بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: سه راه برای مشاهده کامل آراس‌اس فید(RSS Feeds) در مرورگر گوگل

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

پیش فرض سه راه برای مشاهده کامل آراس‌اس فید(RSS Feeds) در مرورگر گوگل

من طرفدار متعصب آراس‌اس هستم. بگذارید تا معرفی کنم. در حالی که عده ای از مردم حرفهای مهمل با تمام جزئیات درباره دوران فیدها می گویند که میزان آن هم بالا گرفته است، تدابیری که ارائه شده و کاربرد دارد در مورد این فیدها به روشهای مناسب قطعا به فیدهای آراس‌اس اعتبار قوی می بخشد.
    حقیقتاً برای من فکر دیدن وب سایت های مشابه به دفعات به قصد خواندن مندرجات آن نسبتاً کسل کننده است. همان ایده ای که هر سایت را نشانه گذاری کنند و سپس آن نشانه را کلیک کرده تا آنچه که تغییر یافته مشاهده شود! به نظر من نشانه گذاری دیگر منسوخ شده درحالی که آراس اس فید اینگونه نیست.
    به هرحال یک مشکلی که دائماً با آن برخورد داریم ، سایت‌هایی هستند که گزیده‌ای از یک مطلب را به صورت فید به جای کل مندرجات ارائه می‌دهند. که این موضوع موانع بیشتری ایجاد می کند اگر سایتی باشد که فقط تصاویر را ارسال کند و از شما بخواهد تا برای بارگیری کند کل سایت به قصد نمایش عکس کلیک کنید.(همچنین قطعاً می دانید که کل بخش گیکی فان و میک یوز آف ، فیدها را تولید می کنند تا شما بتوانید در مرورگر گوگل اوقات فراغت خود را بگذرانید).
    جای هیچ نگرانی نیست. اکنون من به شما سه روش برای گرفتن کل فید را از بخشی از فید نشان می دهم، به عبارتی، یک سایتی که هر سرویس مرورگر فیدی را می توان بکار برد یا یک مرورگر ضمیمه برای بکارگیری کروم و یکی هم برای فایرفاکس. اگر از اینترنت اکسپلور استفاده می کنید، دست نگه دارید. این مرورگر با هر استانداردی مناسب نیست وبه علت همین استانداردهای ناسازگار اکثراً ناامن و دردسرساز هستند.و اکنون دانلود کروم یا فایرفاکس از طریق آدرس زیر:
    FullTextRssFeed.com

این سایت به طور ویژه به خاطر ساده ترین و زیباترین رابط برنده جوایزی شده است. سایت را باز کنید، در آدرس فید معیوب آر اس اس پیستpaste) (و قسمت تایید(submit) را کلیک کنید.اگر خواستید می توانید با این جذابیت، اخبار فیدهای انگلستان را از بی بی سی از طریق آدرس زیرببینید.
    BBC News - UK

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

داداش این rss پیام نور رو پیدا کن,الان یک ساله که در به در دنبالشم,تمام سورس سایتش رو زیر و رو کردم,پیدا نکردم که نکردم

من بیشتر طرف دار خوراک فیدم
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

برچسب برای این موضوع