بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 از مجموع 19

موضوع: به راهنمايي شما نياز دايم ؟ -- لطفا كمك كنيد

• 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_o نمایش پست ها
    چه فونت درشتی.بدون شک نشان تسلط شما بر موضوع بحث و نشان دهنده شخصیت محکم و قاطع شماست چاكر شما - لطف دارين

بیشتر از اون چیزی که این بحث ممکنه جالب به نظر بیاد برای من جالب تر از همه شخصیت شما هست.
    کاملن جدی میگم. شما بسیار جالب هستید. نه داداش ما قابل اين حرفا نيستيم

شما دقیقن همین دیروز که عضو این انجمن شدید به فاصله زمانی خیلی خیلی کوتاه اقدام به ایجاد این تاپیک کردید که این نکته جالبی هست. جالب ترش اينه كه بطور هم زمان توي حدود بيست انجمن ديگه هم عضو شدم چون بايد بهش كمك كنم

بعد از اون اقدام به ارسال پیام و کامنت برای بعضی از اعضا کردید و لینک دادید که در این تاپیک نظر بدن. نکته جالب دیگه این هست که فقط به دختر خانم های سایت کامنت دادید و درخواست شرکت در این بحث رو کردید؛که این موضوع هم بسیار جالب هست منظور؟ من اول به مدير و برنا 66 پيغام دادم چون از قبل ميشناختمشون

و شما اونقدر فداکار بودید که برای کمک به دوستتون.. میایید و در یک اجتماعی که هیچ شناختی از اعضا و شرایطش ندارید اقدام به بیان کردن چنین بحثی که حتی با بعضی دوستان نزدیک هم به سختی میشه در میون گذاشت نمودید. نكته همينجاست اگه به دوستان بگم كه سرع واسه اون بدبخت حرف در ميارن واسه همين بايد برم يه جاي جديد با نام كاربري جديد تا شناخته نشم

و جالب تر از همه نوع نوشتارتون بود که مساله ای که میشد به راحتی و با حفظ شئونات یک محیط فرهنگی و دانشجویی بیان کرد با ریز ترین جزئیاتش که در فرهنگ ایرانی هم بیان این مسائل در ملا عام پسندیده نیست نمودید. داداش من اصل داستانشو كه تو سه روز اخر بود نگفتم چون ملت با تاپيك (...) اشتباه ميگرفتن

مساله بعدی اینکه تا به اینجای کار 2 نفر خانم و 2 نفر آقا در این تاپیک نظر دادند و شما فقط به نظرات اون 2 نفر آقا حمله کردید و نقل قول کردید و با لحن تند و نامناسب نظراتشون رو به سخره گرفتید ولی در مورد خانم ها با اینکه نظرات کاملن شبیه هم و تایید کننده هم هست همچین کاری نکردید. که این هم خیلی جالب هست بابا چقدر گير ميدي!! اخه كدوم اون خانوما ما رو به مسخره گرفتن ولي شما 22 ساعت نشتي واسه ما تومار چرا اگر نوشتي
    من که تصور میکنم بسیار تمایل دارید این بحث ادامه پیدا کنه و به همین روال ادامه بدید اين تمايل تا قبل از اين بود كه تو يكي از انجمنا بگن كه برو طرفو(...) راستش من توي اون جور جاها ديگه چيزي مطرح نميكنم
    در کل به نظر من شما انسان بسیار بسیار جالبی هستید متلك گفتنت تموم شد حالا داري خجالتم ميدي ؟

تصور میکنم بهتره نظر دادن درباره ایرادهایی که از نظر من گرفتید رو به عهده بازدیدکننده ها بزارم.اگه بخواي خودم اندازه همشون ميتونم بهت نظر بدم

در جواب صحبت آخرتون هم بله من از تهران هستم.زیاد انگیزه ای برای اینکه ادعا کنم نمازم دیر نمیشه و خیلی مذهبیم و .. ندارم . زیاد هم علاقه ای به بحث درباره اینکه خانم ها زیر فلان لباسشون چی میپوشن اون هم در چنین محیطی ندارم( جدي ولي به نظر علاقه مند ميو مدي ؟ اينقدر دقيق بودي كه من تو فكر افتادم بريم چت كنيم تا بفهميم بلاخره زيرش بايد چي بپوشن(بابت جمله اخر شرمنده لازم بود)) ولی تو محیطی که من بزرگ شدم پوشیدن شلوار زیر دامن ! زیاد مرسوم نبوده عجب محيطي - عجپ پسر گلي - شما كجاي تهران ميشينين كه چنين محيطي داره ؟ ادرس بدين بخاطر راهنماييتون بيايم دست بوس
    موفق باشید
    قربانت داداش

حالا انصافا كدوم يكي از خانوما چنين حرفايي زده بود كه من بخوام جوابشو بدم ؟

• 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

Heart

نقل قول نوشته اصلی توسط alamatesoall نمایش پست ها
    شلوار زیر دامنو خوب اومدی واسه منم خیلی جالب بود فقط به همين دو سه تا مورد اشاره كردم تا موضوع روشن باشه

و اما شما رضای عزیز بهتره به دوستتون پیشنهاد بدین تا زمانی که خونوادش مسافرتن بیاد پیش خودت و به هیچ عنوان با زن داداشش خلوت نکنه بعد از برگشت خانوادش هم موضوع رو ابتدا با مادرش در میون بذاره چون خانما راحتتر میتونن با این مسائل کنار بیان و اونا رو حل کنن
    در ضمن میتونه واسه اثبات بی گناهی خودش یه مدرک علیه اون زن در حین ارتکاب جرم و یا دادن پیشنهاد گیر بیاره
    به اين ميگن يه حرف عاقلانه راستش من از اول واسه همچين راهنمايي هايي اومده بودم از شما خيلي ممنونم -- يادتون باشه بين خودمون بمونه به omid_o نگين ازتون تشكر كردم بچه مردم دلش ميشكنه

با توکل به خدا همه چیز درست میشه انشا الله
    خدا يار و نگهدار انسانهاي با شعوري مثل شما باشه كه بجاي دست انداختن يه شخصي كه كارش گير كرده بهش كمك ميكننين بازم ازتون ممنونم
    و بازم تاكيد ميكنم راجع به تشكرم به omid_o چيزي نگين نه شما نه دوستان ديگه اي كه متنو ميخونن

MAHBOOBEH آواتار ها
    • 1,272

عنوان کاربری
    مدير باز نشسته بخش گفتگوي آزاد و متفرقه
    راه های ارتباطی

عجب تاپیکی شده!!!!
    در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...
    که داشتنش
    جبران تمام نداشتنهاست

• 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh نمایش پست ها
    عجب تاپیکی شده!!!!
    اينم حرفيه

R@ha 69 آواتار ها
    • 1,085

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر
    راه های ارتباطی

توجه

حالا بالاخره این دوستتون چیکار کرد؟؟؟؟
    دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
    لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید

MAHBOOBEH آواتار ها
    • 1,272

عنوان کاربری
    مدير باز نشسته بخش گفتگوي آزاد و متفرقه
    راه های ارتباطی

سوال منم همینه...
    در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...
    که داشتنش
    جبران تمام نداشتنهاست

• 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

Icon2

نقل قول نوشته اصلی توسط r@ha 69 نمایش پست ها
    حالا بالاخره این دوستتون چیکار کرد؟؟؟؟
    تا ديروز كه مادر و پدرش بيان خونه ما بود

الانم كه به همه گفته

منم نزديك خونشون نميشم چون جنگ جهاني به راه افتاده

net_admin آواتار ها
    • 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    fasa
    شغل , تخصص
    allaf
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر
    راه های ارتباطی

اينجا جاي اين صحبتها نيست دوست عزيز چون ما كه هيچ تجربه اي نداري
    بهتر هست بره با يه بزرگتر يا يه مشاوره صحبت كنه
    و يه چيز ديگه هم اينه كه ميتونه يه مدرك واسه خودش نگه داره صداهش و يا حركاتشو فيلم بگيره و به داداشش نشون بده(البته بعدا اگه مشكلي پيش اومد) و خونه هم نباشه با داداشش كه ميره بيرون اونم بره

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

***پیشاپیش معذرت میخوام بابت رک گفتن مسائل ***

سلام دوست گرامی

منم با نظر اقای sunyboy موافقم

یه مثل قدیمی هست که میگن مرگ یه بار شیون هم یه بار

شما که میگید این اقا خیلی با ایمان هستن (( البته برداشت من از پست اول هست )) یه ادم با ایمان وقتی تو همیچین موقعیتی قرار میگیره باید از اون موقعیت خارج بشه این دوست شما خیلی از کارها میتونسته انجام بده و نداده متاسفانه (( وسوسه شیطانی ))

تو پست اول خوندم که گفتین 6 الی 10 ساعت مطالعه در روز دارن چرا ایشون باید تو خونه بمونن ؟؟؟ یکی از کارهایی که میتونستن انجام بدن و ندادند رفتن به کتابخونه بوده

اشتباه بعد رو پدر و مادر این افراد انجام دادن که به این سفر طولانی رفتن اگه قصد زیارت بوده که تو دو الی سه روز هم میشه انجام داد اونا هم باید به این فکر میکردن که نباید دو تا جون نامحرم تو خونه چند ساعت تنها باشن اونها که میدونستن پسرشون چند ساعت میره سر کار

پدر و مادر این دوست تون میشه گفت پسر خودشون رو میشناسن پس نباید هراسی از این داشته باشه که بگه شما باید به دوست تون بگید اگه این دختر جور دیگه ای تو خانواده این حرف رو بزنه خب قطعا خانواده به پسر کوچک مشکوک میشن که چرا تا بحال حرفی نزده و سکوت کرده پس الان و تو این موعیت نباید خجالت بکشه

با پدر یا مادر در میون بذاره چند تا راه حل وجود داره :

1. یا اینکه منزل جدا میگیرن
    2. یا پسر خانواده به واحد دیگه ای بره
    3. یا کلا اون دختر از خانواده خارج بشه

نظر دادن راجب این موضوع واقعا سخته میدونم حتی عمل کردن اما همون مثال سیب خرابی هست که باعث میشه تمام سیب های خوب و زیبای کنار اون سیب هم خراب بشن

به نظر شما چه تضمینی وجود داره یا میتونه وجود داشته باشه که این خانم با اقایون دیگه چنین رفتاری نداشته باشند ؟؟؟

** نمیخوام نیمه خالی لیوانو ببینمم نه اما خب باید این احتمالات رو هم در نظر گرفت

اگه الان موضوع مطرح بشه خیلی بهتر از اینه که این دوس تون سکوت کنه چون هیچ تضمینی وجود نداره که فردا این خانم چطور این موضوع رو عنوان میکنند چون بالاخره یه روزی مطمئنن حرفش میشه پس بهتره همین الان صحبتا گفته بشه

در ضمن دوست شما هم کم مقصر نیست در این مورد

موفق باشید

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع