-
شرافت انسانی گم شد! + اسناد
بیمارستانی 2 فرد بیمار را بدلیل نداشتن پول درمان سوار بر خودروی آمبولانس و آنها را در کنار خیابان رها می کند.
به گزارش خبرنگار جهان چند روز پیش اهالی یک منطقه با اطلاع دادن به کلانتری محل از 2 بیماری خبر دادند که کنار اتوبان خلیج فارس بعد از پل شهید کاظمی و در زمین های کشاورزی آن حوالی رها شده اند.
پی گیری ها از افراد حاضر در محل ، مشخص کرد که یک دستگاه آمبولانس مزدا خاکی رنگ با سه نفر سرنشین، 2 بیمار را با وضعیت کاملا نامناسب در کنار جاده رها کرده اند.
این 2 بیمار که یکی از آنها دارای شكستگي پا و عفونت و دیگری داراي سوختگي بوده اند، در بیمارستان بستری بودند که به علت نداشتن پول کافی برای ادامه درمان به این مکان منتقل شده اند.
در حال حاضر این بیماران با هماهنگی کلانتری محل به بیمارستان فیروز آبادی شهر ری منتقل شده اند.
- منبع:جهان
-
-
پول نداری حقیری باید بمیری
من از همیشه مردن خسته ام
-
جانشين كلانتري 171 شهيد مصطفي خميني، جزئيات رها كردن دو بيمار در كنار اتوبان خليجفارس را تشريح كرد.
سروان هاشمي در گفتوگو با ايسنا، درباره جزئيات اين حادثه اظهار كرد: ماموران گشت كلانتري 171 شهيد مصطفي خميني، در اواخر فروردين ماه امسال ساعت 10 صبح، دو تن را با لباسهاي بيمارستاني در حالي كه از ناحيه پا، سر و صورت دچار سوختگي بوده و زخمهاي آنان عفونت كرده بود، در كنار اتوبان خليجفارس رها شده يافتند.
وي با بيان اينكه ماموران پليس با مشاهده اين صحنه موضوع را به عوامل اورژانس اطلاع دادند، افزود: اين افراد ادعا كردند كه بيماران يك بيمارستان دولتي در تهران هستند و به دليل نداشتن هزينه بيمارستان، آنان را به وسيله آمبولانس به اين محل آورده و در آنجا رها كردهاند.
هاشمي خاطر نشان كرد: در بررسيهاي بيشتر يك پاكت راديولوژي كه ممهور به مهر يكي از بيمارستان دولتي بود را كشف كردند كه ماموران پليس چندين بار با اين بيمارستان تماس گرفته و موضوع را اطلاع دادند. اين در حالي بود كه مسئولان بيمارستان عنوان ميكردند كه چنين موضوعي صحت ندارد و بيماراني با اين شرايط در بيمارستانشان نداشتهاند.
جانشين كلانتري 171 شهيد مصطفي خميني به ايسنا گفت: اين دو بيمار توسط عوامل اورژانس به بيمارستان فيروزآبادي در شهرري منتقل شدند و پروندهاي در اين رابطه تشكيل و براي بررسي بيشتر به دادسرا فرستاده شده است.
-
یا خدااااا من اینا رو نمیتونم باور کنم یعنی تا این اندازه...
برچسب برای این موضوع