راننده ای در شرف مرگ با رخ دادن تصادفی نجات پیدا کرد .
ریچارد پیلور که در حین رانندگی مشغول سیب خوردن بود ناگهان تکه سیبی در گلویش گیر کرد و در حال خفه شدن بود .اما با برخوردتریلی با یک مانع سیمانی سینه او با شدت به فرمان برخورد کرد و همین سبب شد تا تنفس عادی او برقرار شده و شانس زندگی مجدد پیدا کند. این حادثه در بزرگراهی پررفت وآمد در شهر ریدینگ ایالت پنسیلوانیا آمریکا رخ داد.پلیس پس ازحضور در صحنه تصادف تکه سیب را روی داشبورد تریلی پیدا کردند وپزشکان معتقدند نجات راننده معجزه آسا رخ داده و این حرکت او کاملا به موقع بوده . مدیسون وینچستر از پزشکان این شهر می گوید:"این سانحه زندگی او را نجات داده و اگر این ضربه محکم نبود سیب هرگز از راه تنفسی او کنار نمی رفت . "
پیلور همکنون در بیمارستان باکس کانتی تحت درمان است و از ناحیه دست دچار شکستگی شده و زخم های سطحی هم برداشته است .او به روزنامه های محلی گفت :"حالم خوب است اما هنوز هم در شوک هستم . تصور می کنم زمان مرگم نرسیده بود و باید از این دیوار سیمانی تشکر کنم . خوش شانس بودم که زنده ماندم . "
اما این حادثه هر چقدر برای پیلور خوش یمن بود برای سایر رانندگان در بزرگراه دردسر بزرگی درست کرد ونزدیک به پنج ساعت ترافیک سنگین بخاطر این حادثه ایجاد شد و گازوییل زیادی از تریلی روی کف بزرگراه ریخت