بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 38

موضوع: چرا لپ تاپ ؟؟؟

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

پیش فرض چرا لپ تاپ ؟؟؟

سلام
    چند وقتی بود میخواستم این بحث رو مطرح کنم اما وقت نشده بود .
    این سوال خیلی وقته که ذهنم رو مشغول کرده ؟؟؟

چرا لپ تاپ ...

وقتی تو شرکت از مراجعه کننده ها دلیل شون رو برای خرید لپ تاپ میپرسیدم متعجب میشدم !!!

وقتی ازشون میپرسیدم چرا لپ تاپ چرا پی سی نه ؟ جواب های جالبی میدادند .
    میتونم بگم از 100% کسانی که مراجعه میکردن فقط 30% شون اون هم حداکثر از لپ تاپ به معنای واقعی استفاده میکردند .
    بقیه هم برای بازی و گوش کردن اهنگ و متاسفانه اکثرا برای کلاس گذاشتن از اون استفاده میکردن . چیزی هست که رواج پیدا کرده میبینی که طرف حتی به لپ تاپ احتیاج نداره ولی میاد کلی هزینه میکنه و لپ تاپ میخره .

با توجه به قیمت بالای لپ تاپ تو بازار ایران و اینکه این لپ تاپ ها در صورت بروز مشکل چندان نمیشه از گارانتی هاشون استفاده کرد یا اینکه زمانی که استفاده میکنی باید مبلغی رو به شرکت به ازای تعمیر بپردازی . زمانی که میپرسی چراباید این مبلغ رو باید بپردازی جالبه فقط یه چیز میگن و اون هم اینه که شامل گارانتی نمیشه ( مطلبی هست که خودم به عینه دیدم ) .

نمیخوام بگم که لپ تاپ خوب نیست نه خیلی از مزایایی که پی سی نداره رو لپ تاپ داره ولی در عین حال خیلی معایب هم داره

• قیمتش خیلی بالاتره
    • قطعات گاها قابل ارتقا نیستن و امکانات جانبی پایینی داره
    • زود خراب میشوند
    • خیلی زود داغ میکنند
    • درسته قابل حمل هستند و نمیخواید به برق وصل کنید ولی عمر باطریش کمه
    • استفاده از کیبورد و موس اون هم اغلب برای کاربرا مشکله
    • خیلی از موارد دیگه

حالا میخوام از شما بپرسم که شما چی رو انتخاب میکنید

پی سی یا لپ تاپ

دلیلتون رو هم لطفا بگید که چرا این انتخاب رو انجام دادید ؟

ممنون

sara.it69 آواتار ها
    • 1,920

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

به نظره من هر کدوم کاراییه خاصه خودشو داره
    نمیشه گفت این بهتره یا اون
    ولی مشخصه ای که لپ تاپو بیشتر نشون میده قابله حمل بودنشه که بعضی مواقع واقعا بهش نیازه

ما و مجنون درس عشق را از یک ادیب آموختیم
    او به ظاهر گشت عاشق،ما به معنی سوختیم...

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

به نظر من هم لب تاب بدرد افراد کمی می خوره که واقعا برا کارشون استفاده کنن من هیچ وقت علاقه ای به لب تاب نداشتم 99 درصد کسایی که استفاده میکنن فکر میکنن لب تاب با کلاس تر برا همین استفاده می کنن فقط بار سنگینیه دست ادم خیلی از کارا لب تاب رو گوشی هم انجام میده
    من که خیلی با pc حال میکنم من کامپیوترم همیشه روشن سه روز یه بار یه ساعت خاموشش میکنم سرد بشه در ان واحد 3 تا کار هم ازش میکشم کش cpu هم خوب جواب داده
    هر ماه هم یه قطعه جدید می خرم من 11 تا هارد یه ترابایتی دارم همه هم اینترنال اگه بخوام اکسترنال بخرم هاردامو نزدیک 800 هزار تومن اختلاف قیمت فقط هاردام میشه

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

من پی سی دارم یک مدت بود چون میخواستم خونمونو جابجا کنیم قصد داشتم ردش کنم و لپ تاپ بگیرم ولی بخاطر قیمت بالاش نتونستم
    چون هم جا کمتر میگیره و هم قابل دسترس تره مثلا بخاطر نمونه سوال نمیشه پی سی رو روشن کرد
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

بنده بدلیل لیتکه شغلم برنامه نویسی و طراحی وب هست هم لب تاب دارم هم پی سی لب تاب رو برای جاهایی که دسترسی به برق نیست و در مسافرت و ... غیره استفاده میکنم بنظر من کسانی که تا زمانی که به داشتن لب تاب نیاز ندارین نخرین خصوصا کسانی که کارهای حرفه ای با کامیپوتر ندارن یا کسانی که خیلی کمتر به مسافرت میرن و شغلشون طوری هست نیاز به حمل اطلاعات و دسترسی همه جانبه به نت و کامپیوتر ندارن!! نیازی به خرید لب تاب ندارن لب تاب خیلی حساس هست مثلا به ضربه و نگه داری از اون خصوصا باطری ان که زود خراب میشود.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy نمایش پست ها
    بنده بدلیل لیتکه شغلم برنامه نویسی و طراحی وب هست هم لب تاب دارم هم پی سی لب تاب رو برای جاهایی که دسترسی به برق نیست و در مسافرت و ... غیره استفاده میکنم بنظر من کسانی که تا زمانی که به داشتن لب تاب نیاز ندارین نخرین خصوصا کسانی که کارهای حرفه ای با کامیپوتر ندارن یا کسانی که خیلی کمتر به مسافرت میرن و شغلشون طوری هست نیاز به حمل اطلاعات و دسترسی همه جانبه به نت و کامپیوتر ندارن!! نیازی به خرید لب تاب ندارن لب تاب خیلی حساس هست مثلا به ضربه و نگه داری از اون خصوصا باطری ان که زود خراب میشود.
    با سلام

ابتداعا از آبجی خانوم عزیز بسیار متشکرم بابت راه اندازی بحث خوب و مفیدشون.

منم با مدیر کل عزیز کاملا موافق هستم و ادمی وقت که احساس نیاز واقعی نسبت به چیزی یا وسیله ی خاصی مثلا همین لپ تاپپ نکند بهتر است انرا نگیرید اما اگر بحره خودنمایی و فصل فروشی و سرگرمی هر چیزی یا وسیله ی رو بگیرد قطعا از ان چیز یا وسیله استفاده مفید و درست حسابی نخواهد کرد و بعد از مدتی هم نسبت به اون بی انگیزه و از دستش خسته میشه و این موارد.

بطور کلی میزان استفاده درست و معقول افراد از لپ تاپ یا نوت بوک در ایران همانطور که ابجی خانوم گرامی عرض کردند همان بین 25-30 درصد هستند که ان هم مروبطه به جامعه دانشجویی و مهندسان اغلب رشته های فنی مهندسی مخصوصا ابر رشته مهندسی نرم افزار هست که و بقیه همان 70-80 درصد بیشتر برای سرگرمی و فیلم و موزیک و مهم تر از کلاس گزاشتن و خودنمایی و فخر فروشی استفاده می کنند که کاری بس بی هوده و عبس هست و
    در انتها بطور کلی هر وسیله ی مصل همین لپ تاپ که میگیریم امیدوارم فرهنگ استفاده درست و مناسب ان هم برای خودمون درنظر داشته باشیم تا بهترین بهره وری و کارایی رو از ان داشته باشیم تا همه چیز مرتب و سرجای خودش باشد و ما همیشه دگیر موارد جانبی و حاشیه ها نباشیم.

امیدوارم نظرات گران قدر ما سازنده باشید

روزگار خوش

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

والا من نوت بوک ندارم,ولی کامپیوتر خانگی خودم رو خیلی دوست دارم و با هیچ چیز عوض نمی کنم,چون من همیشه دوست دارم وسیله ای رو که باهاش کار می کنم رو باز کنم و ازش سر در بیارم یه بار هم نزدیک بود بابت همین جونم رو از دست بدم,ولی به نظر من همون کامپیوتر خانگی بهتر باشه برای بیشتر افراد,این رو از صمیم قلبم می گم,کامپیوترم رو خیلی دوست دارم,بهترین دوست دوران های تنهاییم هست,جدی میگم

ولی فکر می کنم مثل همه عادت های بد مردم(چشم و هم چشمی) این کالا هم قصر در نرفته
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنون از دوست عزیز بابت بحث خوب و اطلاع رسانیشون
    منم به دلیل موقعیتی که دارم باید حتما از لپ تاپ استفاده کنم . البته الان ترددم کمتر شده اما ترم پیش که هر هفته میرفتم دانشگاه و 2 روز دانشگاه بودم و به دلیل اینکه باید دنبال پایان نامه و مطالعه ی مقالات و هزار و یک دلیل مشابه ...که مثلا سایت خوابگاه کمی شلوغه و ... واقعا نیازمند این وسیله بودم و هستم اما در خانه بیشتر از کامپیوتر شخصی استفاده می کنم . و کم پیش میاد که سراغش برم و ضمنا همیشه سعی کردم که اطلاعات مهممو رو فلش داشته باشم
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط donya88 نمایش پست ها
    ممنون از دوست عزیز بابت بحث خوب و اطلاع رسانیشون
    منم به دلیل موقعیتی که دارم باید حتما از لپ تاپ استفاده کنم . البته الان ترددم کمتر شده اما ترم پیش که هر هفته میرفتم دانشگاه و 2 روز دانشگاه بودم و به دلیل اینکه باید دنبال پایان نامه و مطالعه ی مقالات و هزار و یک دلیل مشابه ...که مثلا سایت خوابگاه کمی شلوغه و ... واقعا نیازمند این وسیله بودم و هستم اما در خانه بیشتر از کامپیوتر شخصی استفاده می کنم . و کم پیش میاد که سراغش برم و ضمنا همیشه سعی کردم که اطلاعات مهممو رو فلش داشته باشم
    با تشکر از شما

فقط اگر جسارت نباشه میخوام یک نکته را یاد اور شوم .اگر بمدت طولانی از لب تاب استفاده نمیکند حتما باطری ان را خالی کنید اگر با باطری پر بمدت طولانی از لب تاب استفاده نکنید یا همیشه با شارژ از لب تاب استفاده کنید و اجازه ندهید با باطری کار کند باطری لب تاب کم کم از کار می افتد و خراب میشود.

با احترام مدیریت باشگاه

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

به ادرس زیر مراجعه کنید

ستاره ی سهیل 10 آواتار ها
    • 356

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنون اول از آبجیه خوشکلم.

بعد باید بگم که به نظر بنده هر دانشجویی باید یه لب تاب داشته باشه. البته مسئله ی فخر فروشی هم کم کم برای همه عادی میشه.

در کل وسیله ی خوبیه که به درد همه می خوره. اونی که می خواد باهاش فخر فروشی کنه ، بذار بکنه. حالا اگه لب تاب نبود با یه چیز دیگه این کار رو می کرد. بعضیها ظرفیت ندارن دیگه چی کار میشه کرد.

امیدوارم یه روزی برسه که لب تاب هم مثل موبایل دست همه باشه. مخصوصا دست دانشجوها.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین