خبر فوری: اسامه بنلادن، كشته شد
اوباما گفت پس از آغاز ریاست جمهوری خود، لئون پانتا را به ریاست سازمان سیا منصوب و به او تاكید كرده كه اولویت اصلی آمریكا در جنگ با القاعده دستگیری و یا كشتن اسامه بن لادن است.او گفت یك تیم كوچك عملیاتی آمریكا روز یكشنبه به محل اختفای او در پناهگاهی در پاكستان حمله كرد و موفق به كشتن او شد
خبرنگار "آینده"گزارش داد: در حالی كه اسامه بن لادن، رهبر القاعده 8 سال كابوس بوش و دستگیری یا كشتن او آرزوی رئیس جمهور سابق آمریكا بود، دقایقی پیش باراك اوباما از موفقیت نیروهای ویژه وی در قتل بن لادن خبر داد.
بر پایه گزارش منابع گوناگون خبری، اسامه بنلادن، رهبر فراری القاعده، كشته شده و جسد او اینك در اختیار آمریكاست.
شبكه سیانان نیز گزارش كرده است اسامه بنلادن در خانهای در خارج از اسلامآباد، پایخت پاكستان، به دست نیروهای آمریكایی كشته شده است.
باراك اوباما دقایقی پیش اعلام كرد آمریكا طی عملیاتی اسامه بن لادن رهبر گروه القاعده و عامل حملات یازده سپتامبر را كشته است.
وی گفت كه بن لادن روز یكشنبه در پناهگاهی در پاكستان كشته شد و جسدش در اختیار آمریكا است.
بسیاری از مردم آمریكا در اطراف كاخ سفید تجمع كرده و ابراز شادی می كنند.
اوباما گفت كه پس از آغاز ریاست جمهوری خود، لئون پانتا را به ریاست سازمان سیا منصوب و به او تاكید كرده كه اولویت اصلی آمریكا در جنگ با القاعده دستگیری و یا كشتن اسامه بن لادن است.
وی افزود در اوت گذشته تیم امنیت ملی كاخ سفید به او گفتند كه اطلاعاتی بدست آورده اند كه ممكن است به یافتن بن لادن منجر شود و سرانجام هفته پیش با "تكمیل شدن" این اطلاعات دستور انجام عملیات علیه رهبر القاعده صادر شد.
رئیس جمهور آمریكا گفت یك تیم كوچك عملیاتی آمریكا روز یكشنبه به محل اختفای او در پناهگاهی در پاكستان حمله كرد و موفق به كشتن او شد.
وی گفت جسد بن لادن هم اكنون در اختیار آمریكاست.
گفتنی است بعد از 11 سپتامبر سال 2001 كه القاعده با هواپیما به برجهای دوقلوی تجارت جهانی حمله و قریب 3000 آمریكایی را كشت، دولت آمریكا به بهانه مبارزه با ترور اقدامات مختلفی از جمله حمله به افغانستان و عراق را انجام داد و علاوه بر مسلمانان، شهروندان خود را نیز دچار محدودیتهای فراوان كرد.