بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 17 از 17 اولیناولین ... 7151617
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 166 از مجموع 166

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

pnugirl
    • n/a

کاسانو:اخراجم در داربی میلان،ثابت کرد که هنوز بی تجربه ام

کاسانو در صحبتهایی اعلام کرد که بار دیگر اشتباه بچه گانه ای را مرتکب شده است

آنتونیو کاسانو، مهاجم ایتالیایی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که در جریان داربی شنبه شب میلان، می توانست مانع از اخراجش از زمین مسابقه شود
    ستاره سابق سمپدوریا که در جریان این دیدار یکی از گلهای تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، در طول چند دقیقه، دو کارت زرد از داور مسابقه دریافت کرد و مجبور به ترک زمین مسابقه شد.
    کاسانو به اسپورت مدیاست گفت:« من رکوردی جهانی ثبت کردم. یک گل، کارت زرد و بعد اخراج، آن هم همه در طول یک دقیقه. ولی بسیار خوشحالم که در داربی تاریخ ساز شدم. الان در 5 داربی در شهرهای مختلف به گل رسیده ام.»
    کاسانو ادامه داد:« در حالی که با ایوان کوردوبا درگیر بودم، می دانستم که ممکن است کار بگیرم. ولی آنقدر از گلزنی ام خوشحال بودم که یادم رفت که یک کارت زرد دارم.این هم یک اشتباه بچه گانه بودکه مرتکب شدم و چوبش را هم می خورم.من اشتباهات زیادی را در طول کارنامه ورزشی ام انجام داده ام که امیدوارم کمتر شود.»
    یک گل از کاسانو و دو گل از پاتو باعث شد تا میلان فاصله اش با اینتر در صدر جدول را به 5 امتیاز برساند.
    هفته آینده میلان در مقابل فیورنتینا به میدان خواهد رفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اودينزه 1 – رم 2: پرواز با بال‌هاي توتي

رم برد بسيار ارزشمندي به دست آورد و اميدهايش براي رسيدن به ليگ قهرمانان را زنده نگاه داشت.

رم توانست فاصله‌اش با اودینزه، تیم چهارم جدول را کم کند و به رسیدن به لیگ قهرمانان نزدیک شود.

آنها در خانه اودینزه دو بر یک پیروز شدند، در حالی که اودینزه از سپتامبر تاکنون در خانه نباخته بود و امیدوار بود جایگاهش در رتبه چهارم جدول را به خوبی حفظ کند.
    اودینزه دیدار را بهتر از حریف آغاز کرد. دو تیم در نیمه اول موقعیت‌های خوبی برای گل‌زنی داشتند، اما گلی نزدند.
    در نیمه دوم در دقیقه 56 رم به گل رسید. داوید پیزارو به محوطه جریمه رفت و جیامپیرو پینتزی با پایش او را متوقف کرد و پنالتی حاصل را فرانچسکو توتی با ضربه چیپ به گل تبدیل کرد.
    این دوازدهمین گل این فصل توتی بود.

اودینزه دست به حملات گسترده زد و در دقیقه 88 گل تساوی را به ثمر رساند. آنتونیو دی‌ناتاله، ژوان را پشت سر گذاشت و با پای چپ دروازه دونی را گشود. این اولین موقعیت این مهاجم کهنه‌کار در این دیدار بود.
    اودینزه در دقیقه 92 باز هم توپ را به تور رم رساند، اما هنگامی که بازیکنان اودینزه داشتند شادی می‌کردند داور به درستی اعلام کرد که کوجو آساموا در جریان گل توپ را با دست زده است.
    در نهایت فرانچسکو توتی با آخرین ضربه دیدار برد رم را رقم زد. ریسه توپ را روی پرتاب اوت به توتی سپرد و او با شوتی محکم سه امتیاز دیدار را به رم برد. پس از این گل، بازیکنان اودینزه به سمت داور هجوم بردند.
    رم فاصله با اودینزه را به سه امتیاز کاهش داد. البته اودینزه در رتبه چهارم باقی ماند، اما آنها باید ناپولی، میلان و فیورنتینا را ببرند تا همچنان این رتبه را حفظ کنند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ئوناردو: فتح اسکودتو و چمپيونزليگ، اهداف اصلي باشگاه است

لئوناردو، مربي باشگاه اينتر از اينکه شاهد پيروزي 0-2 تيمش مقابل کيه وو بود بسيار خوشحال است.

گلهای استبان کامبیاسو و مایکون، این پیروزی را برای نرآتزوری رقم زد.
    در پایان این دیدار لئوناردو به وب سایت رسمی باشگاه اینتر گفت:« گلهای بازی شنبه شب بسیار مهم بودند، چون کیه وو ثابت کرد که تیم سختی برای ماست.درپاسخ به این سوال که آیا از عدم پیروزی تیمم در این دیدار نگران بودم، باید بگویم که من سعی می کنم که ترس را از خودم دور نگاه دارم. ما می دانیم که باید سعی کنیم که تا پایان فصل روند خوبمان را ادامه دهیم.ما در دیدار مقابل کیه وو این کار را با صبر و ذکاوت انجام دادیم و هرگز تعادل و انسجاممان را از دست ندادیم. الان حس می کنم که عملکرد دو مدافع ما باعث شد تا بتوانیم کنترل بازی را در دست بگیریم.»
    لئوناردو با تمجید از شاگردانش گفت:« پسران من واقعا شجاع بودند و رئیس و مدیران باشگاه در طول این دوران سخت واقعا خوب کار کردند. من فکر می کنم که بازیکنانم باید آرامششان را حفظ کنند و در همین مسیر حرکت نمایند. درحال حاضر حس خوبی داریم و در کمپ تمرینی مان آرامش و خوشحالی موج می زند.»
    با وجود شکست مقابل میلان و شالکه در رقابتهای سری آ و لیگ قهرمانان اروپا، لئوناردو معتقد است که اولویتهای تیمش تغییری نکرده:« اهداف ما روشن است و تغییری نکرده است؛ حتی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا. ما همیشه باید زمان مشخصی برای هر مسابقه قائل باشیم و تنها تا زمان به صدا درآمدن سوت پایانی دیدار با کیه وو به این بازی فکر کنیم.الان می توانیم به دیدار بعدی مان در لیگ قهرمانان اروپا فکر کنیم.»
    لئوناردو در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از اتوئو پرداخت و گفت:« برای من همه چیز ممکن است. فکر می کنم حق دارم بگویم که پشت بازیکنانم ، به ویژه اتوئو هستم که تجربیات زیادی دارد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آلگري: با شايستگي به قهرماني رسيديم ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، پس از تساوي شب گذشته تيمش مقابل رم و قهرماني در سري آ، سيلويو برلوسکوني، مالک باشگاه را مورد ستايش قرار داد. -------------------------------------------------------------------------------- این اولین قهرمانی میلان بعد از سال 2004 بود و آلگری برلوسکونی را به دلیل تیم خوبی که در این فصل فراهم کرد، مورد تقدیر قرار داد. او در گفتگویی گفت:" من اول از همه باید از نخست وزیر برلوسکونی تشکر کنم. او برای من تیمی از بازیکنان قدیمی و جدید فراهم کرد. ما در دیدارهای زیادی به پیروزی رسیدیم و همیشه رفتار فوق العاده ای داشتیم، حتی در خارج از زمین." آلگری تایید کرد که این قهرمانی به آسانی به دست نیامده و تاکید کرد که قصد دارند در دیدار هفته آینده مقابل کالیاری در سن سیرو، جشنی مناسب در حضور هواداران میلان برگزار کنند. " پنج دقیقه پایانی بسیار سخت بود. ما بازی خوبی انجام دادیم و بسیار مهم بود که قهرمانی را به دست آوردیم. رسیدن به قهرمانی اصلا آسان نبود اما بازیکنانم نشان دادند که شایسته قهرمانی هستند. ما همچنین برای هواداران بسیار خوشحال هستیم. ما از اینکه امشب در میلان نیستیم، متاسفیم اما ما هفته آینده در ورزشگاه خودمان نیز جشن خواهیم گرفت."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نستا: اين قهرماني را به خانواده ام تقديم مي کنم الساندرو نستا، مدافع باتجربه ميلان، معتقد است که تيمش با شايستگي به اولين قهرماني در سري آ از سال 2004 دست پيدا کرد. -------------------------------------------------------------------------------- او پس از تساوی 0-0 شب گذشته مقابل رم که قهرمانی میلانی ها را تثبیت کرد، در گفتگویی گفت:" ما در سراسر فصل در صدر جدول قرار داشتیم بنابراین خیلی طبیعی بود که در پایان فصل نیز در همین رتبه قرار داشته باشیم. ما با 8 امتیاز اختلاف در صدر قرار گرفتیم و با شایستگی فاتح اسکودتو شدیم." نستا معتقد است تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی و زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی روسونری، نقش مهمی در کسب این قهرمانی داشتند. " من این قهرمانی را به خانواده ام تقدیم می کنم. زلاتان و تیاگو سیلوا بازیکنان کلیدی ما بودند." ماسیمو آمبروسینی، کاپیتان میلان، که اولین قهرمانی اش با روسونری به عنوان کاپیتان را تجربه می کند، نیز قهرمانی را حق می داند. " قهرمانی در سری آ کاملا حق میلان بود."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برلوسكوني: از پيرلو مي‌خواهم در ميلان بماند مالک باشگاه آث ميلان ايتاليا پس از فتح اسکودتو توسط روسونري‌ها از هافبک بازي‌ساز ميلان خواست تا در اين تيم بماند. -------------------------------------------------------------------------------- به‌نقل از گازتا دلو اسپورت، سيلويو برلوسکوني نخست وزير ايتاليا و مالک باشگاه آث‌ميلان ايتاليا پس از فتح سري آ توسط روسونري‌ها اظهار داشت: خوشحالم که ميلان موفق شد هجدهمين عنوان قهرماني را کسب کند، به آلگري تبريک مي‌گويم که توانست ماموريتش را به‌خوبي انجام دهد. وي افزود: ما امسال در ليگ قهرمانان اروپا بر روري اشتباهات تعدادي از بازيکنانمان حذف زودهنگامي داشتيم و پس از آن بود که بار ديگر توانستيم به اوج باز گرديم. برلوسکوني در ادامه از حضور پيرولو و تمديد قرارداد اين بازيکن با ميلان استقبال کرد و گفت: از گوشه و کنار اخبار متفاوتي درباره آندره مي‌شنوم، اما مي‌خواهم که اين بازيکن در ميلان بماند و قصد حضور در تيم ديگري را نداشته باشد. ميلان شب گذشته با تساوي بدون گل در خانه رم موفق شد پس از سال 2004، بار ديگر اسکودتو را فتح کند و قهرمان ايتاليا شود.

صفحه 17 از 17 اولیناولین ... 7151617

برچسب برای این موضوع