-
کميلي/مشاور اوباما حمايت احتمالي مقامات پاکستاني را از بن لادن بعيد ندانست
تهران/ واحد مرکزی خبر/ جان برنان، مشاور اصلی باراک اوباما رئیس جمهور امریکا در امور مبارزه با تروریسم، روز دوشنبه احتمال این را که اسامه بن لادن از حمایت برخی مسئولان پاکستانی برخوردار بوده است، منتفی ندانست. مشاور اصلی اوباما در امور مبارزه با تروریسم تاکید کرد امریکا درباره عملیاتی که برضد اسامه بن لادن تدارک دیده بود،چیزی به مسئولان اسلام اباد نگفته بود. جان برنان خاطر نشان کرد برای من مشکل است که قبول کنم اسامه بن لادن در کشوری که مدتها به وی پناه داده بود، از حمایت برخوردار نبوده است با این وجود من اصلا مایل نیستم درباره حمایتهای رسمی که احتمالا اسامه بن لادن در پاکستان از انها برخوردار شده است، گمانه زنی کنم. جان برنان که در کنفرانسی مطبوعاتی در کاخ سفید سخن می گفت خاطر نشان کرد امریکا درباره عملیات نظامی نیروهای ویژه خود برضد محل اقامت اسامه بن لادن، چیزی به مقامات اسلام اباد نگفته بود و زمانی مقامات پاکستان را در جریان این عملیات گذاشت که گروه نیروهای ویژه امریکا عملیات خود را به پایان رسانده بودند و با جسد بن لادن در حال ترک خاک پاکستان بودند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مقامات کاخ سفید از مدتها پیش تاکید می کنند که پس از تهاجم نظامی امریکا به افغانستان در سال دو هزار و یک، اعضای شبکه القاعده و گروه تندرو طالبان کانون فعالیتهای خود را به طرف مناطق کوهستانی و قبیله ای پاکستان که به راحتی قابل دسترسی نیست، منتقل کرده اند.
مقامات امریکا مناطق قبیله ای پاکستان را که در مجاورت مرزهای افغانستان قرار گرفته است پایگاه اصلی شبه نظامیان طالبان می دانند.
دولت پاکستان هنوز موفق نشده است حاکمیت کامل خود را بر مناطق قبیله نشین کوهستانی و دور افتاده این کشور که شامل هفت بخش نیمه خودگردان است اعمال کند.
برچسب برای این موضوع