکنان جديدي را استخدام کنيم که به تيم کمک کافي کنند. ستارگاني که جلوي از دست رفتن امتيازات را بگيرند. زيرا در ماه‌هاي فوريه و مارس، خيلي از امتيازات را از دست داديم که به ضررمان تمام شد. مربي يک سال و نيم اخير آبي‌ها ادامه داد: فصل قبل بازيکنان ما از جام‌جهاني مستقيما به تيم آمدند و فرصت استراحت نيافتند. ولي امسال ما زمان کافي براي آماده‌سازي‌شان داريم. بايد از تجربه تاتنهامي‌ها که در ليگ قهرمانان خوش درخشيدند ولي در ليگ برتر پنجم شدند، پند بگيريم .چون با داشتن کادري متناسب‌تر مي‌توانيم زمينه ظهور تيمي قدرتمند را براي فصل بعد در دو عرصه ليگ برتر و اروپا مهيا کنيم. وي در مورد شايعه ترک کارلوس ته‌‌وز کاپيتان آرژانتيني‌ من‌سيتي نيز بيان کرد: خيلي مهم است که هرکس در جايي که کار مي‌کند، به آن سازمان اعتقاد و باور داشته باشد. رفتار و گفتار کارلوس به گونه‌اي است که نشان مي‌دهد به من‌سيتي باور دارد. پس از نظر من او ماندني خواهد شد، حتي خودش اين موضوع را در گفت‌و‌گويش با من متذکر شد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از قهرماني تيم دوم منچستر در جام حذفي فرگوسن‌: من‌سيتي حريف ما در آقايي بر فوتبال انگليس نيست سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از کسب مقام قهرماني ليگ برتر براي تيم دوم شهر منچستر رجزخواني کرد. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از ديلي‌استار، سرآلکس فرگوسن عصر شنبه با کسب تساوي يک بر يک تيمش مقابل بلکبرن، يک هفته مانده به پايان فصل جاري ليگ انگليس، افتخاري بزرگ را بار ديگر براي يونايتدي‌ها به‌ارمغان آورد، اظهار داشت: براي کسب عنوان در فصل آينده هم آماده هستيم. بهتر است تيم همشهري‌ ما، من‌سيتي‌ فکر رسيدن به قهرماني هم نکند. اين مربي اسکاتلندي وقتي در روز ثبت نوزدهمين مقام نخست يارانش، قهرماني منچسترسيتي را در جام حذفي به چشم ديد، از لابلاي سخنان روبرتو مانچيني، همکار ايتاليايي‌اش و ديگر مقامات سيتي‌ها متوجه شد آنها براي فصل آينده خيال رسيدن به پله اول ليگ را در سر دارند. فرگوسن با نشان دادن واکنش در اين‌باره عنوان کرد: در دهه 80 دوران شکوه ليورپول بود؛ اما الان دوره آقايي ما بر فوتبال انگليس است. بهتر است ديگران اين نکته را بپذيرند. البته ما مي‌پذيريم که سيتي‌ها در پي رقابت‌ با ما هستند، همانگونه که در برابر ديگر رقبا موضع‌گيري مي‌کنيم، ‌رقابت با آنها را مي‌پذيريم. ولي در نهايت عنوان مي‌کنيم سدي در مسير قهرماني‌هاي بعدي ما نخواهند بود.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

صفحه 24 از 24 اولیناولین ... 14222324

برچسب برای این موضوع